• Thu 12 Jan 2023 15:27
    795160 visningar
    8602 svar
    8602
    795160

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Fyrklöverns skrev 2023-01-12 13:52:30 följande:

    Vickan: Det är aldrig fel med massa fertila flytningar:D 
    Sen tar man ju det inte så länge som du säger så det är ingen fara. Låter bra att sluta dagen efter äl :)

    Ja det är en otrolig lättnad! Nu tar jag nästa grej på listan och det är ultraljudet. Har inte fått någon tid än utan min gynekolog ringer mig på måndag. 


    Ja men precis, tack för hjälpen! :D 

    Okej, men det är ju bra att du vet lite mer på måndag om hur det ser ut framåt, att kunna sätta ännu en milstolpe vid att få göra ett ultraljud. Hoppas och tror att allt ska gå bra den här gången, det förtjänar du så otroligt mycket <3 
  • Fri 13 Jan 2023 10:13
    Fyrklöverns skrev 2023-01-12 22:06:56 följande:

    Tack tjejer <3 Jag hoppas på ett snart ultraljud så jag kan känna mig ännu tryggare och traska vidare till tolv veckors steget. Hur hade ni gjort med era familjer med att berätta om graviditeten? Vickan din syster berättade rätt tidigt va? Hade ni gjort samma eller vill man hålla inne på det tills man är lite säkrare efter v 12? Jag velar fram och tillbaka hela tiden. 


    Det hoppas jag också <3 Det där är såklart så olika för olika personer och familjeförhållanden, men jag personligen skulle aldrig klara av att vänta med att berätta för min syster och mina föräldrar, haha. Min syster berättade för mig samma dag som hon plussade och några dagar senare för våra föräldrar, men det var pga att hon inväntade att de skulle bli friska så att vi kunde träffas irl och berätta det, annars hade hon nog berättat för dem samma dag också.

    Jag tänker så här att jag vill berätta på en gång för de personer som jag känner att jag skulle vilja ha som stöd ifall det inte gick vägen. Hade jag inte berättat för mina föräldrar och det sedan slutade i missfall, skulle jag inte vilja hålla det hemligt för dem och låtsas om som att ingenting hade hänt, utan jag hade velat dela det med dem även om det hade gått dåligt. Svårt att förklara i skrift, men du förstår kanske hur jag menar? :)

    Jag har en kompis som ville vänta med att berätta för mig om sin graviditet till vecka 12 men fick missfall innan det, och när hon bara berättade att "btw jag fick missfall förra veckan" så kände jag att det var tråkigt att hon inte hade berättat för mig tidigare så att vi hade kunnat glädjas tillsammans när hon plussade och att jag hade kunnat finnas där för henne och stötta när hon fick missfall, istället för att få veta allt i efterhand. Det kändes som ett kvitto på att vi inte är så nära som jag trodde, men det kanske bara är jag som tolkar det så och jag fattar ju att man är olika som personer om man vill berätta på en gång eller vänta tills det känns lite säkrare efter vecka 12. Gud vad jag svamlar, haha, förlåt :) 
  • Fri 13 Jan 2023 11:14
    Fyrklöverns skrev 2023-01-13 10:36:30 följande:

    Vickan tack för att du delar med dig :) Det är just det som jag tycker är svårt för jag hade berättat om något dåligt hade hänt och velat ha det stödet. Det jag känner nu, som närmst kan förklara varför jag tvekar, är att jag inte vill dela oron med någon innan jag känner mig säker. För jag vill inte att alla ska gå och oroa sig och vänta på det värsta, det känns som det för med sig massa negativ energi som jag inte behöver. Utan jag vill berätta om det när jag med säkerhet kan dela glädje och alla andra är på samma våglängd med glädje haha. Låter kanske dumt. För min bästa vän har jag vid tidiga graviditeter berättat direkt men efter första missfallet då var det mer riktat mot oro över att nåt ska hända igen istället för glädje. Hon hade också utomkveds förra året och väntade med den nya graviditeten med att berätta för mig tills efter ultraljudet som hon gjorde i v 8. Kanske var det av samma anledning som jag känner nu. Min svärmor vill jag knappt alls berätta för nu. Igår fick jag värsta tycka-synd-om-dig smset som jag blev lite upprörd över. Typ hur mår du åhh jag skickar må-bra-kramar. Jag kände bara att hon är fast i gårdagens nyheter för ett halvår sen. Jag har aldrig mått bättre än nu, även innan jag blev gravid. Så vill jag att det ska förbli utan att tex hon går och oroar sig över mitt ultraljud. Min mamma och bror vill jag berätta för så att vi kan glädjas åt det, samtidigt hade jag inte haft nåt emot att de vet redan nu, men då blir det också lite laddat innan man konstaterat att allt är bra. Åhh så mycket tankar! 


