• Sophiee92

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Tack LJM <3 Är så tacksam för den här chansen även om det inte betyder att det blir något. Hur mår du? Vart är du i cykeln nu?

  • Sophiee92

    LJM, ja närmandet av BIM kan verkligen stjälpa vilka självförtroende som helst... Brukar också känna mig relativt positiv precis efter ÄL för att sen vara helt säker på att det inte tog sig när man närmar sig BIM hehe. Hur är din temp nu?

    Mathilda, Jaaa det känns så otroligt, trodde inte att så många hade klarat sig till dag 5. Nu är man bra ivrig på att få höra om någon/hur många som klarat sig till frysen. Vad glad jag blir att det kan ge dig pepp inför din egen IVF resa.

    Fyrklövern, tusen tack <3 Vet inte ifall jag kommer våga testa tidigt, man är ju SÅ RÄDD nu för att det inte tagit sig! Vad fint att du kan känna tacksamhet varje morgon, det är sannerligen ett mirakel man får vara med om.

    Chilins, vad glad jag blir för din skull <3 min erfarenhet är också att personalen på Livio är helt fantastisk! Otroligt spännande att ni ev. får börja nu vid nästa mensstart! 

  • Sophiee92
    Dalarna91 skrev 2023-02-23 07:30:37 följande:

    Jisses va livet kan plötsligt ändra sig! 
    Flera har eller ska snart påbörja ivf. En gravid, en fått embryot. Så svårt att hänga med nu xD 
    Är så glad för eran skull och håller tummarna allt går bra med alla!! 

    Själv så är jag lite i en mörk period. Har fortsatt inte haft ägglossning efter cytotec behandlingen 4/2. 
    Har tagit äl tester som är positiva i snart en vecka i streck. Så hcg är fortsatt kvar i kroppen. Har inte tagit ett grav test, orkar inte med det just nu. Men kanske köper ett till helgen. 
    Funderar på att ta progrestron kräm för att trigga igång mens för att få ägglossning men vi får se. 


    Åh missade ditt meddelande Dalarna. Nej nu är det inte lätt att hänga med, inte ens i vår lilla grupp. Vad jobbigt för dig att inte kunna starta om efter cytotec behandlingen, måste vara frustrerande... :/
  • Sophiee92

    Åh nej Dalarna så får du inte känna, vi alla går igenom deppiga perioder ibland och behöver skriva av oss om det, det är därför vi har denna tråd <3 Så glad jag är att det verkar som du haft ägglossning äntligen!

    LJM, förstår ditt motstånd till weekendresan, hade nog inte orkat själv. Men din temp ligger ju högt fortfarande på ÄL+15! Kommer du våga tempa imorgon också?

    Fick besked från Livio idag att 3 st blastocyster har dom kunnat frysa in till framtida försök :) det känns bra. Men samtidigt tänker men ju att man redan fått den bästa blastocysten från den gruppen embryon så att säga, så dom som är kvar måste vara av lite sämre kvalité väl? Nej usch jag låter ju otroligt negativ nu men det är lite tankar som snurrar i huvudet nu. Börjar också tvivla starkt nu på att det tagit sig :( lite svag svag molvärk kom här på kvällen och funderar på varför det skulle funka nu när det inte funkat på över 1 år!

  • Sophiee92

    Tack för lugnande ord. Man tänker ju direkt att molvärk är lika med mens på g. Men ska försöka hålla mig positiv! Läst massor och förstår att man kan plussa redan på ruvardag 7-8, skulle i så fall kunna testa redan ons/tors nästa vecka men vet inte om jag kommer våga

  • Sophiee92

    Tack tjejer ❤️ Ni har såklart rätt. Andra förutsättningar nu men samtidigt märkligt då alla ägg blev befruktade, då måste ju flera ägg blivit befraktade under det här långa året av försök men aldrig fäst? Eller så är det bara dumt att spekulera såhär. Ska försöka tänka bara positiva tankar nu

  • Sophiee92

    Åh Chilins förstår precis din längtan efter mens nu, det är så knäppt att få längta efter mensen efter så många månader av BIM-ångest haha 

  • Sophiee92

    LJM vad otroligt ledsen jag blir :((!!! Fan så orättvist det är att vissa behöver kämpa så för att få det där plusset på stickan. Men vi har varandra <3 vi alla här kämpar eller har kämpat en längre tid, och i sinom tid kommer vi alla få ett fint pluss det är jag alldeles säker på. Tycker du fått så otroligt fina svar här redan att jag nog inte har mycket att tillägga. Väldigt bra input från Chilins ang att sysselsätta sig med att höra runt med kliniker och fertilitetsmottagningar mellan mens och nästa ÄL, tror också att man kan få igenom mycket bara man ligger på, fungerar såklart inte alltid men ofta kan man få ett nej inledningsvis för att sedan kolla upp lite mer och sedan lyckas få ett ja tillslut iaf. Och tar ni er bara in i IVF svängen så kommer allting att lösa sig med vikten och så, tror bara man måste få en remiss skickad sen tror jag inte att dom är sådär super petiga. Låter ju väldigt positivt också att du faktiskt verkar ligga under gränsen för Livios gräns på 35 i BMI, i så fall får ni ju landstingsfinansierade IVF! Och kan bara hålla med om att Livios personal är helt underbara att jag knappt finner ord. Märks att dom älskar det dom gör och alla människor dom träffar. Jag skulle ringa till en fertilitetsmottagning här närmsta veckorna/dagarna och försöka boka in en tid för att påbörja utredning <3

  • Sophiee92

    Bravo 👏 berätta sen hur det gått!

    Insåg att min testdag är 8 dagar efter beräknad BIM så kommer inte orka vänta till dess 😅 just nu planerar jag lite löst att testa dagen innan min BIM, dvs nu på
    onsdag. Så läskigt!

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?