• Anonym (nn)

    Ni som har barn med någon som misshandlat er, hur gick det sen?

    Anonym (:() skrev 2021-08-14 15:08:22 följande:
    Ni som har barn med någon som misshandlat er, hur gick det sen?

    Jag separerade från mitt barns pappa två år sedan efter att han misshandlat mig framför barnet.

    Nu ska han få barn med en ny tjej. Vår 5-åring är där ibland. Jag har inte fått träffa den nya tjejen och enligt honom är det för att hon själv inte vill det. 

    Nu har mitt barn sagt att pappan skriker på den nya tjejen och att hon också skriker på barnet. Jag blir så orolig. Jag har ingen rätt att kräva att veta något om pappans liv, men är orolig för hur mitt barn har det där och hur hon kommer ha det framöver. Senaste socialtjänstutredningen sa att pappan inte tar ansvar för våldet och att ansvaret därför ligger på mig för att barnet inte ska uppleva mer våld. Ska jag bara strypa umgängena då nu eller ska jag kräva att träffa kvinnan eller bara inte göra stor sak av det och hoppas på det bästa? Barnet är glad att åka dit oftast. Hur har det gått för er andra i liknande situation?  


    För mig gick det otroligt dåligt. Han blev dömd vid ett tillfälle men skadade mig så många gånger. Vid senaste tillfället(som jag vågade anmäla) agerade hans nya tjej alibi vilket ledde till att jag blev väldigt misstrodd, har inte vågat anmäla igen.

    Deras förhållande vet jag är jättestruligt, gör slut och blir tillsammans om och om igen. Hon har även kontaktat mig och berättat hur illa deras förhållande var(dom hade gjort slut då, nu tillsammans igen) och jag var nära på att anmäla då men eftersom jag blev så misstrodd vågade jag inte göra det.

    Avskyr när vårt barn är där för jag är konstant orolig. För mig är frågan inte om det kommer hända något utan när. Jag tror att det ofta är bra där egentligen men eftersom det varit rejäla bråk där som vårt barn sett och blivit påverkad av så är jag jätteorolig för det kommer ju hända igen. 
Svar på tråden Ni som har barn med någon som misshandlat er, hur gick det sen?