Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    toughshit skrev 2021-11-23 23:13:04 följande:

    Hej! Jag tänkte bara flika in här och säga att om någon är intresserad av att bli inbjuden till en hemlig Facebook-grupp så skicka profillänk till mig, Gabriella33 eller Lewaize här på FL så kan vi bjuda in er <3

    Den är till för oss med bf juni/juli/augusti 2022 :)

    Man kan inte söka efter gruppen, inbjudan krävs för att bli medlem! Det vore roligt med flera att följa och bolla tankar och erfarenheter med :)


    Jag har skickat. :D
  • hurtänktedunu
    Bebis2021 skrev 2021-11-24 08:45:47 följande:

    Oroar mig också föe att ja inte känner mig något uppblåst alls något mer, tycker dessutom jag mår lite bättre överlag även om ja bara haft lite illamående, men är dock fruktansvärt trött men de kan ju även denna årstid bidra till, så ja går verkligen runt å bara oroar mig nu, fy va jobbigt, har ul om två veckor håller med om att de blir en lång väntan....


    Ja sen får man ju tänka att det brukar ju släppa någon gång. Vilken vecka är du I?

    Ja tröttheten är ju galen.
  • hurtänktedunu
    svansmamman skrev 2021-11-24 10:08:03 följande:

    Fy jag förstår dig! Förändringar åt något håll gör ju att man funderar på om allt verkligen är som det ska. Lyxigt att ha en doppler hemma, jag förstår att det är ett ypperligt sätt att stilla oron!

    Jag ska på ännu ett UL på måndag, jag har inte riktigt bestämt om vi ska göra NIPT då eller om vi helt ska strunta i det. Jag pendlar väldigt mycket i om jag vill göra det eller inte. Det som talar emot är väl främst kostnaden och att jag egentligen inte är orolig för att något är fel men det som talar för är att jag nu inbillar mig att jag "jinxar" det om jag inte tar testet. Man är ju inte riktigt som man ska, haha. 


    Ja men det gör ju de. Men magen får gärna börja växa lite. Det skulle vara lite lugnande. Ja jag köpte hem en doppler direkt. Kändes skönt. Hade det förra gången jag gick en hel graviditet också.

    Är ju ingen stor kostnad så det kändes givet.

    Ja jag har också velat lite men vi kommer nog göra det oavsett. Lika bra annars kommer jag gå och fundera. Och man får ju veta kön också vilket kommer bli kul. Då kommer vi veta innan jul. Blir en bra julklapp till familjen
  • hurtänktedunu
    EIJ90 skrev 2021-11-24 11:54:41 följande:

    Hänger på oroskänslan. Är i v 9+2 (enligt vul i förra veckan). Sen igår tycker jag knappt att jag känner av något. Känner mig inte speciellt gravid. Mindre illamående, mindre uppsvälld och mindre trött. Känner mig inte superorolig men det gnager ändå lite i en. Är det inte för tidigt med spökveckor redan i v 10? Eller kan det börja redan. Förra graviditeten mådde jag knappt illa alls utan var "bara" sjukligt trött. Denna gång har jag mått mer illa men inte kräkts. Får väldigt kort intensivt illamående som typ går över direkt. Som att jag ska klökas men det kommer inget. Tycker det luktar illa i köket när mannen lagar mat och när jag öppnar kylskåpet.

    Nån som känner igen sig?

    När borde man kunna testa med doppler tror ni?


    Svårt att veta när dom veckorna kommer. Jag mår lite olika från dag till dag. Jag hittade hjärtljud v9+6. Hittar varje gång efter det nu.
  • hurtänktedunu
    Vicktoria88 skrev 2021-11-24 13:08:19 följande:

    Jag tycker också att jag egentligen mår lite för bra för att vara gravid, har knappt mått illa alls, brösten känns inte lika ömma längre, däckar inte kl 7 som i början av graviditeten. Mitt tydligaste tecken är nog att jag måste gå upp och kissa varannan timme på natten typ. Går in i vecka 12 imorgon, hoppas man kan sluta noija sen! Skulle ha haft inskrivning idag men BM blev sjuk så blev skjutet tills nästa vecka, håller med er andra om att dagarna går otroligt långsamt nu..

    Kan det inte bara bli jul typ nu?!


    Haha håller med. Vill ha jul typ igår. Men men den som väntar på något gott.
  • hurtänktedunu
    Bebis2021 skrev 2021-11-24 20:41:20 följande:

    Okej, men skönt att du har en doppler måste vara lugnande å kunna kolla hjärtljuden.


    Ja jätte mycket. Idag hade bebisen bytt plats och det vart massa andra ljud så hen rörde sig massor. Haha
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-11-27 08:59:06 följande:

    Samma här! Idag


    Åh så underbart. Började dagen med att ta fram dopplern och lyssna på hjärtljud och sparkar. Bästa
Svar på tråden BF juni 2022