• Fri 13 Aug 2021 09:43
    13221 visningar
    155 svar
    155
    13221

    Ruvare augusti 2021

    Hej alla, undrar om det är fler här som håller på ruvar just nu så kan vi stötta och bolla med varandra. Jag har fått en blastocyst tillbaka den 9/8 så om vi knte räknar insättnings dagen så är jag på ruvardag 4. Känner inget speciellt förutom idag hade jag mensvärk i några timmar men sen gick det över och innan har jag haft lite stickningar. Hur går det för er som ruvar just nu?

  • Svar på tråden Ruvare augusti 2021
  • Sun 15 Aug 2021 15:48
    #21
    Johanna222 skrev 2021-08-15 10:51:19 följande:

    Vad spännande :)

    Jag tog det lugnt första och andra dagen men nu rör jag mig lite mer, kommer nog vänta några dagar till innan jag går tillbaka till gymet (lugn träning)

    Hur tänker du? Tänker du tjuvtesta eller vänta? :)


    Man känner sig ju helt som vanligt. Vilket är både skönt och skumt på samma gång. Önskar ju att man kände något så man visste åt vilket håll det verkar gå.

    Oklart när jag ska testa än så länge. Skulle vilja testa så snart som möjligt men vet ju inte riktigt när det ?borde? börja synas. Min testdag är redan på RD 10, så där finns väl inte så mycket att spela på.
  • Sun 15 Aug 2021 21:01
    #22
    Johanna222 skrev 2021-08-15 09:29:35 följande:

    Hej,

    Jag hoppar också in här.

    Jag satte in en fryst 5dagars blastocyst i fredags (13/8)

    Är på ruvardag 2 och letar symtom som en galning.

    Det är mitt första försök :)

    Fick molvärk redan samma dag och dagen efter insättning men idag känns inget än.

    Hur mår ni?


    Jag mår som vanligt, förutom en del symptom som precis lika gärna kan vara den extra progesteron jag tar (ömma bröst, lite svullen). Jag har känt lite molvärk varje dag från rätt tidigt, när jag varit gravid. Denna gången tyckte jag det stack till lite i livmodern RD2 och igen RD3. Det brukar vara då en blastosyst fäster, så jag hoppas sååå att det var det jag kände.

    Om man känner molvärk samma dag och dagen efter, tror jag tyvärr det är skav efter instrumenten man känner. Det tar ju vanligtvis ett par dagar innan blastosysten fäster. Men man vet aldrig!
  • Sun 15 Aug 2021 21:07
    #23
    +1
    IVF2021 skrev 2021-08-15 09:47:47 följande:

    Hej på er!

    Ansluter här jag med. Satte också in fredagen den 13de (härligt datum ;) ). Så är också på RD 2 med en blastocyst. Första ruvningen.

    Mår bra och försöker att inte känna efter kring symtom för mycket.

    Hur lever ni? Helt som vanligt eller ändrat något?


    Hej föresten, till både Johanna och dig! :) Kul att vi är några som kan följas åt. Detta är min tionde insättning av blastosyster (blivit ett barn och tre missfall) men har aldrig skrivit om det här inne på familjeliv tidigare. Känns redan nu att det är skönt att inte vara ensam i det (har ingen partner heller).

    Jag håller mig borta från koffein (dricker inte kaffe annars heller, men svart te och mörk choklad har jag tagit bort). Badar inte första veckan, pga infektionsrisk. Rör på mig normalt (promenader, springer i trappor en massa, men ej gym eller löpning under ruvardagarna). Känns bara lite läskigt, även om det säkert inte är någon fara alls.
  • Sun 15 Aug 2021 21:09
    #24

    Jag känner lite saker, men det kmr och går så vet inte om det är litinus eller graviditeten. Min testdag är 13 dagar efter FET, är din bara efter 10? :)

    Jag tkr att ibland blir jag lite illamående, men det kan vara i mitt huvud också.. molvärk har jag haft sen första dagen, och den vill jag bara ska hålla i sig så det inte är från instrumenten.

  • Sun 15 Aug 2021 23:14
    #25

    Hej, hoppar på här jag med :) Ska göra vårt allra första insättningsförsök med odlad blastocyst på tisdag 17/8. Är väldigt spänd och förväntansfull till detta samtidigt som man försöker hålla sig neutral till allt som kan hända.

  • Mon 16 Aug 2021 08:35
    #26

    Lycka till johanna, det kmr gå bra ????????

    Idag känner jag illamående, det hade jag min förra graviditet också. Vågar tro att detta kmr bli något ?? Hoppas hoppas det är påriktigt och inte hjärnspöken!!!

  • Mon 16 Aug 2021 09:55
    #27
    Johanna222 skrev 2021-08-15 21:09:49 följande:

    Jag känner lite saker, men det kmr och går så vet inte om det är litinus eller graviditeten. Min testdag är 13 dagar efter FET, är din bara efter 10? :)

    Jag tkr att ibland blir jag lite illamående, men det kan vara i mitt huvud också.. molvärk har jag haft sen första dagen, och den vill jag bara ska hålla i sig så det inte är från instrumenten.


    Konstigt det där med testdagar, verkar vara så himla olika. Jag är tacksam för testdag samma dag som BIM.

    Jag har inga hormoner alls, så kroppen får funka som vanligt. Är ändå rädd för att tolka symtom. Det hugger i höger sida långt ner i magen Lloyd varje dag sedan ruvardag 1. Högst oklart dock om det är en blastocyst som försöker borra sig fast eller om det är en dos på tvären ;). Så svårt att tolka! Försöker verkligen inte tolka alls, men klart man ändå funderar utifrån symtomen. Är sjukt sugen på att börja testa, men får nog vänta några dagar till.

    Håller tummarna för oss!
  • Mon 16 Aug 2021 10:23
    #28

    Tack Johanna222! Håller tummarna för dig med. 

  • Tue 17 Aug 2021 06:40
    #29

    Ett svagt plus idag (RD7)! :D Wohooo! Dock fjärde graviditeten på ett år (tre missfall)... Så det känns mer bara som ytterligare ett litet steg på vägen. Men ändå underbart!

    Denna gången kör jag stimulerad cykel plus extra progesteron (både vaginalt och sprutor i magen), så jag hoppas hoppas hoppas att det nu kan få detta lilla frö att stanna kvar! <3

    Angående symptom har jag inga. Kände lite stickningar i livmodern RD2 och RD3, men ingen molvärk, vilket jag haft nästan alla mina andra fyra graviditeter (iofs inte så mycket med dottern, så här tidigt). Ingenting annat heller. Men det känns ändå helt okej. Det har nog mycket med alla tillsatta hormoner att göra, som ju är lite annorlunda för mig denna gång. Ni som inte känner något än, var inte oroliga av den anledningen!

    Nu i skrivande stund börjar jag må rätt illa faktiskt, haha! Undrar varför.



    Jag

  • Tue 17 Aug 2021 08:10
    #30

    Wow grattis!!!!! <3 första milstolpen!!

    Du ger hopp!!!!

    Jag testade idag RD och fick negativt, så nu vet jag att ovitrelle är ute ur kroppen. Vart dock lite ledsen att jag inte såg något litet sträck men ska försöka hålla hoppet uppe.

    Jag känner ju massvis av molvärk och illamående på morgonen, man undrar ju om det är symtom eller om man är knäpp ????????

Svar på tråden Ruvare augusti 2021