Inlägg från: Anonym (RockF) |Visa alla inlägg
  • Anonym (RockF)

    Kär i min arbetskamrat

    Anonym (Outset) skrev 2021-11-19 22:38:58 följande:
    Ja, det är tröstande... hur länge mådde din fru dåligt? Och vad har ni för relation idag?

    Hur går det med dina dejter då? Träffar du nån som har potential?
    Det tog ca 6 mån från beslut tills vi flyttade isär, hon var väldigt arg och ledsen i ca 2 månader sen blev det bättre men det var ganska kallt hemma alla 6 månader. Väldigt kort efter att vi flyttat isär så var både hon och jag på mycket bättre humör och vi har haft en bra kontakt hela tiden. Vi har bägge underlättat för varandra och barnen så det funkar väldigt bra. Kanske där jag skulle lägga in en stöt. :)

    Har träffat en, hon var trevlig men ingen jag vill gå vidare med. Har två dejter till sön/mån. Det är dom jag hoppas mest på. Skulle kännas väldigt bra om jag ville fortsätta träffa nån av dom och att det är ömsesidigt förstås. Har några matchningar till som jag tänkte kontakta om ingen av dessa tjejer känns ok.
    Jag är inte ute efter att bli förälskad vid första ögonkastet, men det ska finnas fysisk attraktion och allra helst en mental potential. Tjej nr 1 hade mental potential men jag blev inte attraherad alls. Omvänt hade jag kunna träffa fler gånger för att se hur det utvecklas.

    Men jag smälter dagligen på jobbet, min kollega är så het. 
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-20 18:16:56 följande:

    I mitt fall kommer nog ingen lägga in en stöt, om jag ska vara lite realistisk. Även om jag var skild så har killen en flickvän och äldre barn. De ser rätt nöjda ut med varandra. Men om skilsmässan blir ett faktum kommer inte han vara orsaken, utan jag kommer vilja va själv länge.


    När jag skilde mig så fanns det ingen annan med i bilden, ville bara avsluta det jag hade. (Jag kände redan henne jag är kär i nu, men då kände jag inte så).

    Första året som skild var fantastiskt, minns att första gången jag saknade någon var en påsk ledighet där jag inte hade barnen efter knappt ett år. Då kändes det lite ensamt att vara själv hela långhelgen.  Så jag tror på din idé att vara själv länge, i alla fall om man inte träffat nån.
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-21 21:11:56 följande:
    Det låter ju bra. Kan inte du prata lite mer om din kollega. Det är som att följa en reality fast online. Nåt mer som hon gör som är bra.
    Blev lite kallsvettig när "Roxy" skrev i tråden, Roxy har ju inte hörts av sen och jag tror inte att det är min kollega. Men då första inlägget var lite för tydligt så fattar jag ju att min kollega skulle känna igen sig precis som "Roxy" skrev i fall hon verkligen skulle ramla över och läsa inlägget. Det kan ju rent av vara så att hon läser här utan att skriva själv. Jag tror ju att risken är minimal att just det skulle ske. Men tanken på att det skulle kunna hända gör mig lite nervös, därför vill jag inte skriva för tydligt för det är läskigt att lämna ut sig om det inte är anonymt. Fast å andra sidan så har jag sedan länge skrivit allt för mycket om hon nu skulle läsa det.

    Det är nu klart att jag byter jobb i vår så jag kommer bara vara chef/kollega i någon månad till. Hon vet om att jag ska byta och när. Byte till nytt jobb är inte pga det här utan något som jag planerat en längre tid.

    Det gör att läget blir lite annorlunda, jag kan direkt ringa in tiden kring min sista dag som ett bra tillfälle att prata med henne om jag fortfarande är förälskad i henne då. Eller så kan jag avvakta att jag slutar och sen låta känslorna ebba ut efter det.

    Har idag skaffat mig nya bekymmer, har träffat två nätdejter idag och bägge visade sig vara trevliga och attraktiva så jag kommer vilja träffa bägge igen. Jag har absolut ingen lust att träffa 2st samtidigt, men har hittills bara tagit en fika med respektive. Tänkte träffa bägge minst en gång till, sen får jag se hur det ser ut. Hade varit bra att fokusera på en av dom, vet dock inte vem just nu.

