• Anonym (My)

    Så får vi se vad jag får för oönskad present den här gången...

    Anonym (Less) skrev 2021-07-22 18:32:43 följande:
    Det gör han visst inte, han vet mycket väl att jag inte vill ha sakerna, men han försöker överbevisa mig att han minsann vet bättre.

    Med andra ord har han kommit på att han kan styra ditt beteende genom att ge presenter. Om du inte markerar tydligt, genom att inte använda grejerna, så lär han fortsätta. Det är okej att inte använda presenter man inte gillar och aldrig bett om att få. Tacka när du får dem och låt det vara bra så.
  • Anonym (My)
    Fjäril kär skrev 2021-07-22 18:42:40 följande:
    1. Sluta önska dig saker du vet att du ändå inte får 2. Sluta använd sakerna du får när det tydligt inte är det du önskat 3. Be om att få kvitto så du kan byta saken till något du verkligen använder 4. Önska saker som inte kan feltolkas. En konsertbiljett, en hotellnatt, besök hos massör, ett presentkort på Kicks, en klänning, tamponger, Att fortsätta använda det du får gör bara att han tror att han har rätt i sina köp och fortsätter att ge dig saker du inte vill ha.

    Ja, så kan det nog vara. Att han tror att TS upptäckt hur bra sakerna är eftersom hon använder dem.
  • Anonym (My)
    Anonym (Less) skrev 2021-07-26 15:50:59 följande:

    Okej han har slagit sitt eget rekord. Det har varit ett chockartat dygn och jag vet inte vad jag ska säga eller göra.

    Jag har i flera år försökt övertala honom till att vi ska skaffa hund. Något han lovat att vi ska när barnen är lite större, vilket han tydligen anser att de är nu.

    Jag har i alla år varit väldigt tydlig med vilka raser jag tror skulle passa oss och minst lika många gånger förklarat varför den ras han fastnat för inte är aktuell.

    Igår kom han hem med en hund. Precis den ras jag sagt bestämt nej till.

    Jag. Vet. Inte. Vad. Jag. Ska. Göra. !

    Hunden är jättefin och mysig, men det här kommer aldrig fungera!


    Ta reda på var han köpt hunden. Ta med den i bilen, kör dit och förklara att din tanklöse make inte förstått hur dåligt rasen passar för er familj.

    Att behålla hunden och försöka lära er leva med den är en dålig idé. Han kommer nämligen aldrig att sluta så länge han kommer undan med sitt respektlösa beteende.
Svar på tråden Så får vi se vad jag får för oönskad present den här gången...