Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-28 11:52:24 följande:

    Jag tror egentligen verkligen inte att alkoholen vid ägglossningen kan ha påverkat så att det blev missfall. Känns inte som att cellen, som det är i det stadiet kan få något från mamman i det läget. Men om det känns obehagligt så tycker jag du ska försöka att låta bli alkoholen, om det gör att du mår bättre liksom :) Men förstår din oro och liksom sökande på varför det blev som det blev. Men jag skulle tro att det var otur, och det är orättvist, men nu är det snart din tur att få lycka igen! <3


    Tack för peppen. Ja du har antagligen rätt. Sen har jag ju redan två barn med enkla graviditeter bakom mig så helt klart bättre det händer mig än någon som inte har barn och kämpar. Men så klart önskar man att det aldrig hände
  • hurtänktedunu
    Testaren2 skrev 2021-08-28 13:36:02 följande:

    Hej alla! Någon som kan hjälpa mig tyda mina test?

    Vet ej om det är spökstreck eller positivt..


    Helt klart positivt. Använde samma I juni och hade till och med svagare men positivt ändå
  • hurtänktedunu

    Vad roligt med lite presentation. Jag fyllde precis 32 år och min man 33 år. Tillsammans 12 år men gifta 8 år. Bor ca 40 minuter utanför Stockholm i ett väldigt stort hus på 280kvm som behöver fyllas med fler barn. Haha. Vi har två barn redan på 7 och snart 5 år.

    Blev gravid i juni men fick ett ma som avslutades för ca 2 veckor sedan.

    Jag jobbar kontorstider inom vården och min man jobbar inom skolans värld mycket med kommunikation och it men en del annat också.

    Vi hoppas på att få till en trea snart. Misstänker att jag har ägglossning i helgen. Så vi får se. Vet ju inte hur allt kommer bli efter missfallet.

  • hurtänktedunu

    Nu får vi se om detta går vägen. Kört typ varje dag sedan onsdags så när som på en dag. Har haft molvärk sedan onsdagen typ men idag en ordentlig värk i höger äggledare. Igår sa mannen också att han märkte att det var ägglossning på gång för han märkte skillnad på flytningarna. Vem kunde tro att en man kunde vara så uppmärksam. Haha. Ja så nu får vi se om det ger något om ca 2 veckor. Så spännande. Har en vän som jag hoppas blir gravid snart också. Skulle vara så kul att vara rätt så nära varandra i alla fall.

  • hurtänktedunu
    chouette skrev 2021-08-29 17:22:25 följande:

    Så förvirrad? CB digital visar negativt. Både med veckoindinator och den med bara plus och minus. Men nu fick jag ett streck på RFSU:s test som är starkare än något jag fått när jag testat innan. Ser ni?


    Avvakta lite. Jag väntade till bim innan jag tog digitalt men hade samma stickor och det där skulle jag säga är positivt
  • hurtänktedunu
    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-29 16:06:17 följande:

    Håller båda tummar och tår för er :) och eloge till din sambo! Min hade nog inte kunnat märka något sånt. Jag ska ta ett tidigt gravtest imorgon igen, det är egentligen först då man ska ta dem för då är det 5 dagar före förväntas mens. Testet tas ju med första morgonens urin. Det jobbiga blir om jag sover oroligt, för då vaknar jag kissnödig varje timme. Tror jag kanske kommer göra det för är lite stressad över att börja jobba igen imorgon då jag missat mycket genom att vara hemma sjuk. Får hoppas att jag har någon sömnperiod på minst tre timmar iaf, kanske får ta testet mitt i natten. :D


    Ja jag hoppas verkligen men man ska väl inte förvänta sig för mycket med risk att bli besviken. Men jag håller tummarna.

    Haha ja skoja inte. Blev rätt paff när han sa det. Tur han inte har prestationsångest i alla fall för jag lär ju inte kunna dölja det. Så spännande. Hoppas på plus. Jag fick supersvagt 7 dagar innan men knappt märkbart men på dag 5 var det så att normala människor skulle kunna se hahaha. Så håller tummarna att du får ett plus I morgon. Ja gud det där kan vara riktigt svårt. Hoppas du får en god natts sömn så du inte behöver fundera när du ska ta det.
  • hurtänktedunu
    chouette skrev 2021-08-29 17:57:54 följande:

    Med första barnet var det såhär svagt först och det var ju positivt då :O Men då fick jag också plus när jag testade digitalt med veckoindikator kort efter. Får hålla mig och testa digitalt om någon dag.


    Jag håller tummarna
  • hurtänktedunu
    toughshit skrev 2021-08-29 18:03:07 följande:

    Ibland är de uppmärksamma på saker som man inte tror de har koll på tycker jag :'D

    Håller tummarna för er!

    Jag fick precis en fast smiley på ÄL-testet!

    Min karl är förkyld dock och inte helt 100 i kropp och knopp, men jag hoppas att han orkar få till det i kväll också.. Vi har haft sex flera dagar i rad nu, sedan jag fick blinkande smiley i fredags så hoppas att det räcker annars... Vad elak man känner sig när man har såna "krav" på honom när han är sjuk, hehe...


    Haha ja uppenbarligen. Helt chockad.

    Åh så spännande. Du Får väl göra det så lätt som möjligt för honom. Haha. Vara lite snäll. Men är det äl så är det ju.
  • hurtänktedunu
    Chilins skrev 2021-08-30 08:13:04 följande:

    Glad gubbe på clearblue ägglossningstest idag så nu kör vi för fullt :) det här är vårt första riktiga försök och det känns så bra att få dela allt detta med er, jag skriver inte så mycket i tråden men jag läser allt. Tycker att ni är toppen allihopa och det är så skönt att känna att det finns stöttning, peppning och hjälp här! ?? Kram på er!


    Gud så spännande. Håller alla tummar för er. Jag tror jag hade ägglossning igår men eftersom jag fortfarande har positiva gravtest kan jag inte ta några äl test men det hade vart skönt att få svart på vitt. Nu börjar den eviga väntan.
  • hurtänktedunu
    Kiwikiwi skrev 2021-08-30 20:45:51 följande:

    Kunde inte hålla mig, äl+11 och tog precis ett rfsu graviditetstest (ej testa tidigt). Ett ganska tydligt streck, om än väldigt ljust. Vad tror ni? Finns de något att hoppas på? Ska ta ett testa tidigt imorgon bitti.


    Helt klart positivt. Grattis
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?