• Anonym (Sch)

    Relation

    Vi har redan gått isär , jag blev lämnad.

    X kallar denne för Hen, hittat en ny. Jag har upptäckt saker , blev arg o hackat på Hen . Vi har kontakt än pga barnen. tar åt sig så mycket o gjorde mycket fel i början som inte berättade allt från början att känslorna var borta när vi bodde ihop.

    Det skulle ta tid för mig att bearbeta allt o X redan är bit på väg? med bearbetningen. Hade idioten sagt från början hade det vart annan situation idag.

    Det finns bara vänskapskänslor för mig , Hen vill inte klippa av banden. Jag vill inte heller ha X tillbaka.

    Nu undrar jag: eftersom det är blandade känslor efter skilsmässan, Hen har känslor för den nye ?kompisen? - inte ihop än?, tar åt sig så mycket då jag hackat o ältat på X då jag fått veta saker efteråt.

    Är man verkligen redo för nytt förhållande då efter sån reaktion på det sättet?

    Jag har hört märkliga delar om denna nya o rädd att denne utnyttjar Hen. X vet inget om det jag vet. Tänkte att C får skylla sig själv.

  • Svar på tråden Relation
  • Anonym (Sch)

    Förstår era synpunkter. Men det jag hade hackat på hen , så var det X som började o ljög om saker som hände nu i veckan o Hen förvärrar situationen.

    Båda Mådde dåligt pga av det. Lätt samtidigt dra upp lite av förflutna.- det är ändå sååå många år tillbaka vi vart tillsammans o bara bott själva kort tid.

    Men det känns lite lättare idag än förut.

  • Anonym (Sch)

    Nej, jag har inte varit med på andra trådar.

    Vi ses inte längre på det sättet är det bra, visst är det tufft efter ett förhållande. Det funkar bra med samarbetet med barnen, det är bara känslomässiga biten som är jobbigt. Det tar tid men det blir bättre längre fram.

Svar på tråden Relation