Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Tempen hade nog stigit också, fick samma värde första mätningen med kall termometer 36,74 (dock lite varmare i sovrummet imorse) och sedan runt 36,8 när jag kontrollerade ett par ggr. Tog ett tidigt test också där man anar ett streck, kanske är nåt på gång :). Men tar inte ut någon lycka i förskott förrän bim passerat. 




     

  • Fyrklöverns

    Åh vad skönt att ni också ser strecket :D Tack för peppen :) <3 


    Evelinagra: Tempen är sjukt rolig, haha! BIM är 7/1, så på lördag. 


    Dalarna: Jag köpte 20 tester från graviditetskollen så det kanske blir att jag testare varje morgon nu när jag ser något på det tidiga testet. Jag har två tidiga kvar också men jag får se hur det känns med testandet. Skulle tempen börja gå ner så kommer jag nog sluta testa. 

  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2023-01-02 14:55:12 följande:
    Du får lägga upp varje morgon! Hoppas det blir starkare streck varje gång. 
    Lovar o hålla er uppdaterade när jag testar :) Tack, hoppas hoppas..
  • Fyrklöverns

    Vickan fin temp ser jättefin ut nu! :D 

    LJM det är mer sannolikt att Leteozolen kommer fortsätta funka då den gjort det hittills än tvärtom:) Det är ju så olika från månad till månad med sekretet, tycker det varierar jättemycket från när det börjar, hur mycket det kommer och hur länge det varar. Låter lovande med blinkande gubbe och jag hoppas att ägglossningen kommer när du är frisk igen så att ni inte missar den pga sjukdom. Krya på dig <3 

  • Fyrklöverns
    Vickan31 skrev 2023-01-02 16:43:41 följande:
    Nämen vad är det jag ser, det är ju banne mig två streck redan nu (med BIM på lördag va?) och en superfin temp!! Wow, nu blev jag jättetaggad och så glad och hoppfull för din skull! :D Nu håller jag tummarna så hårt jag kan för att strecket ska bli starkare! Hjärta
    Åh missade denna, tack fina fina du! <3 BIM är på lördag och jag hoppas på ett allt starkare streck och att detta blir en som fäster, på rätt ställe denna gången! 
  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2023-01-03 09:00:20 följande:

    Åh vad underbart Fyrklöverns, stort stort grattis!! <3 har du något digitalt test du kan ta? Det kommer ju garanterat säga gravid! Gjorde ni något annorlunda denna månaden?
    Tack för peppen kring ägglossningssekretet, fortsätter att hålla utkiik efter det :)


    Tack fina du! <3 Hoppas på en sticky nu på rätt plats i livmdodern. Jag har två digitala hemma, övervägde att ta det men hade lite bråttom hehe. 


    Hör och häpna: denna månaden hade jag covid hela veckan innan ägglossning och tog Bisolvon för att lösa upp slemmet i luftvägarna. Det hjälpte jättebra plus att jag märkte att äggvite-flytningarna blev också mycket lösare. Kan ju bara vara slumpen så klart men det var det jag gjorde annorlunda om man bara kollar på det. 

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2023-01-03 09:16:41 följande:
    Bisolvonmetoden är det ju faktiskt många som pratar om, så vem vet, kanske var den som gjorde skillnad :) så underbart med goda nyheter här i tråden! Vet du om du kommer få göra tidigt ultraljud för att kolla så graviditeten sitter på rätt plats?
    Ja det är ju det. Jag testade en gång tidigare men då hände inget. Därför det är så svårt att veta nu men kan inte ha skadat iaf :) Jag skulle ringa gyn så fort jag blev gravid igen för tidigt ultraljud. Tänkte vänta till efter BIM innan jag ringer. 

    Dalarna det glädjer mig att din sambo kommer lämna prover. Det visar att han vill nu. Hade ni inte läkarbesöket nu i januari nån gång också?
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2023-01-03 13:41:02 följande:

    När jag ringde förut så hade vi tid 12/1 men det kunde ändras då dom inte kan hålla vårdgarantin. 
    Men är stressad att vi inte kommer få tid då proverna måste vara inne till besöket. 
    Men har inte fått en kallelse än men vill inte ringa och tjata. Fast vill gärna göra det. 


    Om ni har tiden bokad så kan ni gå på besöket och uppge att provet är inlämnat. Be bara din sambo lämna in det så fort som möjligt, det kan ju hinna analyseras inför besöket i bästa fall. Annars tänker jag att läkaren kan ju ringa upp er i efterhand om det inte är färdigt tills dess. Om du inte fått tiden bekräftad kan du ringa efter att han lämnat in provet så kanske ni får en tid ändå. Jag förstår din frustration kring sambon, det var det enda han behövde göra i tid. Bra att han verkar ha insett att det krävs två personer för att detta ska fungera. 
  • Fyrklöverns

    Dalarna det är frivilligt med vaccin men precis som Chilins skriver är det ffa risken för allvarliga skador på fostret man skyddas från. Hursomhelst kan de inte ställa några krav kring det.
    Jag brukar också ha blödning i samband med ägglossning. Oftast kommer det som en brun strimma i en flytning. Vad roligt med positivt ägglossningstest. Kommer ni få till det nåt eller?


    Chilins vad roligt att höra från dig, skönt att ni påbörjat utredning. 


    Vickan: Visst är det sjukt om det nu var Bisolvonet som hjälpte haha! Det skadar väl inte att testa, vi har gjort massa konstiga saker hittills :P. 


    LJM skönt att förkylningen är snart över. Hoppas på glad gubbe i dagarna :) 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?