• RenLuft

    Gillar du att träffa på någon bekant spontant när du är i en mataffär?

    Egentligen beror på vem den där bekanten är. Jag röstade på nej, för det är mest som så att jag vill bara in i affären, handla det jag vill handla, kolla lite om jag kan hitta något spontant och/eller nytt och därefter göra mitt köp.

    Men precis som jag skrev i början av detta inlägg. Det beror vem bekanten är. Om det är någon jag funnit intressant och/eller trevlig att prata med, så har jag inget emot att ses i affären. Det blir som att man får lära känna personen mer. Ett bra tillfälle också att fråga om personen vill ha kaffe, så kan kanske man köpa det efter man handlat.

  • RenLuft
    Hanky Panky skrev 2021-07-17 13:11:22 följande:
    Varför skulle någon iaktta dig?

    Träffar man en bekant spontant i mataffären står man väl oftast bara och växlar några ord innan man går vidare med sitt handlande själv. Inte går man väl tillsammans runt?
    Han/hon menar nog inte bokstavlig talat ''iakttar''. Men det kan hända att personen ser vad hen handlar på distans. Även om verkligheten är att det knappt någon bryr sig vad man stoppar i korgen, så kan de ändå kännas som om någon noterar upp vad man handlar. 
Svar på tråden Gillar du att träffa på någon bekant spontant när du är i en mataffär?