• AndreaBD

    Vem ska kämpa för mig nångång…

    TS, jag tror att du väljer fel personer. Om du vill vara på säkra sidan - fördjupa kontakten bara om mannen visar intresse. Bry dig inte om dem andra, även om det då kanske dröjer tills du hittar rätt. Kanske verkar du desperat, det avskräcker. Det är bättre om du ger intrycket att du egentligen är ganska nöjd med ditt liv, även utan partner.

    Ett tips: Gå ut med en killkompis! Killar har den där jaktinstinkten, de tycker att en kvinna är intressant, när någon annan verkar vilja ha henne.  Jag märkte det en gång, när det inte ens var avsikten, men plötsligt var alla så intresserade och min son påstår att killar fungerar så. 

  • AndreaBD
    Anonym (Pelle) skrev 2021-10-14 18:56:47 följande:
    Om någon annan vill ha henne så är hon attraktiv. Alla kvinnor jag vill ha tycks alla andra killar vilja ha.

    Det säger sig självt.
    Jag tänker inte så om män. Kvinnor tänker inte så. Jag skulle tänka: Vad synt, han verkar vara upptagen. Därför säger jag det, kanske TS inte tänker på det heller.
  • AndreaBD
    Anonym (Pelle) skrev 2021-10-14 18:57:49 följande:
    Det handlar absolut inte om att jaga. Själv hatar jag att jaga och önskar att kvinnorna kunde jaga istället.
    Du skrev ju precis innan att det är så, dvs. att män reagerar och kommer på att den kvinnan kan vara intressant! 
  • AndreaBD
    elin1989 skrev 2021-10-16 07:37:18 följande:
    Men om man är ute med en killkompis (bara ni två alltså) så kommer de flesta antagligen tro att ni är ett par. Väldigt få män kommer ju fram och börjar ragga på en tjej som är där med en annan kille!
    Trodde jag också. Men det var rena motsatsen. Alla var på mig plötsligt. Kanske slump, men min son säger också att killar fungerar så. Jag vet inte. 
Svar på tråden Vem ska kämpa för mig nångång…