• Ebo88

    Hjärtaktivitet

    Jag såg hjärnaktivitet i v6+1 men innan läkaren påbörjade vul så sa hon att jag inte skulle bryta ihop ifall man inte såg någon hjärnaktivitet då det ändå var så tidigt.

    Jag gjorde vul pga medicinska skäl så därav tidigt.

  • Ebo88
    Sandrish87 skrev 2021-09-22 19:35:46 följande:

    Vad skönt att du fick se hjärtaktivitet tidigt. Skönt och höra att dom ändå sa så. Önskar att den som undersökte mig hade haft lite likadan inställning att det kanske var för tidigt istället för att få det och låta som det är kört. :(


    Ja, vissa har en tendens till att uttrycka sig så dumt.

    Första graviditeten så gjorde jag vul i v.7+ nångång och hjärnaktivitet och allt sågs, men läkaren tyckte sig se något och svabbade runt med vul-grejen och gocl helt plötsligt ut från rummet, hämtade en annan och där stod dom och utförde ett vul och pratade läkartermer och ignorerade mig totalt trotts frågor om vad som skedde.

    Till sist så sa den förste att dom sett något konstigt som dom inte förstod sig på och att jag kunde förvänta mig ett mf. Fick ny tid 5 veckor senare men ringde dagen efter när man landat i allt och var tokig, sa att dom skulle skriva i min journal att hon aldrig skulle få komma nära mig igen.

    Fick ny tid efter 2 veckor och allt såg bra ut?
Svar på tråden Hjärtaktivitet