Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna91 skrev 2022-12-27 17:31:04 följande:

    Hoppas alla haft en fin jul. 
    Önskar jag kunde säga jag haft det. Igår så tog det slut mellan oss. Jag är fortsatt gärna med och hejjar på er. Ni är världens underbaraste gäng, stöttar i både med och motgångar. 


    Jag fick läsa ditt inlägg flera gånger för att det skulle sjunka in. Jag är så ledsen för din skull och finns här om du vill skriva av dig <3 Ibland händer saker för att det finns något bättre menat för oss runt hörnet och någonting behövde avslutas så att det nya kan ta plats. Det finns en mening med allting som händer och jag är övertygad om att du kommer hitta en partner som vill dela din vardag och dina mål, du förtjänar att vara med någon som är där i vått och torrt. Jag är övertygad om att den partnern finns där ute för dig. 
  • Fyrklöverns

    Åh fina Vickan, vad roligt att vi ägglossar på samma dag igen! :D Tur att ni också fann lite utrymme för mys mellan övernattningarna haha! Alla mina nya klappar är invigda :P det är så roligt att jag även vill ha sex nu efter att ägglossningen passerat, underbart! xD

    Gud vad klena våra grafer är än så länge, säkert all julmat som ställt till det :P Kul att fortsätta jämföra grafer! :)

  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-12-28 09:10:32 följande:

    Fyrklövern; tack <3 
    Hoppas det finns den personen, har lite otur kring killar just nu xD 
    Men är helt enig. Det finns en mening med detta, får bara vänta på vad just nu. 


    Precis, det finns en klar mening med detta som kommer klarna framöver! <3 Du förtjänar det bästa. Häng kvar med oss och använd oss gärna som bollplank med känslor eller annat. Har ni bestämt några praktiska delar än? Vem som ska flytta osv? 
  • Fyrklöverns

    Dalarna vilken bra insikt! Flytta själv, njut med sexleksaker och när allting har lagt sig så kan du börja fundera på att skaffa barn på egen hand <3 Häng med oss och uppdatera hur det går för dig med allting. 

  • Fyrklöverns

    Vickan här kommer min senaste graf! Nu börjar det likna något. Igår var första tempen 36,38 och jag tänkte det kan inte stämma. Så jag tog tre st till och alla låg på runt 36,6. Jag har haft det kallt i sovrummet och misstänker att det kan spela in. Idag höll jag termometern en stund i handflatan innan jag tog tempen i munnen, och då låg den på 36,75. Jag tog den aldrig när den var kallt, hade kanske varit intressant att veta det också. Hur går det för dig? <3

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-12-29 18:45:18 följande:

    Fyrklöverns, jag har också märkt att man kan behöva kolla tempen mer än en gång om det är lite kallt i rummet. Samma hände mig ett par gånger förra cykeln, fick typ 36,3 första mätningen och sen typ 36,7 andra.


    Bra att veta att det händer andra också! Kändes först som att jag fuskar när jag kollar om tempen för att få ett rimligare värde. Men då har jag inte rört mig ur fläcken och får man 3 st högre som ligger på samma nivå så är nog det första att bortse ifrån pga att det är för kallt i rummet. 


    För första gången prickade klockan ägglossningen också! Annars så har den inte stämt så bra, det är helt enkelt inte tillräckligt pricksäkert med handledstemperatur. Däremot rör sig tempen upp och ner på ett ganska överskådligt sätt med cykeln, men vissa värden kan variera, förmodligen pga rumpstempen. 

  • Fyrklöverns

    Idag kom mina tester som jag beställt. Beställde några tidiga också, tänkte inför nyår. Även om det blir supertidigt på äl +7 så känns det ändå bättre att dubbelkolla. Annars kan man hinka med gott samvete och även om man skulle vara gravid så har det ju uppenbarligen inte fäst än. 

  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-12-30 07:16:00 följande:

    Hade ingen aning att tempen kan variera så mycket pga svalt sovrum.
    Liten uppdatering från mig; har fixat lägenhet, flyttat mina få saker jag hade där. Kom hem igår och de va super städat hemma. Han försöker nu allt för att jag ska vara kvar. Jag lämnar honom inte pga känslor utan för jag har gjort allt, ingen uppskattning osv.
    Så efter ett långt samtal så bor jag kvar en månad och då ska han visa att han kan och vill. 


    Jag blev ganska överraskad själv. Idag var den ungefär som igår efter att jag höll termometern i handflatan en stund. 


    Vad snabbt du fixade lägenhet! Bra jobbat.
    Vad bra att ni har pratat ut ordentligt, oavsett hur det går så är det viktigt. Jag hoppas att utfallet blir så som det känns bäst för dig <3 

  • Fyrklöverns

    God fortsättning på er alla! Hoppas helgerna har varit bra. Nu välkomnar vi 2023 med nytt hopp och kamp framåt, vi fixar det här tjejer <3 

    Vickan jag förstår frustrationen med tempen. Jag brukar också ha det så från månad till månad, speciellt när jag bläddrar bakåt så ser jag vissa månader med blygsam höjning. Jag tänker att så länge man uppfyller kraven på att ägglossningen skett så finns det chans för befruktning. Speciellt i ditt fall där man faktiskt bekräftat att du har bra progrsteronnivåer i samband med din utredning. Du kan kanske testa som jag att hålla termometern lite innan du mäter. Det har resulterat i en sjukt stabil kurva som jag aldrig skådat förr, inte ens de gånger jag varit gravid. Så jag tror arr omgivningen påverkar mer än vad man är medveten om, men det är som FF appen ofta säger, så länge ägglossningen bekräftas så är siffrorna i sig mindre viktiga, även om man sover med öppen mun, det är kallt i rummet eller man går upp och kissar på natten så kan appen se att mönstret 
     bekräftar ägglossningen och det är det viktigaste. 


    LJM vi har sex varannan dag nu mest för att det är mindre press, men känner vi för det så kör vi flera dagar i rad. Konstigt nog blev jag gravid bägge gånger vi glesade ut samlagen och sen har vi kört glesare sen dess. Men tror precis som flera säger att det handlar om så många andra faktorer att frekvensen i sig inte spelar någon större roll. Givet att det nu inte är så att man har ett bekräftat spermieproblem som gör att man bör spara på sperman någon dag extra. 

  • Fyrklöverns

    Här kommer min sjuka kurva. Håller termometern nån sekund i handflatan innan jag tar tempen eftersom vi har det kyligt i sovrummet.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?