• Anonym (Tönten)

    Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?

    Jag är med i en stödgrupp för folk med psykiska problem och där finns en kille som jag alltid har gillat, han har varit med i tre år. Men jag har tänkt att han är nog för fin för mig och det vore kanske dumt att förstöra gruppdynamiken genom att stöta på nån där, kan ju bli lite pinsamt.

    Men så fick jag ett ryck och stötte först väldigt försiktigt på honom genom sms, man kunde tolka det som om jag bara ville träffa honom som vän, men han förstod säkert att jag ville mer än så.

    Till min stora förvåning dissad han mig inte, jag blev helt till mig över det. Han är snyggare, yngre och smartare än mig (dock inte alltid smartare). Han har social fobi så han sa att han vet inte om han orkar mentalt, att han var sugen på det men skulle tänka på det och ville jag skulle ge honom tid innan vi skulle träffas bara han och jag.

    Jag lät det gå fyra dagar och sen sms:ade jag igen. Han sa att han nog inte orkar och att vi kan träffas när vi träffas i gruppen istället. Jag blev jätteledsen och kände inte ens för att gå till praktiken nästa dag. Han är verkligen unik! Men jag tänker jag måste hålla igång och efter praktiken nästa dag när jag tänkte massa på honom och var ledsen över att han inte vill ha mig vart jag också extremt kåt (kanske för jag nyss fått mens) och kunde inte låta bli att skicka en nakenbild till honom innan jag skulle onanera.

    Den var väldigt mörk så syntes inte så tydligt hur tjock/mullig och ful jag är. Dock vet jag att killar brukar gilla mina stora bröst. Men personligen tycker jag jag är jätteful, överallt. Han svarade inte, vilket är typiskt honom, han svara bara på typ en del meddelanden. Men denna dag skickade jag bara vilden utan text eller nåt mer sen.

    Nu har jag värsta ångesten. Stödgruppen är imorgon och han kommer nog vara där som vanligt. Jag känner inte för att gå, men samtidigt är det alltid kul att träffa honom och jag tänker att det är väl lika bra att få det gjort, det där att träffa honom igen efter jag skickat den bilden. (Han är i 30-årsåldern och jag i 40-årsåldern.)

    Det är så typiskt mig att jaga killar som är för fina för mig. Är svag för söta, snygga killar.

    En av anledningarna till att jag plötsligt stötte på honom var att jag fick veta genom en gemensam kompis att han tydligen är väldigt ensam. Då tänkte jag att han kanske behöver någon. Men han menar att han behöver bygga upp stabilitet först, att ensamhet är enklast. Han har även börjat arbetsträna 25%, så det gör honom trött också. Jag har liknande problem som honom, så jag vet hur det är att vara stresskänslig, men har inte sån social fobi som han har. Har även sagt (innan nakenbilden-dagen) att jag tycker han är väldigt fin och så och att jag inte bara är ute efter sex typ. (Även om jag skrev det på ett snyggare sätt.) Men kanske skyller han lite på sina diagnoser för att han kanske egentligen inte är intresserad av mig alls.

    Vad tror ni han tänker??

    Hur stor idiot är jag??

  • Svar på tråden Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?
  • Anonym (Tönten)
    Anonym (Rätt) skrev 2021-11-19 19:31:10 följande:
    Hur menar du nu? Jag tycker exempelvis inte det är fel med en snoppbild. Beror liksom på vem som skickat den ,)
    Han kanske menar att man kanske inte vill ha det från nån som man inte visat tydligt intresse för än?
  • Anonym (Tönten)

    Nu när det gått en dag sen sist, tänker jag  vad patetisk jag är. Blir så till mig när han varit positiv, men det betyder ju egentligen inte mycket, bara en sex-grej. Måste verkligen ligga lågt nu, så han inte blir sur. Han kanske bara var intresserad av sex från början. Rynkar på näsan

  • Anonym (Tönten)

    Han kom inte till mötet igår. Jag skrev ett sms: "Hoppas inte jag skrämde bort dig förre veckan?" Fick inget svar såklart. Kanske är han rädd att jag ska fortsätta sms:a honom under mötena. Det hade jag inte tänkt, tänkte ju ligga lågt nu.

    Men fan, vet inte varför jag blev så ledsen igår. Man blir ju helt sjuk i huvudet när man är kär. Funderar på att skriva nåt mer, typ "Jag tolkar det som att du är för snäll för att säga att du inte är intresserad av mig och skyller på dina psykiska problem." Men jag borde inte skriva nåt, jag borde ju fatta att han inte är intresserad och ett nej är ett nej liksom. Men samtidigt blir jag så irriterad på att han inte svarar. Så dålig stil. 

    Behöver väl bara skriva av mig lite här, faaaaaaaaaaaaaaan! Vill fan så in huvudet på den där lilla sötnosen. Hjärtekrossare är vad han är. Man bråkar med dom man älskar. Man hatar dom man älskar på nåt konstigt vis. Pungspark är vad han behöver. Bajkorv!

  • Anonym (Tönten)

    *bajskov

    Dock är jag är på dåligt humör över huvud taget. Mitt liv är skit på så många sett, då blir man extra bitter.

  • Anonym (Tönten)

    Nu skickade jag ett sms:
    "Skyller du på dina psykiska problem fast du egentligen inte är intresserad av mig alls?" Inget svar såklart.

    Nu måste jag verkligen glömma honom. Jag tänker att jag får se honom som en kändis, någon man beundrar på avstånd. Att det är spännande bara att vara i samma rum som honom. 

    Men känner lite för att skälla ut honom också...

  • Anonym (Tönten)
    Anonym (baraläggav) skrev 2021-11-26 15:39:58 följande:

    MEN LÅT DEN STACKARN VARA IFRED!!!


    Varför är han inte man nog att säga som det är då?!
  • Anonym (Tönten)

    Nu svarade han:

    "Jag är, delvis på grund av psykologiska problem, i nuläget inte intresserad av någon alls. Det är helt enkelt så att jag är och måste förbli ensam. Det är vad jag vill och behöver. Det har inte varit lätt att komma fram till det och att hålla sig till det. Men det är bäst så, tror jag. Jag kommer nu inte att ändra det beslutet. Om det går att igen begränsa social kontakt till torsdagsträffarna, vore nog det att föredra."

    Jag svarade:


    "Ok, tack för att du svarade, så jag vet. Lovar att inte kontakta dig igen, har t.o.m. tagit bort ditt nummer i min mobil. Förlåt, mina känslor tog överhand för jag tycker du är så himla fin. Ska försöka glömma dig nu. ???? Trevlig helg."

  • Anonym (Tönten)

    (PS. Frågetecknen är egentligen en glad smiley. Men det blir så när man klistrar in en text här. Och även i andra fall.)

  • Anonym (Tönten)

    Hans svar säger inte direkt hur han känner för mig, men han var nog bara lite kåt i början. Jag får väl nöja mig med det svaret, han kanske är för snäll för att våga säga exakt. Hans svr känns ibland som om det var en politiker som skrivit det. 

Svar på tråden Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?