Inlägg från: Anonym (Touch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Touch)

    Ännu en kuktråd

    Anonym (L) skrev 2021-07-11 12:47:10 följande:

    Måste säga att för det första låter hon inte så snäll. Att säga sårande saker till den man älskar är verkligen elakt, tycker jag.

    När det kommer till storlek kan jag säga att jag personligen hade älskat dina mått. Då kan man ha sex precis hur som utan att riskera att komma in så djupt att det gör ont, och köra både vaginalt och analt utan att behöva krångla. Likaså går det att ta hela din kuk i munnen och suga av utan att få kväljningar. Bara ren njutning, med andra ord!!

    Min man har inte jättestor och jag är så lycklig över det - han använder verkligen hela sin kropp för att tillfredsställa mig. Penetrationssexet är en väldigt, väldigt liten del i hur vi har sex. Händer, läppar, tunga, tyngd, värme, kyla, styrka, grepp - sex är så mycket mer än bara en kuk i fittan!


    Jag och tjejen kollade på film och drack lite vin igår. Väl i sängen frågar hon om jag inte kan komma in?alltså jag kände verkligen att jag ville men samtidigt hade rödvinet gjort sitt. Visste att det inte skulle bli bra. Så jag sa att jag gärna smeker henne. Efter bara någon minut var två fingrar inne i henne. G-punkten masserades och hon kom på Max 3 minuter. Hårt. Det var härligt, hon somnade som en klubbad säl efteråt

    Går väl inte byta ut mot en kuk men visst fasen kan tjejer få kraftiga orgasmer på massa olika sätt
  • Anonym (Touch)
    Anonym (L) skrev 2021-07-11 13:17:06 följande:

    Låter ju underbart! Och ja, visst kan vi det. Hoppas också att hon gör samma för dig vid annat tillfälle - dvs tillfredsställer dig på ett sätt du bara kan luta dig tillbaka och njuta av! Ju mer sex man har, desto mer tänker man på det och desto kåtare blir man, det är min upplevelse iaf. Låt det inte gå så lång tid till nästa gång nu, tänker jag! Smek, gnid, kyss, vad som helst som tänder er, så kanske ni är igång lite igen och tänk att du är fullkomligt perfekt tillräcklig!


    Nu är ju inte jag TS men har absolut känns lite samma tankar ibland även fast jag är större än TS.

    Min tjej gör det samma med mig :) på vis jag aldrig trodde var möjliga :) gäller att ge och ta
Svar på tråden Ännu en kuktråd