• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    slo92 skrev 2021-09-24 13:27:03 följande:

    Nu när jag gick på toa så såg jag att jag har börjat blöda, färskt blod. Är det missfall? Usch jag är så himla besviken och orolig, plussade ju bara för några timmar sen :'(


    Det behöver inte vara missfall. De är vanligt att man blöder lite grann. Har du ont? Lite ont är vanligt.

    Kommer de klumpar? Och kommer det bara när du torkar dig?
  • Dalarna91
    slo92 skrev 2021-09-24 13:27:03 följande:

    Nu när jag gick på toa så såg jag att jag har börjat blöda, färskt blod. Är det missfall? Usch jag är så himla besviken och orolig, plussade ju bara för några timmar sen :'(


    När jag fick missfall så va mina symtom; väldig mensvärk i mage och rygg, blödde men va inte behov av binda. Sen dag nr 2 så kom allt ut. Då blev smärtan och blödningen mycket bättre.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-25 17:23:16 följande:

    Jag har kanske kanske fått början på en nidblödning! Minilite blod i trosskyddet, en vecka efter positivt äl-test, en vecka till BIM.


    Håller tummarna att det är en nid blödning :D
  • Dalarna91
    LJM91 skrev 2021-09-26 08:21:40 följande:

    Känner mig smått galen, men är tvungen att analysera lite ändå.. ser ni något?


    Kan tyvärr inte se något <3
  • Dalarna91

    Kanske ni kan hjälpa mig. Förra månaden drack jag Vetegroddsolja varje dag. Blev gravid, blev tidig mf. Man kan aldrig säga om det va pga det eller inte.

    Jag har läst att man kan bli fortare gravid efter mf. Men vill inte lämna något åt ödet. Skulle ni köpa mer och börja dricka det igen?

  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-26 10:34:58 följande:

    Nu kliar det i fingrarna ändå. Måste man testa med morgonurin? Har dessa stickor från testlagret, de ska kunna upptäcka graviditet 7 dagar efter befruktning. Borde nog inte testa, men känns frestande.


    Svårt att hålla sig kan jag tänka mig! Men om du tar imorgon så hoppas jag de är plus. Skulle det vara negativt för du har tagit för tidigt kan man bli så himla besviken. Är de inte bättre att vänta så länge du klarar av och få ett positivt svar på en gång. Annars kommer man bara spekulera om de är för tidigt eller inte.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-26 16:09:02 följande:

    Jag ska vänta tänker jag nu. Känner mig lite nere just nu och som att det inte kommer bli något.


    Vet den känslan. Har haft den i kanske ett år. Men plötsligt händer det :) jag tog nyss ett äl test då jag hade sånt hugg i höger äggstock nyss. Och bägge strecken va lika starka. Så hoppas de är ägglossning. Så ska äta middag och sen förföra min man ;) tur så är han lätt att förföra hehe
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-26 17:02:21 följande:

    Jobbigt att behöva vänta så länge som ni gjort. Vi är bara på försök 2. Men på något sätt har jag nog tänkt att det borde gå snabbt för att mina systrar sagt att det gått snabbt för dem och att vi är en väldigt fertil släkt. Men det betyder ju inte att det ska bli så för mig/oss. Vet inte heller hur snabbt det gått för den, vad de menar med snabbt.

    Låter onekligen som ägglossning. Härligt att du ska förföra maken :D hoppas det ska ta sig den här gången! :)


    Snabbt kan vara olika för alla. Tror inte du ska tänka på hur lätt andra kanske har det. Min syster blev gravid fort med sina 2 barn, vet inte hur länge de tog men uppfattade som fort.
  • Dalarna91
    Willow89 skrev 2021-09-27 05:11:30 följande:

    Var verkligen tvungen att kissa nu, så gjorde ett test. Det är nog det svagaste strecket jag sett i hela mitt liv!! Men när jag jämför med det från i förrgår är det definitivt något där. Kanske spök? Vem vet.

    Hade varit skönt att få ett solklart svar, detta är ju så frustrerande!


    Kanske ska ta med en clearblue. Då får kan på svart och vitt.
  • Dalarna91

    Grattis till alla som har plussat! Alla verkar tyckte tiden från äl till BIM är lång tid och jag håller med där.

    Men nu väntar jag bara på att jag ska sluta och blöda efter mf så vi kan köra igång igen. Är så taggad och man blir mer peppad när man läst att folk bli lättare gravid efter mf. Så denna gång känna det som en evighet till äl. Blir så otålig.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?