• barajag36

    Under IVF-behandling - vill ni följas åt?

    Hej hoppar på denna tråd. Satte i en 5dagars blastocyst i stimulerad cykel & i hade test dag på nyårsafton. Plus på stickan och hoppas att knodden vill stanna där. Är i 5+2 och symtom hittills trött, pyttelite känning av illamående på morgon kvisten, toabesök ofta,. Någon mer som har plussat? Håller alla tummar och tår för alla som kämpar i detta ??

  • barajag36

    Hej, tyvärr avslutar vår resa här. var i v.8+2 och hade mitt första ultraljud idag och där man dock inte kunde se något i livmodern. Fick lämna ett akut hcg som jag just fick reda på och det var noll. Har inte haft blödning, eller smärta som ska vara/likna ett missfall. Nu ska jag vänta in den blödningen och ta sen nya tag ????

  • barajag36
    Elinelisabet skrev 2022-01-28 17:33:04 följande:

    Åh vad ledsamt att läsa. Jag känner med dig! Så märkligt att de inte kunde se något i livmodern. Det har ändå gått så lång tid utan nån blödning menar jag. Så tråkigt!
    Ta hand om dig! 


    Hej tack så mycket för omtanken ???? Ja det var som ett slag i ansiktet. Låter mig själv att tänka på allt det där som kommer ifrån en och försöka ta nya tag i detta. Vi har kvar två frysta och hoppas innerligt på att något av de tar sig. Det var som sagt mitt första tidiga ultraljud & det var idag man just kunde konstatera det och fått svar på hcg med som visade noll, så jag måste bara acceptera det och ge mig själv/oss tiden ??????
  • barajag36
    Frida123123 skrev 2022-01-28 17:49:19 följande:
    Åh jättetråkigt att höra! Jag vet, har fått samma besked två gånger efter varandra. Både i vecka 8+2/4. så vi blev ordentligt chockade när vi tredje gången såg en krabat i vecka 8+4, vårt andra och sista FET. Jag vet hur tufft det är, tillåt er att vara ledsna, sedan kommer ni tillbaka men nya krafter. Förlora inte hoppet. Ni har också två i frysen vilket är jätte jättebra! Kram på dig
    Hej Frida, tack för omtanken! Ja fick mig en rejäl chock men som sagt det var mitt första ultraljud så det var ju här jag skulle se det som då vi fick se idag. Men haft alla graviditetsymtomen så nu får jag allt vänta på denna blödningen. nä försöker vara positiv men det är inte lätt, jag hoppas innerligt att av de två resterande att någon fastnar av dem.
  • barajag36
    Elinelisabet skrev 2022-01-28 18:02:31 följande:

    Ja ta er tid att vara ledsna, men tappa inte hoppet. Två i frysen är ju verkligen toppen! 


    Tack! Ja jag tycker det är viktigt att både mentalt som fysiskt att få vara med i denna process, så jag tar mig igenom detta med men någonstans vill man tro att något är fel när något så naturligt skall funka :( känner ledsamhet frustration och rädd för de två resterande man har kvar.
Svar på tråden Under IVF-behandling - vill ni följas åt?