Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Sophie jag hållet med det känns helt ologiskt att par kan ha så olika svårt eller lätt att få barn vid olika tillfällen! Var dock 25 när jag blev gravid så man blir lite rädd för att fertiliteten ska ha minskat väldigt mycket nu när man e 31 men hoppas inte....idag kickade min pms igång iallafall. Så nu känns det mörkt, hopplöst och gråtmilt igen. Hade man bara vetat om när målet kommer bli nått hade man haft en ork att kämpa på ett helt annat sätt men nu har man ju verkligen inhen aning om när eller om det ens kommer att hända igen..säkert mina hormoner som talar nu bara men det känns just nu så hopplöst att ja vill ringa om en fertilitetsutredning här och nu typ. 

  • Pinkfloweer

    Så tråkigt att läsa dalarna! Hoppas det bara är molvärk som symtom! 
    Ljm jag kommer inte testa nåt innan bim, är så trött på alla negativa tester vid detta laget så väntar till mensen visar sig. Ska du testa innan bim, och ni andra hur gör ni numera med det ? Ja har typ 30 graviditetstest stickor liggande och väntar dock...köpte flerpack precis i början av försöken, man blir väl gravid lagom till sista stickan ska användas hahah...hopplöst

  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-07-08 12:37:34 följande:

    Pinkflower jag kommer nog inte heller testa, blir deppig bara vid tanken på negativa test. Sen är det visserligen lika jobbigt att se blod på pappret när mensen kommer, så det lite pest eller kolera för min del.

    Dalarna, det där låter riktigt drygt! Hoppas du kan stå ut utan att kasta henne i havet, kanske blir dålig stämning om du gör det xD bor ni tillsammans eller har du möjlighet att pausa från henne då och då?

    Min temp var jättehög i morse och igår i morse, beror på säkert på min öroninflammation men har inte feber under dagarna så kan inte låta bli att hoppas att det är ett positivt tecken. Hade 37,08 igår och 37,11 idag, brukar ha typ 36,6. Men fyra dagar efter ägglossning är väl lite tidigt ändå för att det ska gå att utläsa något..


    Förstår helt, man orkar inte mer negativt nu! 
    Håller tummarna för att din temp fortsätter vara hög och visar sig vara ett gott tecken!! :)
  • Pinkfloweer
    Fyrklöverns skrev 2022-07-08 16:08:54 följande:

    Välkommen tillbaka Pinkflower! Förstår frustrationen, särskilt eftersom du blev gravid relativt snabbt förra gången. Ni vet att ni varje fall kan få barn så kämpa på i några månader till. Sen har du ändå rätt att kolla upp det om du skulle vilja efter sommaren. Men hoppas att du hinner plussa innan! :)


    Tack Fyrklöverns för dina peppande ord! Hann läsa igenom lite vad du gått igenom, fruktansvärt!! Vet inte ens hur jag hade tacklat liknande situation, så jag känner verkligen medlidande! Men så skönt att du börjar känna lite kämparglöd igen jag håller mina tummar för er när ni kan försöka igen! 
  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-07-09 09:36:53 följande:
    Spännande med test imorgon om mensen inte dykt upp. Håller tummarna stenhård för att den inte kommer!

    Alltså, jag tog ett test nu på morgonen. Det är INTE POSITIVT, men, så tog jag en bild på det innan jag slängde det och på bilden så ser det liiiitegrann ut som att det syns en skugga. Är jag helt ute och cyklar eller vad säger ni? Och fan så patetisk man blivit som sitter och försöker analysera så uppenbart negativa tester... Btw, är inte på BIM -3 idag utan på -2. 
    Jag fick också ett sånt för några månader sen, kändes som man höll på bli galen när man stod där och analyserade under ljuset från lampan, men jag hoppas verkligen att det är början till något positivt för dig!! 
    Det är inte helt omöjligt iallafall för när jag plussade med mitt nuvarande barn var det suuupersvagt streck på bim dagen! Det syntes men väldigt svagt, blev inte starkt förrän dagar senare så jag hoppas för dig nu!
  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-07-09 10:18:35 följande:
    Jaaa visst blir man smått galen av det här!
    Åh men det låter hoppfullt! Hur svagt var det då? Syntes det tydligt eller bara om man verkligen fokuserade :P...
    Det syntes men svagt men var mer åt grå hållet så kunde likväl tas för ett spökstreck nästan och då var det endå på bim dagen , men några dagar senare var det inga otydligheter, så med tanke på du är bim -2 så hoppas jag för dig :)
  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-07-09 12:01:11 följande:
    Aha, men vad hoppfullt ändå att det kan vara så svagt t.o.m på bim. Åh men tack! Dock, nu när jag tittar på bilden noggrannare så syns det ju bara på håll, zoomar man in så ser det helt blankt ut så är ganska säker på att det är negativt.
    Hur många dagar innan bim är du nu och planerar du att testa?
    Ja men verkligen, så jag hoppas det är din tur denna gång! Har du några symtom? Försök håll vid hoppet att det kan va för tidigt<3 även att jag vet hur svårt det är...har själv gett upp nånstans med tanke på allt känns exakt som innan mens, är på bim -4 . Har haft spotting två dagar innan mens så väntar mig det på måndag men tänker jag endå kan ta test på tisdag eller onsdag som är bim dagen endå. Bara för å få det överstökat. Men denna månaden svider helt klart mer mentalt för nu är det så nära försök 12 och överallt läser man att de flesta blir gravida inom ett år men snart hör man inte ens till de allra flesta ! För vad skulle vara skillnad de två fjuttiga försöken som är kvar. 
  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-07-09 14:29:26 följande:
    Men tack snälla du! Jo har många symtom men tänker hela tiden att det är PMS. Har molande värk till och från och framförallt hugg i äggstockarna sedan några dagar efter ÄL. Har massor andra symtom också men just nu känns det bara som jag inbillar mig... Förstår tanken att bara vilja få det överstökat. Hoppas innerligt att mensen håller sig borta för oss alla denna månad.

    Håller helt med om att det känns tufft nu när man närmar sig 12 månaders spärren. Vi har ju redan varit på en fertilitetsutredning där dom kollade att allt såg bra ut med mig och tror helt ärligt inte jag är redo att påbörja IVF direkt efter sommaren men man får helt enkelt ta det då. Man vill ju bara så gärna kunna få barn på egen hand! :'(
    Om du har såna symtom så känns det endå lite hoppfullt tänker ja :) hoppas hoppas! Jag hoppas med för alla nu, efter såhär lång tid är det sååå vår tur!! Skönt endå fått veta att allt är bra på utredning, kollade de även din partner med? Jag får också såna känslor inför tankar på ivf ...vet inte om man orkar det ens. Men vi har bestämt iallafall att vi ska göra utredning till hösten om inte försök 11 ger nåt nästa gång..kan dock ibland känna jag får lite dåligt samvete som beklagar mig när jag redan har ett barn när ni kämpar med att få första..
  • Pinkfloweer

    Sophie jag vet vad du menar! Man känner efter så mycket ibland så man nästan inbillar sig symtom ! Men molvärk som kommer och går hoppas vi är för graviditet nu och inte mens! Ska du testa nåt mer imorgon eller vänta till bim? 
    Hoppas vi alla plussar väldigt snart så man slipper utredning! 

    Åhnej dalarna vad tråkigt! Men låter klokt att se över cykeln för att få eventuell bättre koll på äl :) 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?