Inlägg från: Anonym (Here we go again) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Here we go again)

    Göra abort...

    Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag går rakt på sak.

    Jag är gravid. Jag vill inte. Jag äter Ppiller. Det här borde inte hända, samtidigt som jag kvällen när det hände kände "nu blir jag gravid". Men när jag tänkte "ska jag köpa dagen efter piller" fnissade jag nästan. Det var ju bara en tokig känsla..

    Känslan var sann, såg jag idag. Jag och maken börjar bli äldre, 34 respektive 35 år. Har två tonåringar samt en 8 årig familjehemsplacerad boende hos oss. Vi SKA inte ha fler barn. Livet är komplett.

    Tyvärr blev jag gravid med ppiller för 17 månader sedan och gjorde abort. Idag hände det IGEN. BÅDA GÅNGER MED PPILLER.

    Jag tror ärligt inte jag orkar mer nu, tänkte sätta in spiral efter förra gången men har blivit gravid med spiral för typ 10 år sedan (VAD ÄR ODDSEN LIKSOM). Har sådan sjuk ångest att det står i min journal att jag gjort tre aborter de senaste 10 åren. Och har än mer ångest över att vara troende. Det klingar liksom fel.

    Jag är så rädd att dem som jobbar på gyN ska dömma mig. Tänka att jag är en loooser. Speciellt när del ser korset runt min hals.

    Har jag rätt att be dem plocka ur min livmoder? Eller måste jag betala för det? Jag verkar ju bli gravid trotts skydd... min make vill inte knipsa. Men jag plockar gärna ut paketet...

  • Svar på tråden Göra abort...
  • Anonym (Here we go again)

    Tack för alla era svar.

    Hade tur att få en tid redan i slutet av nästa vecka. Ju snabbare. Ju bättre jag får detta avklarat. Jag ska också diskutera frågan om att sterilisera mig. Jag kan inte tvinga min man att göra det, däremot skulle jag personligen inte ha något problem med det hela.

    Jag mår inte super bra, och förstår att alla abortmotståndare vill ta chansen att sprida hat. Men vänd kinden till. Jag vet att jag inte är en av guds bästa barn, men jag tror att Jesus förlåter mina synder.

Svar på tråden Göra abort...