• Anonym (H2o)

    Varför är många homosexuella män feminina medan många homosexuella kvinnor är maskulina?

    Nu får vi se hur många kränkta människor som hittar hit.

    Min frågeställning är följande: varför är många homosexuella män feminina till sättet och utseendet medan många homosexuella kvinnor är maskulina till sättet och utseendet? Man ser inte alls detta lika ofta hos de som är heterosexuella eller bisexuella.

    Många gånger har jag direkt kunnat se eller märka på annat sätt att en man/kvinna är homosexuell innan personen ens har berättat det för mig och utan att jag har vetat det på annat sätt. Det har nästan alltid visat sig att jag har haft rätt. Många homosexuella män har en väldigt speciell, feminin röst som man kan höra det på.

    Jag var vän med en homosexuell man och det märktes även på honom innan han ens hade berättat om sin läggning. Jag var på två homosexuella kvinnors bröllop och dessa två var väldigt maskulina till utseendet och sättet att vara.

    Innan någon kommer och påpekar att det faktiskt inte märks på alla och att alla homosexuella män inte alls är feminina och alla homosexuella kvinnor inte är maskulina så vill jag bara klargöra att jag är väl medveten om det. Det är därför jag inte heller skriver alla men många, för det är faktiskt väldigt vanligt. Har diskuterat detta med flera olika personer och samtliga håller med mig.

    Vad tror ni det beror på att många homosexuella män är feminina till sättet och utseendet medan många homosexuella kvinnor är maskulina till sättet och utseendet? Har ni några teorier?

Svar på tråden Varför är många homosexuella män feminina medan många homosexuella kvinnor är maskulina?