• Linaregnu

    Ruvare oktober 2021

    Hej! Är på ruvardag 3 idag med en 5 dagars blastocyst. Är såå spännande, min första ivf som gått till äggutplock och insättning. Hoppas verkligen detta går vägen ????????

  • Linaregnu

    Hur går det för er tjejer som också ruvar? Har ni några graviditetssymptom? Jag är på dag 4 nu och känner lite svag värk/stickande ibland i livmodern och ont i brösten, men kan det va lutinusen som lurar mig tro..

  • Linaregnu
    Lusselelle123 skrev 2021-10-06 08:26:08 följande:

    Här går det dåligt, testade helt blankt idag på rd5 med en 2dagars. Testade svagt pos igår så nu vet jag åtminstone att ovitrellen är ur kroppen. Vet att det är alldeles för tidigt att testa och bli så besviken, men det handlar nog om att jag gör mig beredd på om det inte gått vägen. 

    Det enda jag känt är att jag fick tillfällig mensvärk i & att det drog till i livmodertrakten igårkväll varje gång jag reste mig. I övrigt jättetrött, hungrig och ont i brösten men det är vanliga biverkningar på progestronet så räknar inte det som symptom. 

    Ruvar du på 2, 3 eller 5dagars? 


    Okej, jag har inte vågat testa än för jag är så rädd för att bli besviken.. Jag har verkligen också känt av trötthet nu när du skriver det. Jag ruvar på en 5 dagars blastocyst som hade delat sig exemplariskt enligt embryologen, men man har ju försökt länge nu så man vågar inte tro på att man är gravid förs det är bevisat.. funderar på att testa på söndag (dag 8) då borde det väl visa något iaf om det skulle ha blivit en graviditet?
  • Linaregnu
    Lusselelle123 skrev 2021-10-09 10:51:50 följande:

    Är i chock!! Plussade idag på på rd 8 med en tvådagars, kan inte tro det är sant!!!? Strecket på stickan är bara som en skugga med det digitala säger 1-2 veckor


    Men vad roligt! Grattis!! Jag tänkte testa imorgon, då är jag på dag ruvardag 8 med min 5 dagars blastocyt :)
  • Linaregnu
    apan95 skrev 2021-10-10 08:02:29 följande:

    [quote=81425093][quote-nick]Linaregnu skrev 2021-10-10 06:53:50 följande:[/quote-nick]


    Det ser absolut ut som ett pluss! :) GRATTIS!!![/quote]

    Tack så mycket ! :)
  • Linaregnu
    apan95 skrev 2021-10-10 08:03:27 följande:

    plussade nu i morse rd8, JAG ÄR GRAVID!!!


    GRATTIS till dig också!! Vad roligt!:)
  • Linaregnu

    Hej allihop. Skrev här den 10/10 att jag tyckte jag såg ett svagt sträck på testet och på min testdag i torsdags fick jag det bekräftat och blev lättad :) still going strong med mer å mer grav symptom men imellanåt blir man orolig att det ska hända något... svårt att njuta utav graviditeten... Man vågar inte ta något för givet. Är det fler som pendlar mellan superglad och förtvivlad ?

  • Linaregnu
    smulis85 skrev 2021-10-18 06:26:28 följande:

    Va fina streck! Grattis igen! Förstår din oro när man äntligen lyckas vågar man inte hoppas riktigt. Nu fick ju inte jag nått plus denna månad men vet hur de är att äntligen få se de där pluset. Och ja man pendlar mellan glädjerus och förtvivlan. Det kommer en tid tror jag när du faktiskt kan njuta av graviditeten. Jag gillar inte att de alltid tar upp statistik över hur många % av graviditeter som misslyckas man ska istället tänka att majoriteten av graviditeter faktiskt blir lyckade! När får du göra vul kanske efter de kan du slappna av. <3


    Å okej, då är det "normalt" att känna såhär iaf.. vad tråkigt att höra att du inte plussade, men det kommer ska du se <3 ja kanske det, ska på vul idag och vecka 44 ... skönt med tighta vul så man kan följa det lilla livet... Jag blev nämligen överstimulerad rätt rejält men klarade mig ifrån sjukhusvistelse, så nu blir det thighta kontroller istället :)
Svar på tråden Ruvare oktober 2021