    Ååh men jag fattar, det är inte lätt alltså! Men jag tycker att det låter på dig som att du är ganska inställd på att vänta lite med att berätta, just för att inte oroa eller skapa onödig stress. Vad jobbigt med din svärmors sms, hon menar säkert väl men det kanske inte direkt får dig att vilja berätta nu på stört. Kommer ni att träffas något närmsta tiden (menar både svärmor men även din familj), och tror du i så fall att du kan hålla det hemligt? Om ni inte ses fysiskt tänker jag att det kanske är lättare att vänta med att berätta :) Jag tycker inte alls att det låter dumt, det är som sagt olika för alla och jag som inte varit med om något missfall kan ju inte heller känna exakt hur det känns för dig, men jag kan tänka mig att man då har en annan oro och att det är fullt förståeligt att därför vilja vänta lite <3 
  • Fri 13 Jan 2023 11:27
    Liten uppdatering från mig: Min sambo var hos barnmorskan nu på morgonen för blodprov, och fick tid för spermaprov nästa vecka. Det som är lite dumt är bara att då ska man ju vara avhållsam några dagar inför ett sånt prov och det passar inte svinbra nästa vecka då det vankas ägglossning xD Men vi vill inte skjuta upp provet heller, så vi kan nog pricka ÄL ändå hoppas jag. Det står att "Tiden mellan provtagningen och föregående sädesuttömning ska inte vara tidigare än två dagar och inte mer än fem dagar". Om provet är torsdag morgon, skulle ni tolka det som att vi inte får ha sex hela tisdag eller onsdag då, utan i så fall ha sex på måndagen och ta en paus till torsdag efter provet?

    Han frågade barnmorskan imorse och hon sa att om han lämnar in provet på torsdag och de hinner analysera det så kan vi nog bli kallade till läkaren i februari som de hade lovat, så får vi en genomgång av resultaten från utredningen då. Hon hade också stirrat honom i ögonen och sagt "det kan ju vara spermierna som är problemet..." följt av en lång tystad. Min sambo sa att det är väl för att trycka på att vissa män är helt främmande över den tanken och blir så chockade om det är något fel på dem istället för på kvinnan. Det är ju bra att trycka på att manlig faktor är lika viktig som den kvinnliga såklart, men det känns inte som att vi behöver ta ut något i förskott och oroa oss för det redan nu dock eftersom han inte ens lämnat spermaprovet än, men jag tror att den kommentaren kanske gjorde honom lite nervös, haha.
  • Mon 16 Jan 2023 09:28
    Fyrklöverns skrev 2023-01-13 12:59:12 följande:

    Vickan: Jag tror jag hade önskat jag kunde vänta lite mer men insåg nu att det kanske inte blir ett alternativ för vi kommer träffas i början av februari. Som du säger så är det lite svårare då. Jag får nog ta och prata med mannen hur han känner så kanske det blir lättare när vi är två om det. Typiskt så har vi middag imorgon med våra vänner, där kan jag heller inte bestämma mig för om jag ska säga nåt eller ej. Alla lär ju fatta eftersom jag inte kan dricka alkohol och jag är inte en som tackar nej till vin på middagar haha. 


    Tusen tack alla ni underbara tjejer som delar med sig hur ni känner och tänker <3 

    Vickan: Så himla bra att alla utredningar är på gång! Jag tolkar det som avhållsamhet från tisdagen, men hade nog satsat på tisdag morgon och torsdag kväll samt på fredagen. Det är ändå väldigt bra om du ägglossar på fredagen vilket jag tror att du borde göra? Då blir det CD11, 13 och 14. Hahah förstår att killen blir nervös över den kommentaren :P det var något våra vänner påminde oss tidigt om, för mannen där blev väldigt chockad över att det visade sig vara fel på honom, så det är bra att ha en öppen dialog kring det. Nu får ni snart alla resultat svart på vitt oavsett! :) Vad spännande med besök redan i februari :)


    Fyrklöverns skrev 2023-01-15 11:54:53 följande:

    Det gick bra, alla var uppe i sitt egna så ingen kommenterade på vad jag drack haha. En av tjejerna hade med sig alkoholfritt bubbel så jag tog lite av det till mig också, och sen till maten tog jag alkoholfri cider i ett vinglas så det såg ut som att jag drack rosé. Ingen sa något utan jag berättade för våra närmsta vänner som satt kvar sist sen när de andra hade gått. Tjejen sa att hon såg jag drack alkoholfritt. Hon är också den enda som hade nosat sig fram till det oavsett vad haha. Det kändes skönt att inte behöva berätta för alla men ändå för våra närmsta vänner, så har man någon att prata med. 


