Inlägg från: zacha84 |Visa alla inlägg
  • zacha84

    Hemorrojder ????

    Känner att jag inte kan vara ensam i världen med detta problem? Har i flera år haft hemska smärtor, användt både stolpiller och salvor, käkat smärtstillande men inget hjälper. Varit kontakt med sjukvården 3 gånger. Men jag får ingen hjälp därifrån alls. Sist jag var där nu i april så skrev läkaren ut naproxen att ta vid behov och sa att jag ska fortsätta med salva och stolpiller. Jag står inte ut med att ha så jävla ont. Någon med samma problem som har något bra tips på hur man ska kunna bli av med smärtan eller iaf göra så den blir mer hanterbar. Orkar snart inte mer ????

  • Svar på tråden Hemorrojder ????
  • zacha84

    Tar fruktfibertabletter varje kväll så avföringen är inte hård men har ändå problem att få ut den. Vikten ligger mellan 75-78 kg, jag är ganska lång så ingen direkt övervikt. Har blivit att jag inte rör mig speciellt mycket men det är pga smärtan :( Läkaren jag träffade sist ansåg inte att det är något som ska opereras. Jag har både invärtes och utvärtes.

  • zacha84

    Hur ska man kunna ignorera smärta? Uppenbarligen har du inte haft dessa problem själv? Har inte analsex, har aldrig haft kommer aldrig att ha..

Svar på tråden Hemorrojder ????