Inlägg från: Anna 428 |Visa alla inlägg
  • Anna 428

    Ensam med barnet på landet

    Hej,

    Jag vill nog bara skriva av mig. Det är så att vi bor på landet mitt i ingenstans och jag har semester tillsammans med min dotter som är snart två år. Det är fem veckor och vi har ingen att åka till och ingen som kan komma till oss. Det är tufft då jag har behov att prata med någon vuxen under dagarna och min man kommer inte förrän 17.00-18.00 på kvällen och då är helt slut och orkar inte umgås. Det är bättre på helgerna när vi kan göra saker tillsamman.
     Jag är med i en lokal FB grupp för föräldrar med små barn och hörde av mig till ett par tjejer där om att träffas tillsammans med våra barn. Det ena svarade inte, det andra ville komma först, men sedan ändrade sig med någon bortförklaring. Jag har inte självförtroende mer för att fråga fler.

  • Svar på tråden Ensam med barnet på landet
  • Anna 428
    NatMar005 skrev 2021-07-14 08:16:15 följande:

    Det här en longshot men vart bor du? Jag är gravid men sjukskriven och känner som du. Bor du i hyfsad närhet kanske vi kan träffas? :)

    Själv bor jag i Varberg, Halland.


    Östergötland
  • Anna 428
    Anonym (G) skrev 2021-07-14 08:50:40 följande:

    Vill tipsa dig om att lägga upp en annons på rullavagn.

    I övrigt så åk och bada med barnet så SER du iaf vuxna människor även om du inte pratar med dem


    Jag har tittat på Rullavagn, men det finns ingen grupp i närheten och starta en ny grupp känns orelevant då jag börjar jobba heltid igen om tre veckor.

    Vi har åkt till en strand igår, det var kul för mig. Dottern är dock rädd för vatten och ville hem snart igen.
  • Anna 428

    Jag vill verkligen umgås med någon barnfamilj, men vet inte hur jag ska få kontakt med dem. Jag har haft vänner tidigare, men dem i 45-60 års ålder och har inga små barn.

  • Anna 428

    Det verkar som att var tvungen planera det här med nya bekanta för två år sedan. Innan dottern var född. För att det tar så lång tid att skaffa bekanta som vill umgås i Sverige. Samtidigt verkar det som att folk har massa släkt och kusiner med barn och prioriterar umgås med dem.

    Vi har inga syskon eller kusiner med barn. Och orkar inte med mycket under året med heltidsjobb och dagis och sjukdomar. Sedan kom det här med fem veckor semester och ensamhet. Förskolan är stängd och känner inga föräldrar där så kan inte ens söka upp dem.

  • Anna 428

    Tack till er som hörde av sig till mig! Det värmer verkligen att veta att ni finns och man slipper känna sig som en öde ö med sitt barn.

Svar på tråden Ensam med barnet på landet