• New  Dawn

    Hon onanerar och porrsurfar

    Anonym (Förvirrad, ledsen och glad man) skrev 2021-08-03 13:27:06 följande:

    Fast varför onanera om man inte har lust i sig? Vill man ha orgasm har man ju lust.Men jag tycker att när man är tillsammans med någon som man vet så gärna vill mer, borde man kunna bjuda på det. Jag vet att detta låter mansgrisigt men är det verkligen för mycket begärt med en spontan avsugning ibland? Jag offrar mig ju för henne och petar, killar osv. Är det så hemskt? Vi har ingen dålig relation i övrigt utan helt ok. Inte så vi sitter och hånglar i soffan varje kväll men vi har det trevligt tillsammans och gör saker ihop. Grälar ibland men knappast mer än andra. Jag är definitivt ingen mansgris som låter henne ta hand om allt. Det handlar inte om det alls.


    Om jag hade en man som jag märkte /misstänkte /anade att han "offrade sig" när han tillfredsställande mig, eller gjorde det skönt för mig på annat sätt, skulle jag defensivt onanera.

    Jag skulle dock även bli besviken om mannen kollade på porr men var dålig på att initera eller engagera sig under sex, så jag förstår delvis er båda.
    Jag ensam har ansvar för hur jag väljer att tolka det jag ser
  • New  Dawn
    Tecum skrev 2021-08-03 17:22:51 följande:

    Men om mannen bara ger och ger och aldrig får något i gengäld är det inte konstigt att han till slut känner att han ställer upp eller offrar sig, även om han egentligen gillar att t ex ge oralsex?


    Ja, om mannen bara ger och ger och inte upplever att han får något tillbaka är det inte konstigt alls att han mår dåligt. Då måste han berätta hur han känner, så att hon förstår. Om hon inte förstår får han vara tydligare och berätta hur han känner. Inte göra något som han upplever att han "offrar sig för". Jag tror inte på det upplägget när det gäller sex. Jag tror i princip alltid det är fel väg att offra sig, ställa upp ,osv. Man måste VILJA ge, annars funkar det nog sällan längden.

    Han kan tex säga "när du gör x x känner jag mig osynlig" . "Jag vill inte ha det så här" . "Vad tycker du att vi ska göra" Om hon inte lyssnar, avfärdar honom, måste han vara tydligare och säga tex "men jag mår inte bra när det är så här" osv.

    Nu vet vi inte riktigt vad hon känner. Kanske "offrar" hon sig när hon har sex med honom, utan att hon erkänt det för honom. Av någon anledning väljer hon porr och onani framför mannen och det kan ju bero på många olika saker. Kanske njuter hon bättre då, eller så tänder hon inte på mannen och sexet är kanske ganska mycket för hans skull. Kanske är inte relationen så bra egentligen. De måste mötas och prata om hur de ska fortsätta, så att sexet blir bättre och lika "enkelt" att påbörja som onani. Han verkar inte tycka om hennes närhet så mycket heller. Är det bara ett resultat av att hon inte är så sexuellt intresserad, eller är det så att hans känslor kanske också svalnat.
    Jag ensam har ansvar för hur jag väljer att tolka det jag ser
  • New  Dawn
    Anonym (Förvirrad, ledsen och glad man) skrev 2021-08-04 08:30:02 följande:

    Diskussionen fladdrar iväg lite här och handlar om ganska irrelevanta saker. Det handlar alltså inte om att vi inte har sex utan att hon aldrig tar ett enda initiativ. I juli hade vi tex sex tre gånger och vi hade även sex igår. Det är bara det att tar jag inga initiativ blir det noll sex. Sen märker ju jag att hon är olika het på gröten. Ibland fattar jag subtila signaler om att hon är intresserad. När jag vid dessa tillfällen tar initiativ märker jag att hon mycket snabbare börjar ge respons. Alltså är hon ju olika sugen. Det är alltså detta jag tycker är det märkliga. Vi har sex och hon gillar det. Jag har till och med börjat med att ta initiativ oftare för att se om det funkar och oftast går det bra. Jag har börjat utnyttja ägglossningarna. Hon brukar berätta när hon har äggliossning(hon får ont intagen av det) och dessa dagar är det extra lätt.:)Visst har det hänt att hon inte vill och så får det naturligtvis vara. I början av vårt förhållande råkade jag somna ifrån en gång när vi skulle köra igång och då blev det minsann ledsna miner. Det har hänt EN gång! Försökt påminna henne om detta men hon säger att hon inte minns.

    Tack för svar! Alltid intressant att läsa folk reflektioner kring det hela. Det hade kunnat vara betydligt värre. Vi har ju sex och det är mysigt det är bara det att hon aldrig tar initiativ. Igår kväll vid läggdags hade vi sex till exempel och det följde samma program som vanligt. Ändå skönt och trevligt!


    Fast det väl egentligen inget konstigt. En del, särskilt kvinnor, har svårare att initiera sex och behöver någon som tänder en. (Responsiv sexlust) Man måste nog acceptera att vissa fungerar så sexuellt. Att initiera onani och se på porr är ju lättare om man tycker det känns osäkert i fall man inte "kommer igång". Då är det ju bara att sluta. Det är inte så ovanligt att människor blir obekväma med att initiera sex om de själva inte blir kåta. Särskilt om intima handlingar inte sker om inte båda är/blir kåta.

    För oss är intim närhet och beröring på könen otvunget. Alltså, det behöver inte leda till kåthet. Det kan leda till att jag endast en blir kåt, eller att endast en får orgasm. Då blir det liksom inga hinder, men för många är det svårt att börja inleda sexuella handlingar om man tvekar på att själv bli kåt. Det är oftast lättare att låta sig "förföras". Jag ser faktiskt inget konstigt med det alls.
    Jag ensam har ansvar för hur jag väljer att tolka det jag ser
Svar på tråden Hon onanerar och porrsurfar