• Sockerikaffet

    Göra abort...

    Du måste känna efter vad du känner är rätt, men väg inte in vad vårdpersonal ska tänka eller vad som kommer stå i journalen för det är inte viktigt. Om du inte vill ha fler barn så gör aborten.

    Sen kan det vara en idé att sterilisera dig. Man tar inte bort livmodern, utan kapar bara äggledarna. Att ta bort livmodern är en mycket större och jobbigare process som skulle göra att du kommer i klimakteriet direkt och får massa jobbiga symtom. Men att bara sterilisera kan kanske passa dig?

  • Sockerikaffet
    Anonym (Here we go again) skrev 2021-07-14 15:24:37 följande:

    Tack för alla era svar.

    Hade tur att få en tid redan i slutet av nästa vecka. Ju snabbare. Ju bättre jag får detta avklarat. Jag ska också diskutera frågan om att sterilisera mig. Jag kan inte tvinga min man att göra det, däremot skulle jag personligen inte ha något problem med det hela.

    Jag mår inte super bra, och förstår att alla abortmotståndare vill ta chansen att sprida hat. Men vänd kinden till. Jag vet att jag inte är en av guds bästa barn, men jag tror att Jesus förlåter mina synder.


    Du bestämmer själv och du vet själv vad som är bäst för dig och för din familj. Vi är många som anser att du har full rätt att göra abort om det är vad som är bäst för dig. Jag förstår att det är svårt, men försök att inte lyssna på hat.
Svar på tråden Göra abort...