Inlägg från: Jemp |Visa alla inlägg
  • Jemp

    Varför röstar folk på Miljöpartiet?

    Vad menar du är problemet med deras (kunskap om) miljöpolitik?

  • Jemp
    DanneHade skrev 2021-08-04 21:45:38 följande:

    Problemet med Miljöpartiet (och dess väljare) är ytlighet. Det är ett ytligt parti och det är oerhört känslostyrda och ytliga väljare som röstar för dem.

    Varken de, eller deras väljare är villiga att undersöka frågor på ett djupare plan, man är inte villig att se till alternativkostnader eller konsekvenserna av den politik man skapar/röstar för.

    Det är av den anledningen ett parti som påstår sig stå för miljön, stänger ner Sveriges kärnkraft och gör Sverige beroende av smutsigt kol.

    Det är av den anledningen ett parti som påstår sig stå för miljön, slänger upp gränserna och öppnar Sverige mot den tredje världen trots massmigration ifrån den tredje världen till den första i slutändan leder till högre utsläpp/konsumtion globalt.

    Yta, yta, yta. Konsekvens är irrelevant.


    Vilket icke-svar...
    Tecum skrev 2021-08-04 22:38:45 följande:

    Det har jag också trott. Men då sympatiserar man väl knappast med ett parti som säger sig värna miljö och klimat samtidigt som detta parti går fossilindustrins ärende? För det blir ju följden om vi inte längre ska använda förnybara råvaror och energi utan låta skogen stå och ruttna. Kvar blir olja, plast, stål och betong.


    Hint: skog ruttnar inte bort.
Svar på tråden Varför röstar folk på Miljöpartiet?