Inlägg från: Anonym (W) |Visa alla inlägg
  • Anonym (W)

    Sambon sa att han inte känner något

    Anonym (M) skrev 2021-08-04 00:32:01 följande:

    Flyttade ihop med min kille för ett halvår sen. Vi har varit ett par i fem år, men inte bott ihop mer än vissa perioder.

    Nu har vårt sexliv förändrats drastiskt. Vi har sex någon gång i veckan, men sexet är så dåligt. Förut var det passionerat och hett, och båda fick orgasm. Nu är det krystat på något sätt. Som om vi bara gör det för att.

    Han sa ikväll att han inte känner så mycket när vi har sex. Jag blev sårad, men visade det inte. Visste inte riktigt vad jag skulle säga.

    Men vad betyder det? Är jag slapp? Jag har märkt att han inte attraheras av mig på samma sätt längre. Jag är en attraktiv tjej, men jag kan tänka mig att den där starka passionen försvinner när man bor under samma tak, det har den iallafall gjort för oss.

    Han är väldigt gullig och kärleksfull mot mig. Enbart den sexuella biten som förändrats. Och så kanske det är och det är väl okej.

    Ville bara skriva av mig.


    Hur ska någon här veta vad han menar när han säger så? Du måste ju prata med honom, inte bara nöja dig ett sådant svar. Om ni inte kan kommunicera så kommer ni aldrig få en bra relation. 
Svar på tråden Sambon sa att han inte känner något