    Hej Fyrklöverns!

    Vad härligt att höra att det gick bra med middagen i helgen, det blev ju perfekt att du kunde få berätta för de närmsta vännerna bara, och att ingen kommenterade att du drack alkoholfritt :) Det låter som en bra idé tycker jag, att prata ihop dig med mannen om hur ni ska göra med familj som ni kommer att träffa redan i början av februari. 

    Det var ett bra förslag, att vi kan satsa på tisdag morgon och torsdag kväll, samt fredag, så borde vi ha prickat okej oavsett om ägglossningen kommer fredag eller lördag :) Appen säger att ÄL borde vara på lördag men enligt de senaste cyklerna så kan det bli på fredagen också. Ja jag kan förstå att vissa män blir väldigt chockade och aldrig hade kunnat föreställa sig att felet ligger hos dem, men min sambo var redan lite nervös över det så nu blev nervositeten ännu större xD Han tänker och pratar väldigt mycket om utredningen nu, att det känns oroligt och nervöst men att han samtidigt verkligen vill göra den nu och få resultaten svart på vitt. Jag är jätteglad att vi kan prata om det, och att jag för en gångs skull kan få vara den som stöttar och försöker lugna honom eftersom han alltid är min klippa som stöttar och tröstar mig. Hoppas på att få en kallelse snart, så att vi har ett konkret datum för läkarbesöket att sikta på :) 

    Hoppas att du mår bra! <3 
  • Mon 16 Jan 2023 09:36
    Dalarna91 skrev 2023-01-13 13:56:51 följande:
    Jag har kontaktat bvc, har tid på onsdag. Sen får vi se hur dom gör för att ta reda på hur långt gången jag är. 
    Tänkte de är egentligen bara ultraljud som kan se sånt. Men vi får se.
    Dalarna: Vad typiskt att ni fick tid hos fertilitetskliniken just nu på torsdag och att ni måste gå till en annan klinik om det inte går vägen den här gången. Men vi håller alla tummarna för dig på onsdag! <3 
    LJM91 skrev 2023-01-13 20:39:37 följande:

    Det här med att berätta eller inte berätta är inte helt enkelt alltså. Jag kan tänka mig att jag hade velat berätta tidigt för de närmsta vännerna och kanske närmsta familjen, mest för att jag aldrig hade kunnat låtsas som ingenting inför dem om jag hade fått missfall senare. Fyrklöverns, om du inte vill berätta under middagen med alkoholdrickande och så, så kan du alltid säga att du går på antibiotika pga uvi eller nåt sånt, då ska man ju inte heller dricka alkohol.

    Vickan, vad typiskt att avhållsamheten inför spermaprovet krockar med ägglossningen.. Jag hade nog försökt få till det så sent som möjligt innan och sen hoppats att det räcker. Med lite tur kanske du ägglossar något tidigare eller något senare än vanligt :)

    Håller tummarna för att besöket på onsdag ger klarhet Dalarna! Är du nervös eller hur känns det?

    Hade en dipp i temp igår på ÄL+4, ner till 36,48 men idag sköt den upp till 36,8 så det kändes skönt. Tempar nog i helgen också men ska sluta sen. Blev hoppfull helt i onödan förra månaden när tempen klättrade sig uppåt.


