Inlägg från: Anonym (Ex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ex)

    Snälla pappor ni kan väl bättre?

    Mitt ex är sådär och vi har bara ett barn. Jag försökte vara tydlig mot honom på alla sätt man kan tänka sig och han är inte korkad. Han brydde sig bara mer om sin bekvämlighet än restens välmående. Tillslut gav jag upp och han bor numera hos sina föräldrar och får hjälp av dem att ta hand om barnet på sina veckor.

  • Anonym (Ex)
    Anonym (H) skrev 2021-07-25 05:42:01 följande:

    Var barnet planerat?


    Tänker du tala om för mig hur det egentligen är mitt fel som kvinna att barnets pappa suger? Det vore ju nytt...
  • Anonym (Ex)
    Anonym (H) skrev 2021-07-25 11:32:27 följande:

    Nej, men han kanske är en sån "pappa" som inte fattade innan hur verkligheten funkar.


    Ingen vet hur det är att ha barn innan man har fått barn. Det finns ingen bättre förklaring än att vissa föräldrar, i den här tråden är fokuset på pappor, verkligen är egoistiska och suger.
  • Anonym (Ex)
    Anonym (saltis) skrev 2021-07-25 11:19:53 följande:

    Fast det kan väl inte komma som en överraskning att pappan blir totalt ointresserad om han får ett barn på halsen som han egentligen inte vill ha ?


    Pratat vi om såna pappor här? Det du pratar om låter mer som våldtäktsoffer där våldtäkten resulterat i barn.

    Min uppfattning är att vi diskuterar pappor som tillhör en familj men lever sitt egna bekväma liv och låter mamman ta allt jobbigt.
  • Anonym (Ex)
    Anonym (saltis) skrev 2021-07-25 12:05:58 följande:

    Eller där preventivmedel inte funkade som det skulle ? Det är det som brukar vara fallet med oplanerade barn.

    Ja? Och i sådana fall brukar det ofta vara så som jag skriver... Pappor som verkligen VILL ha barn gör sin del.


    Det var ju ett kasst exempel. Ingen av föräldrarna vill ha barn. Ett barn blir ändå till och då väljer mannen att checka ut och låta sin partner sköta allt. Han är fortfarande en skitdålig partner och pappa.
  • Anonym (Ex)
    Anonym (H) skrev 2021-07-25 13:22:33 följande:

    Jo, om man inte legat under en sten i hela sitt liv så vet man att livet som förälder är skitjobbigt i vissa perioder, det sliter på en både fysiskt och psykiskt och sömn kan man glömma i flera år om man har otur. Man behöver inte vara raketforskare för att fatta detta.

    Sen kanske det blir ännu jobbigare än man trodde och att då helt lägga över det på den andra föräldern är helt vrickat. Jag hade i så fall meddelat min man att han förmodligen är deprimerad och bör gå till psykolog, för det är inte normalt. Bara normaliserat.


    Håller med. Om man nu tycker det är jobbigare än man trott att ta hand om ett barn till 50% så är det vansinne att välja att lämpa över hela alltet på sin partner så att denne tvingas ta 100 %.
Svar på tråden Snälla pappor ni kan väl bättre?