    Lite kort om min kollega också, jag upplever att vi får allt bättre kontakt och delar allt mer med varandra. Fascineras av hur klok hon är och hur mycket jag trivs att prata med henne. Skulle väldigt gärna vilja dela frukostbord i framtiden med henne. 
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-24 21:23:32 följande:

    Det låter rimligt. Jag antar att du har angett en del felaktiga detaljer också. Detaljerna skriver man mer för att förvirra än för att berättelsen kräver det . I alla fall på forum.

    Men åter till det väsentliga. Bra att du roar dig lite, det är du värd.

    Dagar som ikväll så gör det fruktansvärt ont inombords av att inte kunna säga rakt ut hur man känner, inte få leva ut det. Jag vill ta hans hand, säga vad jag känner, jag vill kramas och mer och kunna vara glad och känna in hans doft och hudkontakt.

    Jag satt med honom själv och ville få ut det, men fi en sån rädsla att jag skulle förlora vår vänskap och att jag skulle göra hans dagar obekväma. Kändes som hjärtat skulle bulta ur kroppen. Sen tog tiden slut och han gick iväg.


    Förstår hur du känner, ibland tror jag det kan vara värt att riskera vänskapen för att få tala om hur man känner och ge sig själv chansen.

    Utan att ha vetenskapliga belägg så tror jag att en väldigt stor andel av de som håller ihop mer än 15 år gör det främst av gammal vana och inte för att kärleken är så stor. Tror också att det stämmer att en ny kärlek kanske blir likadan inom 10-15 år. Jag tror fullt och fast på att det kan vara värt att ha flera 10-års kärlekar och att det ger större livslycka än att härda ut sista 30-40 åren med nån som det känns ok med.

    Tycker du ger det en chans!

    För min del så har det känts mycket bättre i veckan, jag är fokuserad på mina nätdejter och är förväntansfull där. Denna vecka är barnvecka för samtliga så vi har bara messat/samtalat. Förhoppningarna på nästa vecka är stor. Känner mig väldigt glad och positiv. 

    Givetvis så har jag inte släppt min kollega helt, hon är fortfarande underbar men jag har absolut lyckats flytta fokus från henne. Börjar tänka mer på dom andra tjejerna vilket är en bra känsla. Känns mer realistiskt,
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Jag med) skrev 2021-11-24 21:44:16 följande:
    Ja det är plågsamt

    Fick idag en chokladkaka på skrivbordet på jobbet från någon okänd vilket fick mig att hoppas på att det var från honom. Så larvig. Säkert inte alls.

    Sen fick jag en bild på honom (från honom)från en konferens han var på, barometern slog i taket. På två sekunder.

    Vad ska man göra för att få tillbaka kontrollen över logiken?

    Ts verkar ha fått det lugnare genom att han kunnat distrahera sig med sina dater. En bra taktik! Distraktion ör bra men det låter som att hon alltid är i bakhuvudet ändå?
    Visst är hon i bakhuvudet, tom lite i hela huvudet.
    Men distraktionen fungerar bra och jag känner mig väldigt förhoppningsfull inför kommande vecka.

    Har du fått nån klarhet i chockladkakan? Kan den ha varit från honom?
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-26 21:14:48 följande:
    Så bra att det släppt för dig! Grattis!

    Vi satt i bilen ihop idag och jag försökte förklara att jag skulle sakna honom men jag lyckades få det att låta som nåt helt annat och mycket mer banalt. Tror inte han anar ens vad jag ville ha sagt. Önskar han kunde hjälpa mig lite på traven.

    Förra månaden sa jag till min man att jag ville skiljas men han blev så förkrossad så jag kunde inte stå ut med det. Sen dess har jag inte velat ta upp det igen.

    Jag sitter i en rävsax. Hoppas det släpper för mig med såsom det gjorde för dig.
    Nu när du redan nämnt för din man att du vill skiljas så tycker jag du löper linan ut. Du vill uppenbarligen skilja dig. Hans känslor är inte mer värda än dina, vet precis hur jobbigt du har det. Kan nästan lova att det känns bättre bara timmar eller åtminstone dagar efter ett slutgiltigt beslut. Det tuffa är att säga det och stå fast vid det, efter det känns det bara lättare.

    Vad starkt att du försökte förklara för din kollega att du skulle sakna honom, ge det en rejäl chans till.

    Min kollega hjälper mig inte att fokusera om, idag hämtade hon kaffe på lunchen. Våra händer nuddade varandras rejält när jag fick koppen. Hjärtat slår ett extra slag direkt. Glad
  • Anonym (RockF)
    bobeli skrev 2021-11-26 22:31:51 följande:

    Hej! Jag tror att man ganska snart upptäcker att man inte passar för varandra, har man redan hållit ihop 1år. har man lärt sig att känna varandra,de första veckorna som tog en med storm (då man borde vara sjukskriven) är över och vardagen har kommit med arbetet och gemensamma sysslor hemma har blivit något annat- klarar man av detta övervinner man det mesta i livet med ups and downs - tidigare har det varit mer fas där man försöker anpassa sig till varandra


    Det är just idén att övervinna saker jag inte gillar. Hur många dåliga år är det värt att övervinna? 
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-27 08:15:13 följande:
    Ge henne lite mer att gå på, gärna något verbalt. Är mitt tips. Så hon inte tror att du bara är ute efter att känna lite hud :) skulle jag få lite tydligare inviter skulle jag lättare våga mer. jag är ganska rädd och förvirrad just nu.
    Låter vettigt, men också väldigt svårt att just ge verbala hintar. Det blir så konkret och svårt att förklara bort.

    Förmodligen är det det tydligaste sättet att visa vad man känner. 
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-12-03 18:14:44 följande:

    Som vanligt undrar jag hur du har det.

    Jag har noterat en sak, det är att jag rör honom då och då men han rör mig inte alls lika mycket tillbaka. Om jag ger honom en komplimang tar han bara emot den, blir glad men han ger mig uppskattning på ett extremt subtilt sätt. Om han rörde mig tillbaka skulle jag kunna eskalera det lite mer. Hoppas på kloka tips ifrån dig och även att du har det bra med dina nya flammor.


    Låter inget bra, antingen så vågar han inte och vill att du fortsätter eller så har han inte samma intresse för dig. Hoppas att han bara är extremt blyg.

    För mig går det bra och dåligt, har dessvärre blivit sjuk och missat två dejter. Har en till på söndag men osäker om jag blir frisk tills dess. Håller fortfarande på och messar med de två och nya dejter är bokade. Går bara lite trögt. 

    Med min kollega går det bättre.Glad  Vi var båda hemma från jobbet igår och skickade då lite sms till varandra. Har inte messat med henne privat utanför arbetstid förut så det är ett fall framåt. Känns fortsatt väldigt bra när vi pratar på jobbet, hon råkar röra mig då och då och tvärtom. Att det är en ömsesidig flört råder det nu ingen tvekan om, men är galet osäker på hennes avsikter. Hon är förmodligen nöjd med att flörta lite. 
    Jag kommer fortsätta försöka eskalera det hela så får jag se vart det leder, antingen tar det stopp eller så rör det sig framåt.

    Hoppas det löser sig för dig också, tycker du fortsätter att jobba så länge du får ett positivt gensvar. Han kan som sagt bara vara lite trög.
  • Anonym (RockF)
    Anonym (Outset) skrev 2021-12-12 19:58:52 följande:

    Hur går det ts?


    Det händer saker på två fronter, även om det går lite långsamt. Har som sagt siktat in mig på lite dejting för att bli lite distraherad. 
    Har träffat tre kvinnor på kort tid och en av dom gillar jag ganska bra. Det verkar än så länge vara ömsesidigt och jag både hoppas och tror att vi ses fler gånger.
    Dom andra två avstår jag från att träffa igen.

    Samtidigt så blir jag allt mer kär i min kollega, vi har fler och mer personliga samtal nu. Känns som att vi kommer närmre varandra varje vecka. Jag vet fortfarande inte om hon ser mig som en vän eller om hon är intresserad. Men lutar allt mer åt att hon är intresserad. Det är förstås ingen garanti för att hon skulle vilja lämna sin man.

    Ska försöka ta det ett steg till kommande vecka och bjuda ut henne på "dejt". Men stjärnorna ska stå rätt för att jag ska bjuda ut henne, jag måste få rätt läge. 

    Om det blir av att jag frågar så kommer jag nog ha en bra uppfattning efteråt om vart vi står.
Svar på tråden Kär i min arbetskamrat