    LJM: Tack, jag hoppas att vi ska få till det okej den här cykeln ändå, och vi tänker ju båda att den här utredningen känns angelägen för oss att göra så det är ju skönt att få det "bortgjort" snart eller vad man ska säga :) 

    Instämmer med Fyrklöverns att din temp ser ju jättebra ut och kanske kan det vara skönt att sluta tempa och kunna släppa den där tempstressen lite :) Lätt för mig att säga, men känner jag mig själv kommer jag inte kunna låta bli att tempa hela den här cykeln också xD 
  • Tue 17 Jan 2023 11:58
    Fyrklöverns skrev 2023-01-16 14:27:49 följande:

    Vickan: Det låter som en jättebra plan, det kommer absolut räcka för denna månaden om ni ligger däromkring :) 
    Haha stackaren, klart han börjar fundera nu när det ska testas :P Jättefint att han är engagerad och att ni har bra dialog. Gud vad skönt det måste vara att för en gångs skull vara den stöttande partnern hehe. Kommer gå jättebra det här, hoppas ni får en snabb tid till läkaren, då är man genast ett steg närmare en graviditet och ett barn :) 

    Själv mår jag ganska bra tack. Jag har fått tid för ultraljudet nu på onsdag. 


    Fyrklöverns: Noo, vi missade igår och nu har vi sexförbud idag och imorgon pga spermaprovet! xD Men hoppas att det räcker med att vi får till det på torsdag em/kväll, även om ÄL kan komma fredag istället för lördag. Tappade lite hopp nu måste jag erkänna, men hoppet är såklart inte helt ute :) Och ja, det är verkligen fint att se hans engagemang och att vi ömsesidigt kan stötta varandra. Håller tummarna för att läkartiden blir nu i februari som vi fått förhoppningar om. Vad härligt att höra att du mår bra, och att du nu fått tid för ultraljudet! Då ska jag tänka på dig lite extra imorgon och hålla tummarna för att allt ska se bra ut <3 
    LJM91 skrev 2023-01-16 19:48:49 följande:

    Vickan, låter som en bra plan för att få ihop hans spermaprov med liggandet inför ägglossning xD kan förstå att han känner sig nervös, min sambo var jättenervös när vi gjorde hemmatest på hans spermier och det var precis som du skriver lite skönt att få vara den som stöttade för en gångs skull. Det är ju annars oftast jag som är nervös eller ledsen i denna processen, tyvärr. Eller jag önskar ju såklart inte att min sambo också ska vara nervös och ledsen, men ni förstår hur jag menar :P


    LJM: Ja visst är det så, att man är glad att kunna ge tillbaka genom att få vara den som stöttar också :) Haha jag förstår såklart hur du menar, och det är ju inte konstigt att de är nervösa och tycker att det känns jobbigt, men då är man som sagt glad att få vara en klippa tillbaka för en gångs skull.


    Ja herregud, den där starka barnlängtan kan ju verkligen göra ont ibland! Och jag håller med om det du säger, att många gånger tänker man kanske mest på hur det skulle kännas att plussa och få känna sig gravid och se magen växa, men ibland är det just den där tanken som slår en med full kraft, om att föda och få ta hand om den där lilla bebisen <3 


    Sophiee92 skrev 2023-01-17 07:58:03 följande:

    Hej tjejer!
    Först och främst, stort grattis igen Fyrklövern och Dalarna, känner på mig att det är eran tur nu! Uppdatera oss så fort ni varit på UL och vet mer :)
    Skriver här så sällan nu men är inne och läser nästan varje dag. Har haft en liten svacka här, fått overklighetskänslor pga hela den här IVF snurren. Kan inte förstå att det här skulle drabba oss! Pratat mycket med min man och känns mycket bättre nu dock. Hjälper otroligt mycket att han inte känner någon skam inför det här alls utan mer peppad inför den hjälpen vi nu ska få. Sen en annan sak... Ringde till flera kliniker den 9:e jan när dom öppnade och tyvärr fick vi inte tid förrän i mitten på februari vilket innebär att vi som tidigast kommer få påbörja behandling i april, suck... Känns som en evighet dit! Och i värsta fall kommer vi inte få börja förrän i maj... Men försöker att inte tänka på det just nu, har sagt att vi gärna kommer in på kort varsel ifall någon avbokar så kanske det går snabbare ändå.
    LJM och Vickan var spännande att ni har ÄL närmsta dagarna, jag med! Vi har inte försökt på 3 hela månader men nu när jag insåg att IVF kan dröja så bestämde vi oss för att också försöka denna månad :)


