Inlägg från: Anonym (Orkar inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orkar inte)

    Jag vill inte ha sex med min man, vad göra? Han tjatar!

    Anonym (Man 50) skrev 2021-09-27 12:03:30 följande:

    Låter inte som du älskar honom om du nu någonsin gjort det. Om du gör det så får du jobba på din bristande lust, och försöka komma över din ytliga inställning till attraktion. Om man verkligen har känslor för någon är dennes utseende inte viktigt; ens partner blir vacker för att man älskar denne. Jag tror inte din man är särskilt lycklig att leva i en livslögn.


    Jag älskar honom, men han ser inte bra ut, han är så hårig, har hårig rygg och finnar på ryggen. Dessutom har han dålig andedräkt jämt så man vill inte kyssa honom heller.
  • Anonym (Orkar inte)
    Tom Araya skrev 2021-09-27 12:11:17 följande:

    Antagligen något man kan göra något åt.


    Jaså? Han vägrar vaxa sig och så. Själv vaxar jag mig för att se bra ut.
  • Anonym (Orkar inte)
    Anonym (Varför inte sex) skrev 2021-09-27 12:16:28 följande:

    Ställ frågan till dig själv varför du inte vill ha sex. Gör det ont? Kan du inte få orgasm? Försöker din man tillfredställa dig på annat sätt än med kuken? Slickar han dig, använder han fingrar i dig?  Brukar du onanera eller använder du sexleksaker. Ett liv utan sex är inget liv enligt mig


    Jag har aldrig fått orgasm vid sex nej. Han har väldigt lite kuk som inte känns något, så nej ont får jag inte. Han kommer väldigt fort, på typ 1-2 min så han tycker jag borde kunna ?ställa upp? oftare. Slickat har han aldrig gjort.
  • Anonym (Orkar inte)
    Tom Araya skrev 2021-09-27 12:20:52 följande:

    Finnar och dålig andedräkt beror väl på hur han sköter sin hygien?

    Förstår han sambandet mellan detta och din lust att ligga?


    Nej det gör han inte, han menar att jag ska vilja ha honom som han är typ.
  • Anonym (Orkar inte)
    Anonym (Ls) skrev 2021-09-27 12:31:24 följande:

    Du tänder inte på din man. Har du någonsin gjort det? Jag tänker att om det beror på hans dåliga andedräkt och finnar så kan du väl säga detta till honom? Det är ju saker som man kan göra något åt. Om du ändå har problem med attraktionen, alltså att du inte uppskattar hans utseende i grunden så förstår jag inte varför du är tillsammans med honom. Det låter inte alls som att du älskar honom. Det låter mer som att du är tillsammans med honom för trygghetens skull så att du slipper vara ensam. Det är varken schysst mot dig själv eller honom.

    Bli starkare i dig själv så att du klarar av att vara ensam. Skilj dig. Din man förtjänar någon som älskar honom och attraheras av honom. Inte någon som tycker att han är ful. Så ska det inte vara i ett sunt förhållande. Hittar han inte någon annan så är det bättre att vara ensam än att leva i en lögn.


    Nej jag har nog aldrig riktigt tänt på honom om jag ska vara ärlig. Jag älskar självklart honom och vill inte att förhållandet ska ta slut.
  • Anonym (Orkar inte)
    Anonym (woppdido) skrev 2021-09-27 12:35:18 följande:

    Dög ingen av de andra trådarna om liten kuk och aldrig orgasm?


    Va?
  • Anonym (Orkar inte)
    Anonym (Ls) skrev 2021-09-27 12:55:32 följande:

    Då spelar ju inte finnarna och den dåliga andedräkten någon roll. Grundattraktionen finns inte där. Jag tycker inte att det låter som att du älskar honom. I alla fall inte som en partner. Du älskar ju inte honom på ett romantiskt sätt. Varför kan ni inte skilja er och vara vänner? Det blir ju ändå ingen större skillnad mot hur ni har det nu. Ni verkar ju ändå inte ha något mer än vänskap. Fråga dig själv om du ens är lycklig i detta förhållande. Ni har ju helt olika behov.

    Skilj er så kan ni båda hitta kärleken på annat håll. Ni kan ju ändå umgås som vänner under tiden.


    Nej alltså nej. Vi vill vara ett par och leva ihop
  • Anonym (Orkar inte)
    Tom Araya skrev 2021-09-27 13:22:42 följande:

    Säg som det är och säga att han får ligga mer om han åtgärdar det du stör dig på.


    Kan väl testa med det då. Tror dock inte han skulle orka åtgärda nåt.
  • Anonym (Orkar inte)
    Nutid skrev 2021-09-27 13:46:19 följande:
    Nu har jag läst igenom tråden och har några funderingar.
    Du får inte orgasm vid sex,,, får du orgasm när du onanerar?
    Du skriver att han inte vill ta bort sitt hår som du tycker är avtändande, går det inte att göra det till en del av sexet, skulle han bli sur om du ber om att få göra det?
    Ja självklart får jag orgasm när jag onanerar. Ne han vill liksom inte raka eller vaxa, han är ju man som han säger och män är håriga.
  • Anonym (Orkar inte)
    Studentpappa skrev 2021-09-27 13:36:26 följande:

    Fast det tror jag inte ni vill, han vill göka inte du. Var ärlig med det så får du se hur han vill göra, men så länge du inte är öppen med det så kommer ju ingen förändring ske.


    Jo det vill vi. Sex är ju långtifrån allt i ett förhållande
Svar på tråden Jag vill inte ha sex med min man, vad göra? Han tjatar!