• jullisbullis1

    Kalla fakta incel

    Godkväll, vi måste diskutera!

    Jag och min sambo satt nyss och kollade på kalla fakta om incel. Där en kille då skriver på nätet något i stil med att han är övertygad om att tjejer får en sexuell njutning av våldtäkt??? Detta är ju givetvis vansinnigt. Men jag o min sambo diskuterar detta och han säger att han hört från andra att det faktiskt finns tjejer som fantiserar om att bli våldtagna. Finns det verkligen det??

    Anonym eller inte, vill höra åsikter

  • Svar på tråden Kalla fakta incel
  • jullisbullis1
    FtS70 skrev 2021-09-23 23:06:13 följande:

    Visst finns det, det är till och med en mycket vanlig fantasi. För säkert tjugo år sedan var jag med och gjorde en studie där 40% av kvinnorna nämnde rape fantasies bland det de fantiserade om sexuellt.


    Mm min sambo sa samma! Men jag känner bara att det ändå är olika saker?? Visst kan kan tända på att bli våldtagen. men tror du man tänder på tanken att gå ensam en natt & nästan hoppas på att någon kommer för att våldta dig? Fritt främmande man? Eller är det mer tanken då & inte en aktuell handling? Det är ju en annan sak att man har en partner, och vill bli ?överraskad? genom att bli dragen ner i golvet o sedan påsatt, det kan jag ändå köpa. Men då känner du människan?
  • jullisbullis1
    Anonym (fantasier) skrev 2021-09-23 23:48:05 följande:

    Jag tror det stämmer. Det är många som fantiserar om incest också (ta en titt på porrsidor så är det en ganska stor kategori) men jag tror knappt nån av dom tänder själva på någon familjemedlem. Det handlar om en fantasi, och om något förbjudet som man har distans till.


    Ja visst är det säkert så! Kanske självaste tanken på att bli våldtagen gör en upphetsad, men inget man faktiskt önskar? Jag hoppas ju att det är så man menar iaf
Svar på tråden Kalla fakta incel