    Sophie: Vad fint med en uppdatering från dig, men jobbigt att ha en svacka där det känns så overkligt alltihop :( Det var såklart inte så här man hade tänkt sig när man började försöka första gången, men jag är ju väldigt glad då att du har din man att prata med och få stöd av <3 Precis som han tänker så är det ju ingen skam i att göra IVF eller liknande, du skulle säkert inte tänka så om någon annan som genomgår IVF så du får försöka vara snäll mot dig själv och tänka att det är ju fantastiskt med all hjälp man kan få, även om jag vet att det är svårt att tänka så vissa dagar <3 Den långa väntetiden suger ju verkligen, när man väl är inställd på IVF vill man ju gärna börja så snart som möjligt! Men kanske får ni komma tidigare än ni förväntat er, eller så lyckas ni plussa själva nu när ni försöker igen. Jag hoppas på det sistnämnda och håller tummarna så hårt för att allt ska gå bra och så snabbt som möjligt <3 Tack också för peppen, ÄL fredag eller lördag för min del, när tror du att du har ÄL? :) 
  • Thu 19 Jan 2023 14:15

    Ja nog var han allt nervös min sambo, men det gick bra att lämna spermaprovet imorse och i samma veva fick han med sig en kallelse till vårt första läkarbesök! Det blir den 6 februari, så då ska läkaren gå igenom alla provresultaten för oss båda samt göra en gynekologisk undersökning för mig. Hoppas på spolning av äggledarna också eftersom min ena är blockerad sedan tidigare, men det vet jag inte om det blir av den 6/2 eller om de bokar en separat tid för det. Spännande och nervöst det här, men det känns skönt att den 6 februari inte är alltför långt borta nu och på något konstigt sätt är jag taggad! Kanske för att det känns som att man inte bara står och stampar på samma ställe längre, utan att vi faktiskt sakta men säkert är på väg framåt på något sätt. Tack för att ni håller tummarna och peppar <3

    Sophie: Ååh men vad fint sagt, tack själv för all värme och omtanke du alltid sprider här i gruppen! Det är så värdefullt <3 Aha, då förstår jag att det känns mer stressande, om ni måste bekosta IVF-försök efter sommaren själva. Men jag förstår dock inte varför ni inte får landstingsfinansierat efter sommaren? Som du säger finns ju alltid hoppet om att plussa på egen hand samt att kanske kunna spara ihop pengar och göra IVF privat längre fram om ni skulle behöva. Jag vet att det är svårt att stanna i nuet, att man tänker så långt fram i tiden att om inte det här går då behöver vi en plan b och en plan c och.... Men allt tyder ju på att ni kommer att få göra minst ett försök via landstinget, kanske två om det behövs, och även om det är sjukt tungt med den långa väntan så hoppas vi ju att det är allt som krävs, att ni inte ska behöva tänka på något som har med IVF att göra efter sommaren för då har ni förhoppningsvis redan plussat <3 Som svar på din fråga: jag testar faktiskt bisolvon den här månaden, som Fyrklöverns skrev om! Annars bara multivitamin och lite extra D-vitamin :) Gör du något annorlunda den här cykeln? Kul att kunna följas åt :D 

    Fyrklöverns: Du skriver alltid så kloka saker som får mig att känna att oron mattas av, tack för det! <3 Jag hoppas också att det ska klaffa bra nu med försök ikväll, fredag och lördag :) Men viktigast av allt: såååå underbart att höra att ultraljudet gick bra idag!! :D <3 Så betryggande att veta att graviditeten sitter på rätt ställe nu, och vad skönt att nästa ultraljud är så pass nära också!

    Dalarna: Vad fint att höra att du fått vara på inskrivning nu och att du inte ens behövde be om det tidiga ultraljudet! Jag fortsätter att hålla tummarna att det går bra för det lilla fröet där inne, och att du får en tid för ultraljud snart <3 

  • Tue 24 Jan 2023 11:58

    Sophie: Du behöver absolut inte känna någon press att berätta om anledningen, jag tänkte inte på att det kunde vara av någon privat orsak så det var inte meningen att lägga näsan i blöt Glad Så oavsett varför det är så att det måste ske innan sommaren så går ju tankarna just nu till den oerhört glädjande nyheten att ni får börja så snart!! Det är ju fantastiskt, att sprutorna är utskrivna och att ni får börja om cirka två veckor: tänk vad nära ni är ert efterlängtade barn nu!! SkrattandeHjärta Jag har ingen aning om varför min äggledare var blockerad förra gången faktiskt, men om den skulle vara det nu också så ska jag definitivt fråga mer om det. Glädjande nyhet för oss var att sambon redan fått brev om sitt spermaprov och att det såg bra ut! Men alltså guuud så fint du skriver om stödet och peppen i den här gruppen! Jag instämmer verkligen i allt du säger om att man önskar att man alltid fick omge sig av så positiva människor som ni hela tiden Hjärta Ser fram emot uppdateringar och eventuella IVF-frågor från dig! Glad


