• Chilins

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna91 skrev 2022-08-20 11:20:22 följande:
    Den hatten borde gå till ljm! 
    Svårt och veta vad som är bäst. Men får bara köra på. Dom andra gånger jag blev gravid har vi haft sex varje dag i flera dagar. Vi får se i september :) 
    Hatten av till er båda säger jag!! Förra månaden visste vi inte alls när ägglossning skulle inträffa så vi började ha sex alldeles för tidigt och trots varannan dag så var det jävligt svårt att få till det där på slutet? så jag beundrar er. När började du tempa Dalarna? :) min temp är ju förövrigt fortfarande relativt låg I förhållande till när jag plussade sist. Försöker att inte dra några slutsatser av det men det är ju som att man letar fel. Blir så irriterad på mig själv. När man inte fått plus så tänker man att jag ska aldrig misstro ett positivt test. sen sitter man här och tvivlar ändå på resultatet för man känner ingenting. 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-20 11:37:00 följande:
    Började tempa maj. Så känns som jag precis börjat, men fick in väldigt bra samma tidpunkt så det funkar bra :) 
    Försök inte jämför tempen. Alla graviditeter är olika. Sist jag va gravid fick jag symtom vecka 6 varade tyvärr bara 3 dagar. Jag va också super paranoid att man inte har symtom tidigt. Men du har inte passerat BIM än. Det behöver större hcg i kroppen för att symtom ska starta. 
    Vad härligt :) håller tummarna Stenhårt för er :)

    nä det har du helt rätt i, ska verkligen försöka att bara slappna av. Men är ju sjukt svårt. En del av mig är ganska rädd att det skulle sitta fast i äggledaren igen för den smärtan var fruktansvärd? 
  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-08-20 14:39:06 följande:
    Fick fast gubbe nu precis och stickan är väl också positiv, känns underbart att ägglossningen för en gångs skull sker tidigare än förväntat :)

    Tack för ditt svar om tempen, min temp är precis som du säger lite lägre i lutealfasen än vad den brukar men den är otroligt jämn. Dock är det ju BIM först imorgon alternativt måndag eller tisdag. 


    åh!!! jag vill säga grattis till positivt ägglossningstest :) så himla härligt! Äntlgien en kortare cykel för dig :)  nu håller jag alla tummar jag har! 

  • Chilins
    evelinagra1 skrev 2022-08-20 11:47:33 följande:

    Jag tvivlar ofta på om jag ens är gravid, det är först nu egentligen i vecka 8 som jag har börjat må lite illa, dock tror jag att jag bara inbillar mig och är skengravid typ.. ja man är ju så dum med alla dessa tankar, man får försöka njuta och tänka att man inte kan påverka det, det blir som det blir liksom. Jag håller verkligen tummarna chilins att det går vägen för dig men jag förstår dig oro <3


    Tack Hjärta jag Känner dock idag att jag blev åksjuk när vi var ute och åkte bil och det blev en mycket senare lunch än vanligt. Behöver inte betyda något alls men minns inte riktigt sist jag blev yr och åksjuk på det här sättet så kanske är det något som ändå känns annorlunda i kroppen. 
  • Chilins


    Tänkte bara dela med mig av min tempkurva för jag har alltid tänkt att tempen ska vara ganska hög när man testar positivt på graviditetstest men tji fick jag :) kanske är någon annan som har haft eller kommer ha en liknande kurva så därför delar jag med mig :) 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-20 17:31:47 följande:

    Ljm91; men äntligen!! Skönt med positivt test!! Då har vi BIM nästan samtidigt :) 

    Chilin; va bra du lägger ut din kurva :)
    Förstår verkligen din oro, hoppas den släpper senare och du får njuta. Men det är okej att vara orolig också. Speciellt allt du gått igenom så är det bara naturligt. 


     


    jaa det är väl det som gör att man nästan inte litar på graviditetstestet.. men jag försöker verkligen tänka att ett positivt är ett positivt test.. :) 

  • Chilins

    Vill nog mest beskriva detta för de som tänkt använda babyplan så att ni vet :) jag har alltid trott att man haft högst HCG på morgonen och så kanske det är även för mig men jag har tagit två babyplan tidiga test idag. Ett imorse och ett ikväll. oroa er inte, jag ska inte testa mer förutom att ta ett digitalt efter bim men jag ville ändå visa er att det kan skilja väldigt mycket på samma dag. Jag tror inte att alla test funkar såhär för mig för jag har aldrig varit med om att kvällstest visar mer än morgonen. Hoppas verkligen att det syns för det är himla tydligt på mina bilder på telefonen men kvalitén blir ju sämre när man laddar upp här.. Summa sumarum: om ni testar med babyplans tidiga, testa på kvällen någon gång :) 


     

  • Chilins

    Så kul att ni är flera som har bim samtidigt!! När blir eran bim ungefär Dalarna, ljm och Sophie? :) 

  • Chilins
    Sophiee92 skrev 2022-08-21 11:44:50 följande:

    För mig blir det 6/9 :)

    Intressant att se att testen kan vara starkare på kvällen, man hör ju alltid att det ska vara morgonurin.


    Åh då ska jag Hålla extra mycket koll här då under den veckan! :) men jag känner mig inte redo att lämna den här gruppen. Jag kommer vara kvar. ja jag tänkte att det kanske kunde hjälpa någon som testar med babyplan och bara testar morgon eller som blir orolig att testen minskar i styrka eller så. Förhoppningsvis blir någon hjälpt :) 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-21 13:08:32 följande:

    Chilins; jag/vi vill gärna ha dig kvar. Du vet ju ändå hur det känns och kan komma med stötte och bra förslag när vi kommer med frågor och funderingar. 

    Sophie; så roligt du också fick fast gubbe :D 

    Jag har inte fått temperatur stegring än. Men den borde bli imorgon eller tisdag. 
    Men visst va vi eniga om att har man ägglossning sekret 24 timmar efter samlag så är det inte spermier xD 


    Tack Dalarna Hjärta blir så glad. 

    jag är i alla fall enig om ägglossninssekretet Skrattande har ert besök åkt hem ännu så Att ni kan fortsätta med verkstaden?
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?