Inlägg från: Anonym (Ohederlige M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ohederlige M)

    Är du rädd för könssjukdomar ?

    Jag är väldigt rädd för detta.

    Mest för att det är skämmigt, äckligt, smutsigt och att man måste blotta sig för en person i sjukvården och förklara hur, och att man har ett dåligt omdöme uppenbarligen.

    Jag har haft en könsjukdom tidigare, men det var många år sedan, men när man är med någon ny, så får jag typ panikångest efteråt. Försöker välja sådana partners med omdöme, men man kan inte lita på någon idag.

  • Anonym (Ohederlige M)
    Anonym (kondylomskiten) skrev 2022-01-10 19:54:37 följande:

    Är mest rädd för vårtvirusen som Kondylom eftersom de kan bli cancerogena i hals och munhåla och kan fås både vid oralsex och kyssar. Också syfilis så klart och HIV


    Om du testar dig så får du veta om du har det eller ej. Problemet är att folk inte testar sig. Idag kan du även göra det hemmavid anonymt, så bart snålt (om man vill vara anonym) och dumt (då det är gratis icke anonymt) att göra dessa tester.

    Män uppvisa i större grad symptom, medan kvinnor ofta kan gå asymtomatiska, dvs inte har några symptom alls. Så är det med Klamydia, men framförallt Gonorré, där enbart 20% av kvinnorna har symptom. 

    Skydda er för fasiken. Dagens laboratorietester är dock väldigt känsliga och träffsäkra. Välj även parter med omsorg. Klabben minskar enligt FHM, men Syfilis, Gonorré, HIV och mycoplasma genetalium (svårbehandlat) ökar rejält.   
Svar på tråden Är du rädd för könssjukdomar ?