Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Trean93 skrev 2021-08-24 08:03:19 följande:

    Där kom mensen :( nytt försök nästa månad! Försök nr2 till ett tredje barn! Andra barnet blev till på andra försöket så hoppas!


    Hoppas på nästa månad. Vi försöker också på tredje barnet men vet tyvärr inte alls när jag har varken äl eller bim. Hur gamla är dina andra barn?
  • hurtänktedunu
    Wave Mother skrev 2021-08-24 09:36:37 följande:

    Konstigt nog känns det faktiskt rätt "okej" nu en månad senare, kanske för att jag jämför med tiden alldeles då jag fick beskedet och genomgick avbrytandet, som var tung. Det hade varit mycket värre att få veta detta nu i augusti istället för juli, om jag var i vecka 14. Det har också varit skönt för mig att min partner är "on the same page" med allt runt detta; vi vill båda försöka igen nu så snart som möjligt och har försökt att inte gräva ner oss allt för mycket i det deppiga.

    Tack så mycket! Nu gäller det bara att prova igen, och att försöka ta hand om sig och inte stressa för mycket. Hoppas också att det går fort och bra för dig! Det är spännande nu i gruppen att följa alla som har BIM snart!


    Jag håller också med. Känns bättre nu. Dock har det bara gått 1.5 vecka men ändå känns det helt okej. Nu känner jag mest oro för när äl kommer tillbaka. Nästan så jag skulle vilja ha mens så man kan räkna ordentligt. Men frågan är när livmodern börjar kännas bra igen. Känner mig öm liksom. Gjorde du också det?
  • hurtänktedunu
    Wave Mother skrev 2021-08-24 19:18:15 följande:

    Skönt att det känns lite bättre! Jag tror att jag också började känna mig mindre moloken sådär en vecka eller två senare, när det hade gått ett par dagar efter att jag slutat blöda.

    Jag var också väldigt öm i livmodern i början; men jag tror det var bra igen efter ca två veckor, i alla fall kände jag ingenting då av vanligt leverne. Kanske hade känts om man tryckte hårt på magen. Nu är det helt bra igen med det i alla fall. Jag fick min mens för tre dagar sen nu, 31 dagar efter avbrytandet och det känns typ som vanligt med allt rent fysiskt. Hoppas du blir mindre öm snart!


    Låter lovande. Hoppas verkligen jag får ägglossning snart och att jag känner av det. Vill verkligen plussa snart. Men skulle vara skönt att få en normal mens också. Men vi får väl se.
  • hurtänktedunu

    Jag tror att jag kanske fått ägglossning. Fick en sådan flytning i morse men inget mer men är öm precis som vid mens nästan. Både fram och i ryggen. 2 veckor sedan missfallet i morgon. Skulle egentligen vilja testa med äl test men jag vet inte. Kanske bli besviken. Vad brukar ni har för symtom på äl?

  • hurtänktedunu
    Semlan3 skrev 2021-08-26 18:27:59 följande:

    Men skulle ju kunna vara det! Jag brukar få mer flytningar. Märks främst när jag typ torkar mig. Sen får jag ont i ena äggstocken under några timmar.


    Ja jag brukar ha stenkoll på ägglossningen men nu vet jag ju inte alls hur den beter sig. Men har inte riktigt reflekterat över hur eller vet det gör ont mer specifikt. Märkligt. Ja vi får väl se. Får se till att mysa ordentligt.
  • hurtänktedunu
    Wave Mother skrev 2021-08-26 19:40:36 följande:

    Det kan väl inte skada att testa. Däremot hade jag tokpositivt på äl-tester i flera dagar när jag testade så pass kort efter missfallet pga kvarvarande hcg, så det kanske inte säger så mycket. Men om du känner dig som du har äl så är det säkert det! 


    Det har du rätt i. Har jag inte tänkt på. Lika bra att låta bli då. Njae alltså jag är inte säker men det här känns ju inte som att det har med missfallet att göra vilket jag först trodde för smärtan efter det och blödningarna var ju borta men så kom det här nu. Kanske ska försöka få till det ikväll även om vi lyckades igår.
  • hurtänktedunu
    Värphönan skrev 2021-08-26 19:56:35 följande:

    Jag hade äl drygt två veckor efter mitt mf startade så det är absolut inte omöjligt :) flytningar och att jag kan ?bygga broar? med sekretet är det som är typiskt för mig, och finnar.


    Ja jag kunde bygga bro i morse helt klart. Och sen smärtan då. Vet att jag har haft så att när jag sätter mig ner och allt liksom trycks uppåt så har jag vart öm tidigare när jag fått äl. Lite så nu också. Får sexa till det ikväll så får vi se. Känns bara som att det bara är i min fantasi som jag skulle bli gravid direkt igen men man vet ju aldrig. Däremot känns det inte helt illa om man skulle få mens sen heller. Rensa ur systemet liksom. Men vi får väl vänta och se. Ska ta ett gravtest i morgon och se så det visar negativt. 2 veckor sen mf så kan ju vara bra att göra.
  • hurtänktedunu
    Värphönan skrev 2021-08-26 23:37:37 följande:

    Jag blev gravid direkt efter utan mens emellan så det kan gå, men man ska kanske inte bli besviken om det inte blir så heller. Jag fick negativt på gravtest veckan efter mitt mf startade och positivt på äl-test 14 dagar efter. Lycka till! <3


    Ja vi får hoppas. Idag fick jag en ordentlig väldigt äcklig (ursäkta info) flytning. Konsistens av en snorloska. Skulle det kunna vara ägglossning?

    Nej jag glömde kolla test i morse men kan göra det ikväll.
  • hurtänktedunu
    Värphönan skrev 2021-08-27 21:35:37 följande:

    Inte upplevt det själv men hört de som berättat som att en liten slempropp släppt när tappen är fullt öppen för att ta emot spermierna, så kanske va det? isåfall är definitivt äl här :) Mys på! <3


    Ja jag hoppas. Myste söndag, onsdag, torsdag. Inget igår dock. Kanske ska försöka få till något idag också. Ska iväg snart men känner mig lite orolig för det är dricka involverat. Sist jag hade äl och det tog sig så drack jag på äl dagen och det slutade i mf. Känner mig lite orolig.
  • hurtänktedunu
    Kiiwi00 skrev 2021-08-28 08:16:59 följande:

    Nu har vi bestämt oss att börja försöka och jag kommer plocka ut kopparspiralen 10 september. Jag ska ha ägglossning i samma veva, enligt app som störst chans att blir gravid 15e. Nästa BIM kommer vara 28/9.

    Vi har ett barn sen tidigare och det gick på tredje försöket, så försöker ställa in mig på att det inte går på första försöken. Jag som ni andra flesta här är ju rätt otålig, speciellt när barnlängtan slagit till rätt hårt.


    Första barnet gick på tredje för oss också men andra gick på första så man vet aldrig
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?