• Pandy13

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Kiiwii skrev 2022-02-02 18:57:38 följande:
    Ånej, krya på dig. Vi med har covid i huset, inte jag än sålänge men det lär väl aldrig hålla. 
    Tack! Lite skraj då jag är dubbel riskgrupp/högriskgraviditet, men än så länge ingen fara. Lite feber, huvudvärk och hostig/snuvig. Det värsta är nog halsontet.
    Hehe känns som att du inte kommer undan, hehe. Tror jag fick det av min man, han har testat negativt och typ bara nyst en del och liiite täppt i näsan. Är ju många som får väldigt milt :)
  • Pandy13
    nomina skrev 2022-02-04 22:22:34 följande:

    Idag har jag varit på första ultraljudet, allt såg bra ut och jag har nog aldrig känt en så vacker känsla att se detta lilla livet sparka omkring i magen!
    Är så tacksam och det ska bli så spännande att se vem denna lilla person är! Solig


    Men vad härligt! Vilken vecka är du i nu? Jag skulle varit på ultraljud i onsdags för att kolla typ flöde i navelsträngen (?), men fick avboka då jag har covid :( Ny tid nästa onsdag, så bara hoppas jag är frisk då!
  • Pandy13
    nomina skrev 2022-02-05 06:14:49 följande:
    Åhh så segt att behöva vänta en vecka till.
    Jag fick vänta 20 min efter avsatt tid igår och tyckte att det var jobbigt :p
    Är i vecka 14 nu :) 
    Hoppas du är okej trots covid, jag hade det för ett par veckor sen. Har du behövt ta blodförtunnande?
    Ja, jag tänker mest på att de har väl bokat in alla ultraljud I vissa veckor av en anledning. Så gissar att det inte är jättebra att skjuta upp för mycket. Har ett till 25/2 men det är ju pga något annat, hehe.

    Nä, alltså jag har bara läst att man kan få det efter att ha pratat med sin barnmorska. Min barnmorska har aldrig sagt nåt om vad jag ska göra/om jag ska göra nåt om jag får covid. Meddelade via 1177 för säkerhets skull och inte hört nåt från henne.. äter redan Trombyl.
  • Pandy13
    Kiiwii skrev 2022-02-05 11:05:52 följande:

    Här har vi också covid just nu. Dottern blev sjuk i början på veckan och är frisk nu, men nu är vi andra sjuka, jag är dock väldigt lindrigt sjuk jämfört med de andra. 


    Krya på er Pandy13.


    Tack det samma! Skönt att det är lindrigt! Jag kan inte säga att jag är allvarligt sjuk än så länge, men är ju trött/hängig. 
  • Pandy13
    Supertrio skrev 2022-02-05 18:43:53 följande:

    Hej allihop,

    Jag fyller 35 i sommar och vill så gärna ha ett fjärde barn. Min sambo och jag har tre gemensamma barn tillsammans som vi såklart älskar högt. Men jag kan inte hjälpa min längtan och önskan om ett fjärde barn. Skulle väldigt gärna vilja bli gravid igen. Min sambo är tveksam, eller ganska rejält tveksam. Vilket såklart känns som en sorg för mig. Jag respekterar såklart hans känslor men det är samtidigt svårt att acceptera sina egna om det nu inte ska bli fler barn:/ Kan någon här känna igen sig i detta? En barnlängtan som inte är gemensam? Hur hanterade ni det? Finns det någon här med fyra barn? Hur går det?:)


    Ingen av oss ville ha fler barn, men sen kom en ålderskris som gjorde att jag ändrade mig, haha! Jag sa att jag slutar med piller, ich vill han inte ha barn får han köpa kondomer. Nu låter det nästan som att han blev påtvingad detta barn, haha. Han har alltid sagt att skulle det bli ett barn kommer han älska det över allt annat och han har ju inte köpt en enda kondom, hehe. Han blev dock lite förvånad när jag plussade, han trodde väl inte riktigt att det skulle bli en tvåa, hehe.
  • Pandy13
    Kiiwii skrev 2022-02-06 10:29:22 följande:

    ÄL+11 idag och BIM imorgon  

    Den långa väntan börjar vara över snart. Har känt mig hoppfull och positiv hela tiden men nu känns det hopplöst, varför skulle vi lyckats nu för? Tog ett test igår på ÄL+10 som var negativt så tror inte det blivit bebis den här gången? men å andra sidan är det många som inte plussar så tidigt, försöker tänka positivt


    Har inga symtom alls, varken på graviditet eller mens. Brukar få mensvärk 1-2 dagar före BIM men känner inget än, kanske drar igång senare idag. 

    Håll tummarna för mig att mensen inte dyker upp imorgon.


    Håller alla tummar!!! Kroppen är så himla knepig :( har flera gånger haft mycket mer symtom än vanligt innan bim att jag varit övertygad om att jag varit gravid, men icke..
  • Pandy13
    Kiiwii skrev 2022-02-06 11:43:21 följande:
    Taaack Solig

    Ja kroppen kan verkligen spela en spratt ibland. Får helt enkelt snällt vänta och se vad som händer närmsta dagarna.
    Ja, man har ju inte så jäkla mycket annat val, haha!
  • Pandy13
    Anonym (Elsa) skrev 2022-02-06 12:59:36 följande:
    Jag plussade idag! Så glad!! Samtidigt vet jag att det inte går att ropa hej, har haft två tidiga missfall förr. Men ändå! 
    Wow, stort grattis! Tycker vi ropar hej tills det eventuellt skulle vara dags för något annat. Såklart man är orolig i början, och kan tänka mig att det är ännu jobbigare med missfall i bagaget. Men försök glädjas tills annat eventuellt skulle visa sig :)
  • Pandy13
    Kiiwii skrev 2022-02-06 11:53:08 följande:
    Är så typiskt att vi blev sjuka och har varit i karantän hela veckan så all denna väntan har varit såååå seg, har inte kunnat jobba och sysselsätta mig en massa som jag tänkt så man kan lura sig att tiden går snabbare, haha. Bara hemma, klättrar på väggarna och väntar? Tungan ute 
    Haha ja jag tycker tiden som gravid har gått långsamt väldigt länge nu. Också sjuk så inte sysselsatt mig med någonting senaste veckan. Tyckte tiden gick långsamt även innan, haha.
  • Pandy13
    lottizm skrev 2022-02-06 15:13:10 följande:
    Tycker också tiden som gravid går otroligt långsamt? kanske hänger ihop med att vädret är extra tråkigt men segt går det. Var också hemma sjuk i en vecka, det hjälpte ju inte. 18 dagar kvar till kub, känns som jag kollar nedräkningen flera gånger om dagen men ändå händer inget :p
    Ja det är ju en trist årstid, hehe. Efter ledigheten har jag jobbat hemma på heltid, så det har nog också bidragit till att tiden går långsamt. Helt osocial då jag även försökt akta mig för covid, vilket ändå sket sig, haha. Fick ju ställa in ett ultraljud nu också pga sjukdom :(
    Har du varit på något tidigt ultraljud eller blir kub det första?
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida