• Emma1b

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Jag fick mens på julafton, så i get plus denna månad. Jag har haft kontakt med ivf kliniken och planerad insättning av fryst embryo efter ÄL test blur positivr. Så 2a januari ska jag börja testa. Grrr alla dessa stickor det ska kissa på. Men känns skö t att ha en plan frammåt. Hoppas så det tar sig.

    Skickar en styrkekram Masa!

    Hejsan91 fy vad hemskt! Förstår precis, någon måste ju vara de där extremt ocanluga fallen,men varför just jag?!

  • Emma1b

    Jag har precis påbörjat test med ÄL stickor,6 dagar efter positivt blir det insättning av blastis. Mitt ma i november var ju också ivf, så nu känns det så svårt att det först ska fästa och sen fortsätta utvecklas, som typ en på miljonen. Men så är det ju inte, men man är ju ärrad av missfallet.

    Idag mår jag illa utan anledning, så hade dettavarit efter insättning hade jag inbillat mig att det var gravsymptom, men nu vet jag ju att det inte är det :)

    Januari kommer gå låååångsamt i år!

  • Emma1b

    ÄNTLIGEN fick jag glad gubbe på äl test!! Har pratat med ivf kliniken, och bokat tid för insättning på fredag. Sååå taggad och håller alla tummar jag har att det går bättre denna gång! Den förra var det som blev mitt MA...

  • Emma1b

    Haha, ingen fara! Ja insättning nu på fredag. Så först lång väntan på fredag sen suuuuperlång väntan på att kunna testa. Och sen lika nervös längtan på att få se på vul att allt är som det ska. Var på vul v 8 mitt ma upptäcktes, så kommer vara så sjukt nervös, om jag ens kommer så långt. Andas och ett steg i taget :) inte min starka sida...

  • Emma1b

    Exakt, inte förrän man sett det kommer jag våga glädjas på riktigt.

    Ja tänk att tiden kan gå sååå långsamt!!

  • Emma1b

    Insättningen gick jättebra,  var så sjukt nervös att de skulle ringa och ställa in och säga att embryot inte klarat upptiningen, men jo då,det såg jättebra ut sa de.

    Är på ruvardag 4 idag, vill ju helst testa nu nu nu! Men vid förra Insättningen plusade jag svaaagt rd8, negativt rd9 och tydligt plus rd10. Så jag borde vänta till söndag iaf. Men tiden går så sakta!

    Har känt en del spänningar i tjejmagen, men det kan lika gärna vara inbillning. Om nån sa att två horn i pannan var ett gravtecken så skulle jag säkert se 2 horn i spegeln!!

  • Emma1b

    Hejsan91, jag med!! MA i november, ivf kliniken ville vänta ut en mens, nästa insättning 14 januari och idag på rd6 plussade jag!! Vågar inte tro att det är sant, och såklart livrädd att det ska bli precis likadant som förra gången, med gravsymptom och allt och så kommer man till vul v 8 och får veta att det stannat av för flera veckor sen...

  • Emma1b

    Masa jag ser tyvärr inget på bilden, men det syns alltid sämre på bild än i verkligheten. Mitt trst igår var en tydlig linje irl, men suntes inte på bild. Idag är det tydligt även på bild. Så jag håller verkligen tummarna, och så ta ett nytt test imorgon. 

  • Emma1b

    Nej jag är livrädd för att det ska gå likadant som sist. En av mina första tankar efter plusset var "Varför skulle det gå bättre än förra gången?" Men jag försöker skjutabort de tankarna, de hjäkper ju inte ett dugg. Försöker istället tänka att det är ovanligt med 2 missfall på raken. Men jag kommer inte våga tro på det innan VUL vecka 8.

    Vid mitt ma i nov steg aldrig veckoindikatorn till 3+ , då fick jag höra att det inte var något att bry sig om, att de var så opålitliga. Sen visade vul att det avstannat v 4+4 (dvs 2+4 efter befruktning) så antagligen låg min hcg halt kvar där. Så om några veckor ska jag ta ett sånt test, och visar det 3+ kan jag iaf tänka attdet gått längre denna gång...

  • Emma1b

    Min klinik säger att det inte är förrän grav vecka 6/7 man kan se något alls. Men vid mitt ma mättes hinnsäcken till motsvarande 4+4 och den syntes ju, så jag blir lite förvirrad.

    Pgamin oro tjatade jag till mig blodhcg på inskrivningen på mvc igår, och detvar 19327!! Så nu är jag en smula lugnare, det har iaf inte stannat av än vetkar det som, nytt prov på måndag. Och sen förhoppningsvis vul på tisdag. 

    Hur går det för er andra?

  • Emma1b

    Försök håll i känslan att nu ska det fan gå snart! Fär det ska det!

    Fy vad det skiter på krafterna att gå runt och må konstant illa! Och när man samtidigt inte vågar tro att det ska vara värt det och faktiskt gå vägen...

  • Emma1b

    Idag var det dags för kub ul, var så rädd att hjärtat inte skulle slå längre, men jo då, allt såg bara bra ut. Men jag harså svårt att släppa min oro. Tänk att ett ma kan märka en så! 

  • Emma1b

    Ja väntan är hemsk! När har dina ma inträffat? Har du vul inbokat? Håller tummarna att det går vägen den här gången!

Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen