• luke78

    Kan dom bli friska?

    Cismi skrev 2021-09-24 21:41:42 följande:

    Som rubriken lyder kan dom bli friska. Mitt ex misshandlade mig blev dömd för grov kvinnofridskränkning, han var så snäll i början men blev snabbt arg. Han säger idag när jag pratat med honom att han inte är sån egentligen utan han blev påverkad och stressad då jag hade det jobbigt med separation från mina barns pappa. Jag vill hålla fast vid vår dröm men vet inte om jag vågar ge honom en andra chans. Kan någon berätta om någon som faktiskt har slutat slå efter någon form av behandling?


    självklart kan man ändras!. men att gå tillbaka och riskera allt vad det innebär är nog bland det dummaste man kan göra då man bör inse konsekvenserna.
  • luke78
    Cismi skrev 2021-09-24 21:54:59 följande:

    Han har precis påbörjat sitt straff på 2,5 års fängelse. Och självklart så förstår jag han oxå till en viss del att det var jobbigt för honom. Men jag har sagt att det rättigfärdigar inte att slå. Han säger förlåt och att han inte är sån egentligen.


    såhär är det en man som slår en kvinna är dem absolut lägst stående varelserna tillsammans med pedofilier. har han blivit bättre? antagligen inte. kommer han slå dig igen? ja med största sannolikhet och fick han 2.5 år sist han slog dig så var det nog väldigt grovt och chansen finns att du inte klarar dig nästa gång är ganska stor.
Svar på tråden Kan dom bli friska?