• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Jag läste förut Kvinnans mönster av fruktbarhet av Tone Ahlborg m.f. Jag tyckte den va en bra bok och lärde mig en del. Ett lite tips. Jag känner de är mer vetenskapligt än allt man googlar.

  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-18 15:54:52 följande:

    Jag tror inte jag kan ha börjat testa för sent. Min mens började 2 september och hade ingen blödning den 5:e. Började testa den 11:e. Iofs har jag ju haft lite diff på cykellängden. Men när man börjar testa för sent, varför blir det inte fast då? Jag kan ju inte ha haft ägglossningen bara ett par dagar efter mensen slutat, eller? Fortsatt synliga men ganska svaga test på billiga stickorna. Tror det blev blankt igår för det var sent på kvällen, de stickorna ska tydligen inte användas efter kl 20.00. Ska ta nytt clearblue test kväll. Vi ska ha sex idag för säkerhets skull. Min sambo tror att det blir ägglossning. Jag känner mig dum mot honom som blir ledsen och säger att vi ska strunta i det och att allt är meningslöst. Vill inte vara sån. Rädd att sabba relationen också :/


    Jag förstår verkligen att man vill ta ÄL tester för att öka chansen att träffa. Men de är många som inte använder sig av det och dom blir gravida. Det jag menar är att försöka att slappna av. Om de inte gick denna månaden, så gick det inte.

    Med mitt ex så blev jag så också, sur och ledsen. För han hade inte lust att ha sex kring ÄL alltid. Och kan väl inte påstå det gjorde vårat förhållande bättre. För vem vill ha sex med bitter fittan i huset? Ja, inte mitt ex iaf :p

    Nu tog det slut av andra skäl.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-18 17:31:20 följande:

    Haha det lät lite roligt med bitterfittan i huset XD vi har faktiskt kommit fram till att vi nog ska ha sex varannan eller var tredje dag i en tiodagagars period istället. Det är ju inte själva testen som framkallar ägglossningen, antingen kommer eller kommer den inte. Perioden ska liksom sträcka sig över där mensappen föreslår ägglossning, en del dagar före och några efter. Kanske bättre så när man blir så besatt som jag nu blivit? Känns nästan pinsamt hur jag blivit liksom? min sambo är dock van vid att jag är känslig och tycker att det är lite komiskt ibland. Mitt humör kan liksom svänga och det blir lite dramatiskt. Men han blir ledsen när jag gråter och är väldigt nedstämd. Och jag känner hur stressad och trött jag är. Så jag måste vara mer snäll mot mig själv nu och på så sätt kunna vara en bättre flickvän. Är ju bara inne på andra försöket. Förlåt att jag upptagit så mycket i tråden nu med all min dramatik. Hoppas att ni alla har en fin helg <3


    Jag tror dom flesta har varit lite dramatiska. Du skulle ha sett mig ibland. Men tack vara min tidigare bitter fitta så har jag lärt mig och är mycket bättre tycker jag. Har du inte läst mina tidigare inlägg, vem är drama Queen här? Så röriga tankar i huvudet att jag får huvudvärk, suckar hela tiden och säger dagligen "de är något fel på mig, snart läggs jag in". Min sambo skrattar bara när jag säger det. Men flesta gånger jag suckar så stryker han bara mig då han ser hur detta tär på mig. Ovissheten... Tog ett test idag, tror det är positivt. Ska ta ett Cb digital imorgon för att bekräfta dagens liksom.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-18 19:39:48 följande:

    Jag fick en fast smiley nu!!! :D så lycklig!!!


    Så himla kul å höra!!!
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-18 20:25:23 följande:

    Ja! :D känns underbart. Nu kan jag liksom känna att det finns hopp. Även om det inte blir ett plus nu, så har jag iaf haft rätt förutsättningar och lär kunna bli gravid i framtiden i så fall. :) Funderar på om ägget ?kände? att det kunde mogna för att jag till slut tog det lugnt. Satt och målade och slappnade av innan jag tog testet.

    Undrar också om mitt humör kan kopplas till ägglossningen också. Blir ni andra känsliga vid ägglossning?

    Kom att tänka på det med sekret med, jag tyckte att det var extra slemmigt (ursäkta ordval) när jag duschade och tvättade mig i underlivet i morse. Men inte mer än så har jag märkt något.


    Jo jag tror man kan bli känslig vid ÄL. Om jag visste om detta så kallad ÄL sekret så här jag börjat hålla koll på det för flera år sen. Än starta nu, blev mycket gissningar och osäkerhet om de är rätt sekret.
  • Dalarna91

    Jag har så svårt att tro på detta. Men jag är gravid!

    Har alltid haft en magkänsla att jag inte kommer bli det. Satt i badkaret och grät i tisdags kväll när dom bruna flytningarna kom. Men de måste ha varit genombrottsblödning.

    Har försökt sammanlagt att bli gravid i ca 1 år. 9 mån med exet. 3e gången gilt med sambon.

    Denna gången drack jag 2 msk kallpressad Vetegroddsolja. Om de hjälpte eller inte, det kan man aldrig veta.

  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-19 08:55:45 följande:

    Superdupermegagrattis till dig och er! <3 :D


    Tack <3 lycka till denna helgen nu när det har blivit stark gubbe :)
  • Dalarna91
    Ollebollen skrev 2021-09-19 12:49:30 följande:

    Men jösses!!!! Grattis!!!! Hur långt efter ÄL testade du??


    Testade mig på BIM kväll, svagt positivt. Sen hade vi sex och på morgonen va de lite blod. Så tänkte missfall eller spökstreck. Men tog Cb idag. Vet inte när jag hade ÄL då jag inte tempar eller ta ÄL test.
  • Dalarna91
    Ollebollen skrev 2021-09-19 12:49:30 följande:

    Men jösses!!!! Grattis!!!! Hur långt efter ÄL testade du??


    Testade mig på BIM kväll, svagt positivt. Sen hade vi sex och på morgonen va de lite blod. Så tänkte missfall eller spökstreck. Men tog Cb idag. Vet inte när jag hade ÄL då jag inte tempar eller ta ÄL test.
  • Dalarna91

    Hej igen allihopa!

    Missfall igår. Så är tillbaka. Någon som haft missfall?

    Om ja, hur länge väntade ni med sex? :P

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?