Inlägg från: Anonym (N) |Visa alla inlägg
  • Anonym (N)

    Abort 8 mån sedan, nu planerar vi för ett barn!

    Gjorde också en ?abort? som nästan säkert skulle blivit missfall ändå ..

    Det här var i mars.. in pga smärta i vecka 5 ungefär , smärtan berodde antagligen på en gulkroppscysta som hade spruckit men de misstänkte utomkvedshavandeskap och tog prover .. Proverna visade att det antagligen skulle bli missfall (hcg hade sjunkit men väldigt lite) men på VUL såg det ut som att det hade vuxit lite.. men antagligen missfall iallafall och jag tjatade mig till att få tabletter snabbt (pluggar och skulle ut på praktik veckan efter) och de gav mig det eftersom jag sa att det var en oönskad graviditet.. Så lite liknande situation.

    Mådde inte så bra efteråt och blev gravid igen lite mer än 2 månader efter , nu är jag i vecka 18.. Det känns ju jobbigt eftersom det inte blir som jag hade tänkt med utbildningen och av en massa andra anledningar också (lite komplikationer med graviditeten som gör att jag måste ta det lugnt och inte riktigt får leva som vanligt + en del bråk med pappan) men jag är ändå glad för barnet ..

    Har två barn sen innan också och har haft ett till missfall innan barnen. Tycker inte du ska ha skuldkänslor för att ni ska försöka igen. Många tyckte säkert att det var konstigt att jag gjorde ?abort? nyligen och ska ha barn nu men det viktigaste är ju inte vad andra tycker. Bra att du kunde berätta för din chef och att chefen är så förstående.. Tror det kommer gå bra med jobbet! Du kan ju fortsätta jobba ett bra tag även om du blir gravid (om det är en normal graviditet).

    Lycka till med allt!

  • Anonym (N)
    Ollebollen skrev 2021-09-11 10:25:34 följande:

    Vad fint att du delar med dig! Känns skönt att inte vara ensam i de känslor jag har. Samtidigt har jag aldrig varit så lycklig som nu. Vi pratar om en eventuell graviditet varje dag och de tråkiga känslorna lämnar mig mer för varje dag. Lycka till med bebis!


    Tack!

    Vad bra att det känns bättre :) Kram och lycka till!
Svar på tråden Abort 8 mån sedan, nu planerar vi för ett barn!