• elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-09-20 11:19:05 följande:
    Men hur mysigt hade inte det varit! :)
    Din temp-kurva är ju drömmen! Snälla ta ett test imorgon!
    Om temperaturen håller sig uppe i morgon så testar jag! Och om det är negativt så blir det inget mer tempande för mig tror jag, det värsta är ju när man har fått upp hoppet. Man borde ju liksom inte kunna ha en sån fin kurva utan att vara gravid haha. 
  • elin1989
    Dalarna91 skrev 2022-09-20 10:58:07 följande:
    Testet blir inte starkare känns det. Har testat så här idag, igår och tror de va i förrgår också. 
    Jag skulle inte räkna det som positivt, men jag får alltid starkt positiva test. Vad jag förstår får vissa aldrig helt positiva test men det har ändå stegrat tillräckligt för ÄL. Vilken CD är du på? (Det har du säkert sagt, förlåt i så fall!)
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-09-21 11:12:51 följande:
    Gud vad roligt!! Stort grattis! :D BF juni? :)
    Med mina datum skulle det bli 2 juni så slutet av maj egentligen eftersom det skulle bli planerat snitt (snitt med första). Har tagit hcg-prov idag och gör igen på fredag och måndag och sen ultraljud när värdena ligger på över 1500-2000 är planen för tillfället. Så vill inte ta ut något i förväg än så länge. (För ni som kanske inte vet så var min förra graviditet ett utomkvedshavandeskap)
  • elin1989
    Rewner skrev 2022-09-21 16:19:27 följande:

    Elin: Så skönt att du får ordentlig uppföljning på graviditeten! Vi hoppas på det bästa. Hur många försök tog det efter utomkvedshavandeskapet? Visst hade du också opererat bort ena äggledaren.


    Ja, opererade bort vänstra. Det här var tredje försöket efter operationen! 

    Jag jobbar på vårdcentral så har inga problem att få göra blodprov etc som tur är!
  • elin1989
    LJM91 skrev 2022-09-23 23:29:27 följande:

    700 sidor kärlek, så himla fint skrivet <3 det känns verkligen som att jag känner er på riktigt!

    Chilins, vad är anledningen till att du har tappat hoppet?

    Kände på tappen ikväll och den känns faktiskt lite mjukare, lite mer öppen än igår. Men i vilken ordning händer saker egentligen, borde inte clear blue advanced i alla fall ge blinkande smiley innan tappen börjar ändras?


    Clearblue advanced funkar inte för mig. Jag har regelbundna cyklar och använde de testen de tre månaderna vi försökte sen operationen i juni, började mäta på rätt dag enligt instruktionerna. Första cykeln blinkade gubben i åtta dagar innan jag fick positivt (uppenbarligen var jag inte fertil så länge!). De två andra cyklarna blinkade han aldrig, gick direkt från negativt till positivt, den sista cykeln blev jag ju gravid under. 

    Så mitt råd är att inte bry dig om den blinkade gubben alls! De har alltid blivit positiva samma dag (alltså en fast gubbe) som vanliga billiga test dock så på så sätt funkade de men verkligen inte värda det höga priset!
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-09-24 21:36:15 följande:

    Chilins tempkurvan ser riktigt bra ut. Vet du varför det står Luteal line? Den kanske har identifierat trifasisk kurva? 


    Sophie yes vi ska köra varannan dag, planerar jag iaf haha. 


    LJM vad bra att tappen är öppen då kanske det ändå är på gång. Jag har aldrig känt på tappen så har ingen aning korrelationen mellan öppen tapp och styrka på testen. Hoppas det slår om i dagarna iaf. 


    Dalarna jag tänker också att en isolerad dipp inte behöver betyda nåt, i bästa fall kanske det kan vara en implantationsdipp. Skulle också tippa på att du ägglossat med tanke på att tempen låg lite högre flera dagar. Hoppas den stiger nu som den ska kommande dagarna. 


    Luteal line är medelvärdet på temperaturerna efter ÄL så vitt jag vet. Så att man kan se hur trenden går!
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-09-26 22:18:13 följande:

    Elin89 hur har det gått med dina blodprover? När är ultraljudet? 


    Blodproven har gått väldigt bra! 

    ÄL+12 60
    ÄL+14 162
    ÄL+17 (idag) 700

    Jag har också molvärk vilket jag aldrig hade med min förra graviditet så jag känner mig ganska säker på att det inte är utomkveds den här gången. Snart kanske jag till och med berättar för min sambo, har inte vågat än... 

    Ultraljud nästa onsdag (5 okt) så åtta dagar kvar! 
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-09-27 10:24:30 följande:

    Elin89 Så roligt med dina värden! :D ser alldeles fantastiskt ut. Håller tummarna för ultraljudet nu!
    Men va har du inte berättat för din sambo? Det är väl bättre att ha stöttning oavsett hur det går? Ni är ju ändå två i detta. Tror min man hade varit arg om jag undanhållit det från honom haha. 


    Dalarna: Förstår hur du tänker! Det hade så klart varit skönt att stå i kön i god tid innan, vem vet det kanske till och med sker just när man ställer sig i kön haha. 


    Det är lite svårt att förklara varför jag inte har berättat, jag vet inte riktigt själv. Dels så var han inte speciellt bra emotionellt stöd när jag gick igenom utomkvedshavandeskapet. Och sen har jag en sån rädsla att de ska säga på ultraljudet att det är inte är någon graviditet (inte nödvändigtvis utomkveds, men avstannad eller vad som helst). Och då känner jag att om ingen vet så kan jag välja att förtränga det typ... så jag tror att jag antagligen inte berättar förrän efter ultraljudet. 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?