Inlägg från: Anonym (Tussilago) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tussilago)

    Abort 8 mån sedan, nu planerar vi för ett barn!

    Hej

    Grattis till graviditeten. Bara spekulationer, men kan vara så att du kanske känner att du borde jobba på ett tag och även fast alla är goa runt omkring dig så vill du liksom prestera som relativt ny på arbetsplatsen osv... att du liksom får dåligt samvete/ångest över att du är påväg till något annat...Men vet du vad? Du är inte skyldig någon något. Oavsett hur bra det är, du är skyldig dig själv nu glädjen över graviditeten och din kommande roll som mamma. Unna dig detta! Det är underbart! Jobba och prestera osv hinner man med ändå. Att få bara gravid och föräldraledig är en så kort tid i det stora hela. Så njut utan dåligt samvete! Lycka till.

  • Anonym (Tussilago)
    Ollebollen skrev 2021-09-08 19:46:34 följande:

    Är ännu inte gravid, utan vi har ?bara? bestämt oss för att nu försöker vi! Ditt svar satte verkligen ord på mina känslor. Du har helt rätt, är inte skyldig någon någonting. Tack ??


    Oj missförstod, men som sagt har ändå samma budskap. Sluta ha dåligt samvete/ångest över att ni nu vill planera barn. Det är en naturlig del av livet, som man inte som kvinna ska behöva känna sig skyldig för. Lycka till nu!
Svar på tråden Abort 8 mån sedan, nu planerar vi för ett barn!