• Fiona M

    Konkreta självmordsplaner

    Anonym (Helle32) skrev 2021-07-01 11:07:09 följande:

    Ingen bryr sig, folk har nog med sina egna liv för att orka engagera sig i ditt. Alla har ansvar för sitt eget liv och vill du inte leva får det stå för dig, vad tror du att det ska rullas ut nån röd sympatimatta och puttenutta?! Du väljer själv hur du vill spendera sitt liv, vill du slösa bort det på sånt här trams så varsågod.


    Vad menar du med "slösa bort det på sånt här trams"? Att må psykiskt dåligt?

    Men det här med att ingen bryr sig bevisar du ju själv är falskt - du brydde dig tillräckligt för att skriva, och du valde att vara elak mot ngn som mår dåligt.
    Du har valt vad du vill vara för sorts person.
  • Fiona M

    TS, det låter som du har ganska bra sjukdomsinsikt.
    Har du samtalsstöd som du kan bolla med, och under perioder när du mår bättre försöka komma på strategier för att hantera svackorna?

  • Fiona M
    Anonym (minna) skrev 2021-07-02 11:49:03 följande:

    Och jag tycker att du är otrevlig som kapar en seriös tråd om självmordstankar och istället börjar svamla om Myer-Briggs (vilket saknar vetenskapligt stöd) och sexdockor samt påstår att du "har typ alla svar inom psykologi". Oavsett om din intension är att hjälpa eller inte så är du så fokuserad på din egen livsåskådning att du helt missar att läsa av och anpassa dig efter innehållet i trådstarten. Om det är någon här som är omoralisk så är det du. 


Svar på tråden Konkreta självmordsplaner