• Anonym (E)

    Varför läser inte min kompis meddelanden!?

    Något gör att det inte passar henne att läsa. Förmodligen känns det inte tillräckligt bra.

    Det händer alla då och då. Inget man kan göra. Bara att ge det tid o space. Kanske kan ni bli thightare vänner någon gång i framtiden, om du lämnar space för er båda att utvecklas på var sitt håll. Tiden kan vara en faktor i vänskap.

    Försök att hitta annat att göra annat eller hitta andra att umgås med parallellt

  • Anonym (E)
    Anonym (PJ) skrev 2021-09-14 18:34:27 följande:

    Jag skrev och frågade om vi ska fika denna vecka, såå någon form av skulle hon väl kunna vispa ur sig.


    Ett tips är att fråga om personen kan ta en fika en viss dag, tex:

    Jag tänkte åka o bada / åka in till stan på onsdag. Det skulle vara trevligt att ta en kopp kaffe o prata lite, om du har lust?

    På så sätt lämnar du öppet för den andra personen att tacka nej utan att den känner sig pressad. Den kan säga att den har andra planer på onsdag. Om hon vill träffas så kommer hon att föreslå en annan dag att ses, eleer säger att hon hör av sig om några veckor när allt lugnat ner sig (om hon inte hinner träffas alls just nu)
  • Anonym (E)
    Anonym (PJ) skrev 2021-09-14 19:17:41 följande:

    Nej men så komplicerat kan det inte ska behöva vara. Man får ett meddelande och antingen svarar man eller så inte, alltså. Pressad hit och dit, ja det fattar jag en särskild tag tex. Men 1-2v?! Är det nån vänskap att lägga energi på?


    Jag kör så med nya bekantskaper, eller folk jag inte känner mig säker på (som jag uppfattade TS relation lite osäker), att jag frågar om en speciell dag. Funkar jättebra.

    Med mina bästa vänner som jag träffar varje vecka så vet jag att de vill träffas så då frågar jag mer: - Har du lust att komma över på en kopp kaffe nu?

    Det är inte besvärligt alls

    M
  • Anonym (E)
    Anonym (L) skrev 2021-09-14 20:04:40 följande:

    Fast vänta nu, vadå pressad? Ts ställde en helt vanlig fråga. Ser inte hur ditt förslag är mindre pressande. Ts fråga var inte pressande överhuvdtaget. Om vännen inte vill/orkar/kan så borde hon ju åtminstone kunna svara och säga det. Man behöver inte göra allt så himla komplicerat.


    Men sluta med din aggresisva attityd! Sluta gå på mig. Rikta dig till TS om du har nåt att säga. Otrevlig du är
Svar på tråden Varför läser inte min kompis meddelanden!?