Inlägg från: Glinda från Oz |Visa alla inlägg
  • Glinda från Oz

    Vegetarian på middag.. besvärligt?

    Den äldre generationen är uppvuxna med att man äter det som bjuds medan den yngre ser kosten som ett sätt att uttrycka sin personlighet, det blir en kulturkrock helt enkelt. Att du kräver vissa märken har t.ex inte ett dugg med att du är vegetarian att göra.

    Äter du bara hel- och halvfabrikat? Eftersom du pratar om märken. Man ska inte använda diskmedel i gjutjärnspannor. Jag utgår från att de diskar ut med vatten och diskborste. Att du kräver speciella stekpannor är kräset och jobbigt, att rengöra dem borde duga.

  • Glinda från Oz
    Anonym (Vego) skrev 2021-07-30 10:00:23 följande:

    Är inte det normalt? Det har väl inte med att man är vegetarian att göra? Äter du alla märken och livsmedel eller är du också kräsen?

    En del gillar Arla, en del gillar Dafgård, en del Felix osv.

    Quorn är godare än tex tofu-produkter.

    Äter man specialmat så får man visst inte vara kräsen, man ska äta allt som serveras oavsett om det är ett livsmedel man inte är förtjust i.

    Däremot behöver man inte kommentera det, vilket jag inte gör. Min sambo vet inte ens vad jag tycker, men här kan jag blotta mig utan att de vet vem jag är.


    En som börjar klaga på att någon serverar Skånemejerier istället för Arla eller Felix istället för ICA:s egna ärtor kommer de ses som precis lika kräsna och jobbiga.
Svar på tråden Vegetarian på middag.. besvärligt?