Inlägg från: Anonym (Märklig reaktion) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Märklig reaktion)

    Mamman till min dotter har gått bort, träffat ny efter 5 år och har uppstått problem.

    Tycker att dejtens reaktion var i rejäl överkant. 

    Kan förstå att hon ställer lite frågor, men denna typ av frågor kändes ju uppåt väggarna. Bara frågan med "tror du att ni fortfarande hade varit tillsammans om hon levde" är ju bisarr. 

    Förstår om dejten reagerar om hon märker av att TS inte har kommit vidare eller är redo för att träffa någon ny. Men att problemet skulle vara att han har bilder av barnens mamma är ju konstigt. Varför ska det inte finnas bilder på mamman? 

    Hur skulle dottern reagera om TS helt plötsligt tar bort alla bilder med förklaringen att "nu är pappa redo att börja träffa någon ny så bilderna får vi ta bort".

    När man träffar någon med barn så finns det ju alltid en till person som är involverad på något sätt och i någon form, och det den andra föräldern.

    Sedan om det är en avliden fru eller ett ex... Är det en bortgången förälder så får man ju acceptera att barnet vill ha minnen kvar och då eventuellt framme, likväl som att det är ett ex så får man acceptera att viss kontakt hålls med denne emellanåt. 

    Givetvis är det ju en annan sak om man märker att personen ej gått vidare, men som jag uppfattar frågeställningen från denna dejten så verkar hon ju rent av svartsjuk på tidigare frun

Svar på tråden Mamman till min dotter har gått bort, träffat ny efter 5 år och har uppstått problem.