Inlägg från: Anonym (Alice) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alice)

    Mamman till min dotter har gått bort, träffat ny efter 5 år och har uppstått problem.

    Jag tycker det blir lite svårt det här, för självklart ska du ju kunna ha bilder på din första fru på väggen, speciellt för dotterns skull. Tycker också att kvinnans frågor var väldigt konstiga och orättvisa. Jag menar, du kan nog fråga vartenda lyckligt kära, seriösa par som nyss startat familj och verkligen vill satsa på varandra, och INGEN skulle säga "nej, men du, vi är nog skilda om fem år". Jag hade varken blivit förvånad eller svartsjuk över att du hade sett dig själv med din fru om hon inte gått bort, för det är en sån självklarhet för alla. 

    Det verkar ju också som om din dotter är ganska liten om ni nyligen hade fått henne när din fru gick bort, så jag förstår ju också att prio ett måste ju vara att göra sånt som fungerar för henne. Särskilt om hon kanske aldrig hann lära känna sin mamma så bra.

    Men jag känner också att det låter lite som att din fru fortfarande bor kvar i ert hem på sätt och vis. Att hon fortfarande tar ganska stor plats och att det inte riktigt finns plats för någon ny. Visst överdriver jag, men att det nästan finns ett altare tillägnad frun och att hon i princip når helgonstatus (tänk Prinsessan Diana). Och det kommer vara omöjligt att tävla med ett helgon. Oavsett vem det blir så kommer ju en ny partner vilja känna sig som ditt livs kärlek och inte som ett tröstpris för att du inte kan få tillbaka frun.

  • Anonym (Alice)
    Anonym (M) skrev 2021-07-28 19:27:32 följande:
    Vilken sopa till man du verkar ha som inte fattat vilken typ av människa du är. Han borde slängt ut dig första gången han märkte att du såg hans barn som skit. Eller du kanske är så jävla manipulativ att du undanhållit honom det och bara visat barnen. Vidrigt.
    Jag förstår verkligen inte varför så många här på forumet har ett behov av att försöka trycka ner och mobba Ess vid varje tillfälle som ges. Ja, hon har en annan syn på bonusbarn än många andra, so what? På riktigt, vad tänkte du att din kommentar skulle göra? Skulle Ess "äntligen förstå hur värdefulla hennes partners barn kan vara" och börja ha kontakt med dem? Bjuda dem på fika?  Eller?

    Förstår verkligen inte varför folk inte bara scrollar vidare en sån där gång, istället för att föra varenda jäkla tråd om bonusfamiljer OT för att ett helt gäng bara måste visa hur illa de tycker om en enskild användare. Det blir bara pinsamt. 
  • Anonym (Alice)
    molly50 skrev 2021-07-30 10:13:02 följande:
    Han har skrivit att det rör sig om ett par familjebilder på dem alla tillsammans och en bok i bokhyllan med bilder och minnen som dottern kan bläddra i.
    Det tycker inte jag låter som att han har tapetserat.

    Varför ens ta upp det?
    De var ju bara på dejtingstadiet.
    Så hur han har det i sitt hem är inget hon har med att göra.
    Jag tycker det är respektlöst att börja ifrågasätta något sådant.
    Skulle de ha blivit ihop och flyttat ihop så skulle det ha blivit i ett nytt hus,enligt vad TS har skrivit.
    Och då skulle hon ju ha fått vara med och bestämma själv hur det skulle se ut i hemmet.
    Tekniskt sett var det ju TS som tog upp det. Han märkte att något var off så hon valde att vara ärlig, vilket såklart är rätt (även om hon skulle ha uttryckt sig bättre). Hade ju varit konstigt om hon valt att ljuga istället när han väl märkt att något var fel.
  • Anonym (Alice)
    molly50 skrev 2021-07-30 10:47:04 följande:
    Jo,men att gå på med en massa följdfrågor som om han har gått vidare eller om de fortfarande skulle ha varit tillsammans om hon hade levt tycker jag var klumpigt och respektlöst.
    Som jag skrev kunde hon absolut ha uttryckt sig bättre. Att fråga om de fortfarande varit tillsammans är ju inte bara en klumpig fråga, men oerhört konstig. Hur ska man kunna veta det?

    Men att fråga om han verkligen gått vidare är inte fel eller respektlöst. Det är ju en högst relevant fråga. Hon vill ju troligtvis inte vara ett tidsfördriv och slösa sin tid på en man som fortfarande inte gått vidare från en tidigare relation.
Svar på tråden Mamman till min dotter har gått bort, träffat ny efter 5 år och har uppstått problem.