Inlägg från: Anonym (Fru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fru)

    Vem ska skämmas mest? Den som är gift?

    HAN ska skämmas. Hon är ju singel och har inga förpliktelser någonstans. Hade min man varit otrogen hade 100 procent av skulden varit hans, han skulle haft vett nog att tacka nej när det det erbjöds ligga.

  • Anonym (Fru)
    Anonym (S) skrev 2021-09-13 19:02:00 följande:

    Hade du sagt samma sak om han var otrogen med din syster eller din bästa väninna?


    Men ja absolut. Utan en sekunds tvekan. Hade tyckt att min syster/väninna varit skräp naturligtvis, men det är min make som gjort fel mot mig isåfall. Han ska kunna se miljoner nakna kvinnor utan att bli någon jävla neandertalare som slutar tänka och måste stoppa kuken i någon av dom.
  • Anonym (Fru)
    Anonym (FYI) skrev 2021-09-14 12:51:41 följande:

    Konstigt...Din syster/väninna hade alltså inte gjort fel mot dig?


    Vaddå konstigt? Hon får väl ligga med vem hon vill. Taskigt, absolut. Men igen, jag skulle ju inte skuldbelägga eller bli arg på henne, varför skulle jag?
  • Anonym (Fru)
    Anonym (man) skrev 2021-09-14 15:06:23 följande:

    Är det verkligen så självklar att medvetet delta i att fucka upp livet för andra?

    Du tar upp mannens ansvar för sin otrohet men ignorerar helt kvinnans ansvar för vad hon väljer att DELTA i.  Även om kvinnan inte har något ansvar för mannens förhållande så har hon ett ansvar för sina egna handlingar, sitt deltagande i hans otrohet.


    Det ligger inte på något vis på hennes ansvar att ta reda på vad en vuxen karl bör göra eller om han har ett ansvar mot någon annan i deras sexuella relation.

    Hon hade sex. punkt. Och hon tvingade sig inte på en man som sa nej ju. Han nickar ju och tar emot precis som om han vore singel. Det är på hans ansvar till 100% du kan ju aldrig mena att det är lika mycket singeltjejens fel att han svek sin partner? Han har väl en egen vilja och kan bestämma över sigsjälv.
  • Anonym (Fru)
    Anonym (man) skrev 2021-09-14 15:55:12 följande:

    Enkelt... om din kompis får för sig att spöa upp dig och jag hakar på.

    Kommer du bry dig om jag känner dig eller inte? Eller kommer du tycka att jag är ett asshole som öht deltar i att spöa upp någon för nöjes skull?

    Jag skulle vilja vända på frågan, hur i hela världen lyckas du få en person som DELTAR i att såra och förnedra en annan människa fullt medveten om vilka konsekvenser det kommer få för personen OCH deras barn att framstå som oskyldig enbart för att hon inte känner personen hon DELTAR i att fucka upp livet för?

    Tycker du på fullt allvar att det är helt ok att göra precis vad som helst mot en annan människa enbart för att du inte känner personen?


    Här jämför du ju äpplen och bananer! Misshandel är INTE samma sak och kan inte ställas jämte otrohet där det bara är en person involverad som lovat en tredje att vara trogen.

    Har inget att göra med om man känner hustrun eller inte, det handlar om ett giftemål där EN av dom involverade i den sexuella relationen inte borde finnas tillgänglig för sex med någon annan än sin fru och då hade otroheten aldrig uppstått-eftersom det endast är han som bär ring på fingret och ingen annan involverad. Han gör fel, för han är den enda av dom två som har förpliktelser på annat håll.
  • Anonym (Fru)
    LadyJane skrev 2021-09-14 17:13:22 följande:

    Jag vet vad som diskuteras.

    Fortfarande har hon ingen att vara otrogen mot, därför kan hon heller inte vara delaktig i otrohet.

    Det är mannen som är otrogen. Hela ansvaret för otroheten vilar på honom så tillvida att han inte är omyndigförklarad och inte kapabel att fatta egna beslut.

    Så fort som man är kapabel att fatta egna beslut ska man också ta ansvaret för dem.


    Helt sant!!! HAN vet bättre, egentligen, men kan inte låta bli. Det är helt hans skuld för hans agerande. Singeltjejen har bara haft sex. Inte hennes jobb att göra nån jävla bakgrundskontroll som hon sen försöker rätta sig efter. Mannen borde varit otillgänglig för sex med henne överhuvudtaget. Så.
  • Anonym (Fru)
    Anonym (man) skrev 2021-09-15 11:34:49 följande:

    Givetvis kan man inte klandras om man inte vet att man deltar i ett svineri, men om man vet det och ändå väljer att delta i det så har man absolut ett ansvar för vad man medvetet väljer att delta i.

    Hon hade sex.... men hon visste att sexet innebar ett stor svek för någon annan men sket i det.... dvs hon är en egoist som totalt skiter i andra bara hon får sitt. Precis som han.


    Det är din åsikt, den är fel men det är ju din åsikt. Hon har inga förpliktelser mot någon i det scenariot och gör precis vad hon vill utan att bära någon skuld.
Svar på tråden Vem ska skämmas mest? Den som är gift?