Inlägg från: Elefantmannen2 |Visa alla inlägg
  • Elefantmannen2

    Personer som varit otrogna se hit!

    Anonym (jaha) skrev 2021-06-21 18:15:10 följande:
    Blanda inte ihop egoism, dubbelmoral med pollyamori tack

    Att folk beter sig som idioter ibland är jag väl medveten om men de gör det för att de helt enkelt är egoister och har inte ett dugg men pollyamori att göra oavsett hur mycket de försöker använda det som en ursäkt för sin egoism.

    Ja egoistiska människor ser aldrig några konstigheter med vad de gör men ändå håller det allt i smyg.. jag menar om allt nu är så oskyldigt och helt korrekt så borde det inte finnas anledning att smyga som de gör... men ändå gör man de...  ganska lustigt det där Drömmer

    Gör ett enkelt experiment, dra bolla alla dina argument med din partner så får du svart på vitt om de håller eller inte.

    Ok. Du vill att din partner ska vara dig trogen och lojal för att tillgodose ditt behov. Sätta dina behov framför sina. Du ser inte egoismen och dubbelmoralen i ditt tänk?


    Bra för mig, omoralens förkämpe, det är precis partners till egoitiska, narcissistiska och kontrollerande tomtar som är så inlindade i sitt eget bekräftelsebehov att de inte förmår vara generösa mot sin partner som tillgodoser mitt behov av flings och älskarinnor. Minsta lilla uppmärksamhet de får istället för förmaningar och kontroller från den där hemma som har huvudet i rumpan får dem att lysa upp och blomma. 


    Låt mig göra mitt och du får hem en lycklig och utslagen partner. 

  • Elefantmannen2
    Anonym (FYI) skrev 2021-06-21 19:05:28 följande:
    Vari ligger egoismen i att båda är överens om att vara trogna varandra??
    Står ganska tydligt i första stycket. Du vill att din partner ska tillgodose dina behov före sina egna. Det är definitionen av egoism. 
  • Elefantmannen2
    Anonym (X) skrev 2021-06-21 19:10:12 följande:

    Min anledning.. tio år som gifta. Sista fyra åren ville han inte ha sex. Kände mig ful, fet, avvisad, oälskad. Började äta antidepressiva efter ett par som dödade min sexlust och då slapp jag försöka. Slutade med dom efter något år och fick VÄRSTA sexlusten... och var arg på maken för uteblivet sex och mycket annat som vi tyckte olika om. Jag tog upp att jag var missnöjd och vilje skiljas men fick inget gehör direkt. Vågade inte heller rädd för allas åsikter. Inte stolt över mig själv att jag hade en 3 månaders period där jag ?levde runt? med olika män. Ville liksom hämnas då.. men idag ångrar jag mig. Den sista jag träffade blev jag dessutom våldsamt förälskad i och valde att skilja mig. Ångrar mina handlingar och önskar att jag hade agerat annorlunda. Men är ändå nöjd med att vi gick skilda vägar. Tänker förbli trogen hädanefter.. har sett hur mycket det skadar.


    Det var ju din partner som felade. Denne som stod för partnersveket under lång tid och bröt ner din självkänsla. 
  • Elefantmannen2
    Anonym (X) skrev 2021-06-21 19:52:15 följande:

    Elefantmannen

    Jo men ändå ett svek. Kunde ha valt att bryta innan steget till otrohet. Ville ju det men vågade inte. Nästa gång väljer jag den rätta vägen - om det blir en nästa gång :). Är rätt nöjd med nuvarande man.


    "Rätta vägen"? Enligt vem och vad?


    Det var det du behövde för att få energi nog för att ta dig ur ett förhållande som bröt ner dig. Att du inte ångrar att du stannade kvar och blev utsugen på all positiv energi och kände dig värdelös istället för att du levde ut ett par månader? 


    Vem svek vem och vem lämnade djupast spår? 

  • Elefantmannen2
    Anonym (jaha) skrev 2021-06-28 17:42:31 följande:
    Det är inte en teori, ett är ett faktum, det går alldeles utmärkt att ha sex UTAN att bedra sin partner. Allt som krävs är lite mod och förmåga till ärlighet. De allra flesta klarar det galant.
    Ordinär Man skrev 2021-06-28 11:33:53 följande:
    Nej, jag kommer inte att ta upp det, då jag har ett ansvar mot familjen. Sen när barnen är ute är det en annan sak.
    Så att bedra din partner är detsamma som att ta ansvar för sin familj? Jadu, vi har nog väldigt olika definitioner på vad "tan ansvar för sin familj" innebär.Ja, människor som sviker och ljuger försöker alltid rättfärdiga sig själva genom att peka finger på någon eller något annat. Ja det finns många olika sorters svek men det förtar liksom inte att gå bakom ryggen på sin partner är ett svek och är jävligt fel. Ditt argument är lika irrationellt som att säga att det är ok att döda någon för det finns många sätt folk kan dö på. Visst, folk kan dö av många orsaker, med det gör det liksom inte rätt att ha ihjäl folk.
    Ordinär Man skrev 2021-06-28 11:33:53 följande:
    I HELVETE JAG SKULLE VARA STÖTANDE OCH FÖRSTÅELSE OM MIN FRU SKULLE SÄTTA OSS I SKULD FÖR ATT TITTA PÅ SNURRANDE HJUL PÅ EN BILDSKÄRM!

    Men om någon skulle lägga sig med någon över en natt. Ja då jävlar drar FL-mobben igång och brölar svin, dumpa och skilsmässa.
    Självklart, för ditt svek är ju ett faktum, alla påhittade tänkbara scenarier du radar upp är liksom bara rent påhitt för att försöka rättfärdiga dig själv. När din fru sviker dig på riktigt så ska du se att hon får precis lika mycket kritik som du får.
    Ok, om båda springer omkring och knullar andra bakom ryggen på varandra, varför har ni inte ett öppet förhållande istället eller skiljer er, ert förhållande verkar ju inte vara speciellt bra för att uttrycka det milt?

    Folk lämnar dig och sviker dig för att du är en rigid och jobbig jävel som förväntar dig allt för mycket av dem. 


    Fatta att du är off topic och går rakt emot TS önskan. Gör det i andra trådar istället så att vi vuxna kan hålla oss till topic, mekanismerna bakom otrohet. Du dödar ju alla trådar som har möjlighet att bli intressanta med ditt repetitiva ältande.  

  • Elefantmannen2
    Anonym (*) skrev 2021-06-28 19:36:33 följande:
    Sorgligt att du tycker att det är för mycket att förvänta sig trohet av sin partner.

    Jag tycker för övrigt inte att jaha är en ?rigid och jobbig jävel?. Jag tycker att hen har skrivit de mest intelligenta inläggen i den här tråden. Men det är klart att om man själv är otrogen mot sin partner, så vill man helst fortsätta med det ostört, och upplever någon som med rationell argumentation påpekar hur fel det är, som jobbig. Det är inte roligt att bli påmind om att man är en egoistisk jävel.

    Ha ha ha. Så jävla skitnödigt att backa sig själv. 


    Det står uttryckligen att den diskussion ni för inte har i tråden att göra och dessutom har det påpekats i tråden av ett flertal. Att inte hörsamma det är motsatsen till intelligent som jag ser det..


    Argumentationen är rigid, enkelspårig och repetitiv. Alltså jobbig. 


     

  • Elefantmannen2
    Anonym (*) skrev 2021-06-28 21:40:54 följande:
    Backa sig själv? Tror du att jag och jaha är samma person?
    Snarare övertygad. Men det är ovidkommande. Inga av inläggen har i tråden att göra. Uttalat. 
  • Elefantmannen2
    Anonym (*) skrev 2021-06-28 21:57:42 följande:
    Vi är inte samma person. Ska du komma med sådana påståenden får du ha bevis, annars framstår du bara som dum.

    Dumt, som i korkat, är att skriva upprepade inlägg som inte har i tråden att göra. Oavsett om det är ett, två eller fler troll som gör det. 


    Den som inte kan skriva ett inlägg utan att använda egoist eller narcissist i det projicerar så enormt. 
    Ingen bryr sig. Jag bryr mig om att en tråd för en gångs skull kan få hålla höjd i ett resonemang utan att bombas av samma losers som alla andra i ämnet. 
    Det är inte rationellt att diskutera ett helt annat ämne. Inte heller intelligent. 

  • Elefantmannen2
    Anonym (*) skrev 2021-06-28 22:18:41 följande:
    Jag har skrivit massor av inlägg på FL utan använda orden egoist eller narcissist. I den här tråden har jag öht taget inte använt ordet narcissist. Jag använder sällan ordet narcissist i andra trådar, även om det nog har hänt att jag har gjort det. Ordet egoist har jag använt en gång i den här tråden och det var i mitt första inlägg.

    Kan du sluta tjata nu om att man inte ska gå off topic? Det har absolut ingenting att göra med det jag kommenterade i mitt första svar till dig. Det jag skrev där har du hela tiden undvikit att svara på, för att istället skriva inlägg efter inlägg till mig om hur dumt det är att inte hålla sig till ämnet. Men just det, du är ju övertygad om att jag och jaha är samma person, så du tror väl att det faktiskt ÄR jag som inte hållit mig till ämnet. Och du är ju uppenbarligen samma person som alla andra otrohetsförsvarare i den här tråden. Så jävla skitnödigt av dig att backa dig själv från fyra olika konton.

    Fetade.. Ha ha.


    Tala nu om varför du var otrogen istället. 

  • Elefantmannen2
    Anonym (jaha) skrev 2021-06-29 12:19:41 följande:
    Det är väl klart att det blir samma repliker när samma bortförklaringar används om och om igen... det vore ju märkligt om jag tyckte olika varje gång eller hur?

    Ja den universella sanningen är faktiskt att det är jävligt fel att bedra sin partner, och det är uppenbart att varenda jävel i denna tråd som sitter och försvarar sin otrohet oxå tycker det för annars skulle de väl inte smyga med det inför sin partner?

    Dina "repliker" är på fel ställe. Fortfarande. 


    Och det här är ett av de mest uppenbara fallen av "den som sa't han va't" jag sett. Så fixerad av sin självbild har jag sällan sett. Måste bekräfta den med hundratals inlägg i exakt samma mall, under ett flertal nick dessutom, läsa sina egna tirader, gilla sina egna inlägg och berömma sig själv i vad som kan upplevas som tredje person. 


    Hurrö plattfot...


    A) Min teori är att alla är egoistiska, det är människans sanna natur. Jag förnekar inte min egen. Som jag skrivit i den här och andra trådar i ämnet. 
    Varför tror du att jag ska känna mig förolämpad och gå igång på att du upprepar det? 


    B) Nu har, förutom det uttryckliga önskemålet i trådstarten, ett flertal påtalat att dina tänkta förolämpningar och teorier hör hemma i andra trådar. 

Svar på tråden Personer som varit otrogna se hit!