     


    Dalarna: Tack snälla! Hur går det för dig? Läste om de bruna flytningarna, men det känns ju lovande om de försvunnit redan! Hoppas att tiden går fort fram till torsdag nu så att du får göra ditt ultraljud! Håller tummarna för att allt ska se bra ut Hjärta


     


    Nellygirl93: Vad tråkigt att det verkar ta tid för er att plussa, men välkommen till ett stöttande och fint gäng som vet precis hur det känns när den efterlängtade graviditeten tar en himla tid på sig Glad Skönt att känna att man inte är ensam, och vi håller tummarna för dig! Vad jobbigt med så långa cykler, är det någonting du pratat med vården om att kanske kunna få någon hjälp med? En hel fertilitetsutredning får man inte förrän man försökt ett år eller mer, men jag tänker att man kanske ändå kan få hjälp med att få en kortare cykel precis som LJM skriver. Jag har försökt ungefär ett år med min nuvarande och två år med mitt ex utan att plussa en enda gång, så jag håller på med en fertilitetsutredning där jag och min sambo ska få träffa en läkare den 6 februari och förhoppningsvis få lite svar. Ja flera av oss tempar, däribland jag, så det kan vara en hjälp för att se när ägglossningen varit. Jag använder både Flo och Fertility Friend för att lägga in tempen samt lite övriga symptom Glad


     


    LJM: Vad intressant med symptomen du kände, det känns ju som att de kan komma och gå, men jag förstår att det känns tungt att det nu känns ungefär som det brukar kännas innan mens Rynkar på näsan Fortsätter att hålla tummarna för dig, jag känner att Fyrklöverns svar om att man kan känna sig helt som vanligt och tro att mensen är på väg för att sedan plussa istället känns väldigt hoppingivande så jag håller tummarna för att det ska gå bra för dig den här veckan! Hjärta


     


    Fyrklöverns: Åååh men tack, jag får ju så oerhört mycket positiv energi från dig och er så jag är jätteglad att du känner likadant Hjärta Haha, och så himla bra skrivet: nu är det bara att pöka på! xD Ja det känns verkligen som en lättnad att alla proverna är lämnade, och att sambon fått veta redan nu att hans små simmare verkade friska och välmående Glad Just nu är jag lite uppgiven över min temp som verkar oerhört långsam att öka även den här månaden, så jag lägger verkligen mycket hopp till läkarbesöket den 6/2 och spolningen av äggledarna. För mig hjälper det verkligen att få höra sådana solskenshistorier som du skrev om din kollega, det ger mig hopp att det någon gång ska gå även för mig Hjärta


     


    Någon som har några tankar om min knäppa graf nedan? Trots att jag valt att räkna bort två temperaturer då de togs helt fel tider och efter lite sömn och en del alkohol xD Jag fick inget positivt ÄL-test den här gången men Fertility Friend gissar på ÄL på CD13 istället för CD15 som jag ofta brukar ha. Det vore ju typiskt om jag fick en tidigare ÄL just den här månaden bara för att vi hade sexförbud pga spermaprovet som lämnades just i torsdags, CD13!

  • Tue 24 Jan 2023 14:26
    Fyrklöverns skrev 2023-01-24 12:24:03 följande:

    Vickan vad härligt att höra att sambons simmare fungerar som de ska! :) 

    Din tempkurva är allt lite klurig. Jag funderar lite när du slutade testa med ägglossningsstickorna? Hade potentiellt kunnat vara äl på CD 16 också. Drack du alkohol på fredagen? För det kan förklara lördagens förhöjda temp isf. Oavsett så tänker jag att ni har prickat några dagar innan äl, och med hans fina simmare så är det inte helt kört även om du ägglossade på CD 13 :).


    Tack fina du Glad Ja precis, jag drack alkohol bara på fredagen så det kan förklara den höga tempen på lördagen. Jag tog tester från CD10 till CD16 och inget var positivt, trots att jag tog två om dagen vissa dagar. Klurigt, jag antar att tempen kan reda ut oklarheten om några dagar, men om det är något jag fått dåligt av under den här barnlöshetsresan så är det tålamod, haha! Hoppas att det inte är kört även om ÄL skulle ha varit CD13, vi fick till det den kvällen men tyvärr inte under CD10-CD12. Hur mår du idag? Hjärta
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?