• Pellep123

    Onanifetish

    Hej
    Jag har efter 10 år som ensamstående träffat en fantastisk kvinna och vi har inlett en fantastisk relation. Jag hoppas mycket på min nya relation men har en fetish jag utvecklat sedan länge. Jag njuter oerhört att onanera inför andra människor, ju fler desto bättre. De får gärna vara påklädda och jag vara naken. De skall vilja se på, vill inte blotta mig för människor som inte vill. Sedan vi träffades lever jag bara ut min fetish på cam chatt, men kan inte släppa den helt. Mitt problem är hur jag skall lägga fram detta för min nya partner? Vill gärna ha synpunkter och andras tankar kring detta, även om ni tycker att jag är totalt knäpp. 


    Tacksam för reaktioner / Pelle
  • Svar på tråden Onanifetish
  • Pellep123

    Tack. Men hur som lite problematiskt i ett förhållande. Jag tänder lika mycket på det som sex med min partner. hur skall jag förklara?

  • Pellep123
    Vad är en fetisch egentligen?

    ? Det betyder ju egentligen ?heligt föremål?. Men när man pratar om sexuella fetischer så kan det handla om många olika saker.  Sådant som vi kan tända och gå i gång på. 

  • Pellep123

    Tack alla. Med era tips gick det jätte bra och vi hade super igår. Tack och kul att ni engagerade er i mitt lilla problem.

  • Pellep123

    Att säga som det är och på ett bra sätt, för hennes skull och för min egen. Förhållanden skall inte bygga på lögner. Hon gillade det, men har svårt att bara vara passiv åskådare. Hon föreslog själv att bjuda in några vänner i hennes yttre krets. Det blev helt enkel så bra jag kunde önska. Mmm

  • Pellep123

    Det är en blandad känsla av att skämmas lite för man visar nått privat och upphtsningen hos mig själv, och när åskådarna blir påverkade med upphetsnig. Då blir jag superkåt. Efter kommer en blandning av glädje och skam. Mixen är för mig kanonskön.

  • Pellep123

    Kul att du gillade det. Jag bara älskar det. Kommer du ihåg var det var som gjorde att du gillade det? Känslan?

Svar på tråden Onanifetish