• Manko

    Ännu en kuktråd

    Hejsan! Ännu ett penis inlägg sorry!

    Så här ligger det till, jag har alltid hatat min penis, har alltid hört att den är liten. Efter gymnastiken fick jag höra att den va liten det var inget jag precis tog åt mig då.

    Mitt ex jag hade när jag var runt 13 år? Sa också att den var liten och att hon ville ha en riktig kuk. De satt spår i mig som hemsöker mig än idag som 25 åring..

    Nu har jag en sambo sedan 9 år. Vårat sexliv är ganska dött vi har sex kanske 2 ggr i månad och då är det ganska tråkigt och långtifrån hur jag skulle vilja ha det.

    Min sambo tar sällan initiativ och säger att hon inte har lust eller så och de accepterar jag.

    Men de känns som min penis är roten till det.

    min sambo har haft en sexpartner tidigare och han var utrustad typ som jag.

    mina mått är ca 4 cm lång slak.. Och 13 lång med stånd och ca 12 cm grov

    När min sambo är övertrött eller full har hon råkat säga att hon skulle vilja pröva en stor kuk någongång. Det händer ofta att hon kallar min snopp för lille pillenoppen etc. det knäcker mig lite inombords.

    (Hon vet att jag har penis komplex.)

    har erbjudit att köpa en större dildo / kuksleeve som vi eller hon kan använda vilket hon avböjt att låta henne ta en älskare med stor snopp finns inte på kartan i min värld.

    Jag har fleragånger försökt konfrontera henne om det varpå hon sagt att hon inte menade så eller att hon inte minns det.

    Jag älskar henne förutom denhär delen.

    Har någon annan varit i denna situation? Hur handskas man med det?

    Mvh M

  • Svar på tråden Ännu en kuktråd
  • Manko

    Hon kommer varjegång vi har sex så det är inte att hon inte kommer som kniper

  • Manko

    De jobbiga är väl att hon har sagt att hon vill ha en större och kan säga saker hon hört att den personen i tv programmet har en jättekuk sen inget mer.

    Vet bara inte hur jag ska tackla det, när hon inte vill att jag använde extender men ändå vill pröva något större.

    Hon kommer som sagt när vi har sex, men hur går man vidare för att man ska sluta känna sig så otillräcklig?

  • Manko

    Jag lägger rätt stor vikt på hennes njutning då vi har sex, läste på mycket om anatomi så slickar och fingrar en hel del. Har försökt med "massage" över hela kroppen intimt med ljus för att få igång sexlivet ofta kommer hon sen om jag inte hunnit och hon erbjuder en avrunkning så känns det som en syssla eller något väldigt jobbigt för hennes del.

    Vill verkligen ha bra sexliv men vet inte hur mab ska börja samtalet när hon verkar ointresserad

  • Manko

    Tack för pepp av många och uppmuntran att jag har en lagom utrustning för vissa!

    Konfrontera henne ordentligt i gårkväll sa att jag kommer inte bli arg bara hon berättar för mig vad som pågår i henne. Det gick sådär.

    Min sambo förklara att hon har läst och hört av flera att det är väldigt skönt att bli ordentligt utfylld och att de är en tanke hon inte har kunnat släppa samt att hon tycker det ser sexigt ut med en stor.

    Jag fråga hur vi går vidare för att jag kan inte fortsätta som vi gör idag och svaret blev inte vad jag trott.

    Hon sa att hon verkligen skulle vilja bli utfylld och "erbjöd"

    Ett par alternativ. Att vi hittar varsin person att ha sex med en gång och sen bryter vi kontakten med de personerna.

    Alternativ 2 att vi försöker få i hopp 2 trekanter var av en ska vara med en välutrustad man och jag får välja hur den andra trekanten ska se ut. Och det sista var att vi fortsätter som idag och att hon får försöka släppa tanken om hennes fantasi.

    Jag var inte beredd på svaret jag fick och ärligt talat så är jag inte sugen på något av alternativen.

    Jag sa att jag måste tänka över allt och gick ur rummet.

    Nu ligger jag med 1000 tankar ska jag vara göra slut? Och börja leta bostad ska jag vänta och hoppas på att de blir bättre eller bara genomlida att hon blir påsatt av någon med en elefantsnabel!?

    Spyr på hela skiten.. får skylla mig själv som fråga men vafan gör man nu?!

  • Manko

    Så uppdatering om vad som hände.

    Vi höll ihop ändå och jag gick med på att vi skulle ha sex med varsin person. Dealen var att vi skulle få välja åt varandra så långt som de gick. Min sambo hade en kväll med en bekant till mig som jag lärde känna för ett par år sedan. Kan kalla honom G. G har en stor apparat mellan benen, säker på de efter som vi gymmade förr de var även plus att han bor långt från oss. Varför jag föreslog honom är för jag vet hur han är, ganska taskigt av mig men ville inte detta från början.. G är en sån som tror att en stor kuk löser allt, och han var tydligen ganska självisk i sängen.

    När min sambo kom hem sa hon att det hade varit skit dåligt sex han hade kört på tills han kom, och hade inte velat ha förspel utan mer kört på glidmedel hårt sex.

    Jag mådde lite bättre när hon berättade detta samt att hon inte ville att jag skulle ha sex helgen efter med hennes bekant som var intresserad.

    För min del gick jag hem till hennes bekant och spendera kvällen, gjorde allt för att försöka få henne att ha de så bra som möjligt. Köpte delayspray för att de inte skulle gå för fort (nervösa nerver) gav oralsex tills jag fick ont i käkarna och sexet var okej. Gick in för det extra mycket för jag vet att hon jag var med och min sambo snackar mycket.

    Nu i efterhand har vi mer och bättre sex och hon är inte intresserad av större kukar längre. Känns dock konstigt i efterhand att vi har varit med andra. Men saker har blivit bättre mellan oss så de var kanske bra ändå.

    Det var fult gjort av mig men ville hämnas på något sätt. Behövde skriva av mig lite vet inte varför.

    Hälsningar M

Svar på tråden Ännu en kuktråd